Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Wendy, tak co?
Jsem napnutá, nějaké novinky a tak? ![]()
Jinak já měla taky maličké bříško, až od 7 měsíce mi začlo růst
Přidávám fotku cca z 38tt ![]()
Celou diskuzi sleduju od zacatku,krasny serial na pokracovani.Wendy,moc Ti drzim palecky a tesim se na mimiska.dej vedet az to na Tebe prijde. ![]()
Holky to je napínavý jak malý gatě!!
Tak doufám, že Wendy všechno zvládnete s miminkem bez problémů: ![]()
žiši
táááááááák cooooooo??? mě už je z těch nervů normálně blbě
wendy ty z nás musíš mít hlavu jak pátrací balon
jako na štedrý den nezapínám počítač takže né že mi něco unikne
ale stejnak ho asi natajňačku večer pustím
abych jako byla v obrázku!
HOLKY-VŠECHNY TADY- KRÁSNÉ VÁNOCE A KLIDNÉ SVÁTKY!
![]()
Ty jo, pořád sem nakukuju a pořád nic!
zítra máme generální úklid, tudíž ¨se sem určitě nedostanu a na Štědrý den nevim, nevim. Takže Ti Wendy a vám všem holky, přeju krásné a hlavně pohodové Vánoce!!!! ![]()
Ahojky holky
Koukám že jste nedočkavé, stejně jako já!
Tak musím říct, že zatím nic…na kontrole mi doktor řekl, že to už na porod vypadá, a pokud nic do dneška nepříjde tak se mám hlásit v porodnici…no nebudu se tam hlásit na Vánoce, takže počkám asi až do neděle
Ale už mi odtekla hlenová zátka..tak uvidíme. Ale musím říct, že jsem si myslela že včera fakt porodím, páč jsem měla takové tlaky…no..nakonec jsem to zaspala..a ráno jsem zase fit, to je něco! ![]()
Jinak děkuju za balíčky, včera jsem si je vyzvedla…opravdu moc děkuju
![]()
Tak se zatím mějte, užíjte si svátky..a veselé Vánoce ![]()
Wendy a která porodnice teda nakonec vyhrála? Začínám být taky nervozní ![]()
Wendy i já přeji krásné vánoce! A možná i malého Ježíška (tomu mému bude zítra ve 3.35h 20 let
)
A holky všem krásné a klidné vánoce, plné lásky a pohody ![]()
Taky přeju všem krásné svátky. Čtu tuhle diskusi od začátku a mám fakt radost z toho, jak to dopadlo. A jak jste Wendy pomohly.
Wendy - hodně štěstí, držím pěsti, přeju rychlý a pokud možno bezbolestný porod a ať miminko dělá jen samou radost (já tipuju holčičku).
Tak že by nakonec fakt toho 24.12.?
Že bych se sekla a nebylo to Novoročátko? ![]()
Taky Vám všem přeji krásné Vánoce a bohatého Ježíška a Tobě Wendy hlavně rychlý a pohodový porod
Už se těším až si tu přečtu jestli je to holčička či chlapeček,ale hlavní je aby jste oba byli v pořádku
Krásné Vánoce ![]()
Já taky přeji všem pěkné svátky a hezký nový rok.
![]()
Wendy Tobě taky moc štěstí a at ti mímo dělá jen samou radost a štěstí. ![]()
Holky, krásné Vánoce vám všem tady. Wendy… hlenová zátka už odešla, píšeš… to bude zítra, cítím to…
Jéééé já se těším!
![]()