Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
22.12.11 16:05

Wendy, tak co? :) Jsem napnutá, nějaké novinky a tak? :mrgreen:

Jinak já měla taky maličké bříško, až od 7 měsíce mi začlo růst :mrgreen: Přidávám fotku cca z 38tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
22.12.11 16:20

Celou diskuzi sleduju od zacatku,krasny serial na pokracovani.Wendy,moc Ti drzim palecky a tesim se na mimiska.dej vedet az to na Tebe prijde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11444
22.12.11 17:17

Holky to je napínavý jak malý gatě!! :lol: :lol: :lol: Tak doufám, že Wendy všechno zvládnete s miminkem bez problémů: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
22.12.11 22:09

žiši :mrgreen: táááááááák cooooooo??? mě už je z těch nervů normálně blbě :lol: wendy ty z nás musíš mít hlavu jak pátrací balon :mrgreen: jako na štedrý den nezapínám počítač takže né že mi něco unikne :P ale stejnak ho asi natajňačku večer pustím :oops: :lol: abych jako byla v obrázku!

HOLKY-VŠECHNY TADY- KRÁSNÉ VÁNOCE A KLIDNÉ SVÁTKY! :kytka: :hug: :andel:

• Citovat
  • Upravit
22614
22.12.11 22:39

Ty jo, pořád sem nakukuju a pořád nic! :think: :lol: zítra máme generální úklid, tudíž ¨se sem určitě nedostanu a na Štědrý den nevim, nevim. Takže Ti Wendy a vám všem holky, přeju krásné a hlavně pohodové Vánoce!!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.12.11 08:51

Ahojky holky :D Koukám že jste nedočkavé, stejně jako já! :dance: Tak musím říct, že zatím nic…na kontrole mi doktor řekl, že to už na porod vypadá, a pokud nic do dneška nepříjde tak se mám hlásit v porodnici…no nebudu se tam hlásit na Vánoce, takže počkám asi až do neděle :) Ale už mi odtekla hlenová zátka..tak uvidíme. Ale musím říct, že jsem si myslela že včera fakt porodím, páč jsem měla takové tlaky…no..nakonec jsem to zaspala..a ráno jsem zase fit, to je něco! :D
Jinak děkuju za balíčky, včera jsem si je vyzvedla…opravdu moc děkuju :* :srdce:
Tak se zatím mějte, užíjte si svátky..a veselé Vánoce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
23.12.11 09:48

Wendy držím palce:-) :-)

Krásné Vánoce včem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
23.12.11 09:48

Wendy držím palce:-) :-)

Krásné Vánoce všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.12.11 09:51

Wendy a která porodnice teda nakonec vyhrála? Začínám být taky nervozní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
23.12.11 09:53

Wendy i já přeji krásné vánoce! A možná i malého Ježíška (tomu mému bude zítra ve 3.35h 20 let 8o )

A holky všem krásné a klidné vánoce, plné lásky a pohody :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
23.12.11 10:34

Taky přeju všem krásné svátky. Čtu tuhle diskusi od začátku a mám fakt radost z toho, jak to dopadlo. A jak jste Wendy pomohly.
Wendy - hodně štěstí, držím pěsti, přeju rychlý a pokud možno bezbolestný porod a ať miminko dělá jen samou radost (já tipuju holčičku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.12.11 10:36

Tak že by nakonec fakt toho 24.12.? :think: :mrgreen: Že bych se sekla a nebylo to Novoročátko? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
23.12.11 10:37

Taky Vám všem přeji krásné Vánoce a bohatého Ježíška a Tobě Wendy hlavně rychlý a pohodový porod ;) Už se těším až si tu přečtu jestli je to holčička či chlapeček,ale hlavní je aby jste oba byli v pořádku :* Krásné Vánoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
23.12.11 12:39

Já taky přeji všem pěkné svátky a hezký nový rok. :hug: :kytka:
Wendy Tobě taky moc štěstí a at ti mímo dělá jen samou radost a štěstí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
23.12.11 19:22

Holky, krásné Vánoce vám všem tady. Wendy… hlenová zátka už odešla, píšeš… to bude zítra, cítím to… :-) Jéééé já se těším! :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí