Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Barushe
30.12.11 09:33

gratulace obrovská a nádherný porod :potlesk: těším se na fotečku :dance: hlavně ať dělá mamince a tatínkovi radost a doufám, že nebudou litovat toho, že si ho nechali :hug:

• Citovat
  • Upravit
PID
726
30.12.11 09:37

Ahoj holky, :mavam: tuhle diskusi sleduji už dlouho, ale nyní prostě musím přispět:
Wendy, moc gratuluji k chlapečkovi a velmi Ti fandím! Jsi užasná a jsem ráda, že jsi se rozhodla, jak ses rozhodla. :srdce: :srdce:
Berry a ostatní skvělé holky, Vám bych chtěla složit velkou poklonu, jak Wendy podporujete a pomáháte. Je to úžasné a moc mě hřeje na srdíčku, že v dnešní době existují lidé, kteří nemyslí jen na sebe.
I když jsem skoro o 20 let starší než Wendy, čekám teprve své první miminko, tak bohužel nemám žádnou radu, to spíš Wendy může nyní radit mne. :lol:
Přeji všem krásný zbytek roku a hodně zdraví a štěstí v roce 2012!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939

Jééé, gratuluju Wendy k chlapečkovi Patričkovi a ke krásnému rychlému porodu. Ať jsou oba zdravý a šťastný. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt

wendy, moc gratuluju a preju hodne stesticka, zdravicka :kytka:
porod krasny :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3119
30.12.11 09:42

Sleduji diskusi od začátku, jen jsem nepřispívala a moc moc gratuluji k Patričkovi, ať dělá jen asmou radost brouček maličkej :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarka5
30.12.11 09:43

Wendyyy: Moc velká GRATULACE at se Vám třem dobře daří a zdravíčko :kytka:

• Citovat
  • Upravit
nevsik
30.12.11 09:49

Hurááááááááá!!! Wendy gratulace veliká :hug: tak konečně je ten tvůj drobínek tu! Přeju mu do života hodně štěští a lásky-i tobě a moc si to užívej!

p.s.jako teda Patrik je úžasný a bude to určitě chlapák ale ta Adélka…no já si byla jistá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3471
30.12.11 10:03

tedy to bylo napínavý až do konce :lol: . Wendy, moc gratuluji k Patričkovi, ať vám dělá jen jen radost :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
30.12.11 10:17

Ahojky,tuhle diskuzi sleduji jen par dni ale mam ji celou predctenou,chci jen rict ze se tu nasla skvela parta holek ktera pomohla nastavajici mamine rozhodnout se v to co chce a pomohli ste ji s vecmi a radami,chci poprat Wendy a Patrickovi a jejimu priteli jen to nej a at vam malej dela jen samou radost a ma se cile k svetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
30.12.11 10:57

WENDY ooobrovská gratulace k Patričkovi ať vám dělá jen samou radost :hug: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
30.12.11 10:57

wendy přeji vám oběma moc zdraví a štěstíčka :kytka:

ted by mě zajímalo,kdo se opravdu trefil v tipovačce na pohlaví a míry......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
30.12.11 10:59

Wendy gratuluju k Patrikovi at vam dela jen samou radost.. :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.11 11:09

Gratuluju k mimišku, krásné :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
30.12.11 11:29

taky gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
30.12.11 11:44

Moc gratuluju k chlapečkovi Wendy. Ať vám dělá jenom radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí