Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,
tuhle diskusi sleduji už dlouho, ale nyní prostě musím přispět:
Wendy, moc gratuluji k chlapečkovi a velmi Ti fandím! Jsi užasná a jsem ráda, že jsi se rozhodla, jak ses rozhodla.
![]()
Berry a ostatní skvělé holky, Vám bych chtěla složit velkou poklonu, jak Wendy podporujete a pomáháte. Je to úžasné a moc mě hřeje na srdíčku, že v dnešní době existují lidé, kteří nemyslí jen na sebe.
I když jsem skoro o 20 let starší než Wendy, čekám teprve své první miminko, tak bohužel nemám žádnou radu, to spíš Wendy může nyní radit mne. ![]()
Přeji všem krásný zbytek roku a hodně zdraví a štěstí v roce 2012!!! ![]()
Jééé, gratuluju Wendy k chlapečkovi Patričkovi a ke krásnému rychlému porodu. Ať jsou oba zdravý a šťastný. ![]()
wendy, moc gratuluju a preju hodne stesticka, zdravicka ![]()
porod krasny ![]()
Sleduji diskusi od začátku, jen jsem nepřispívala a moc moc gratuluji k Patričkovi, ať dělá jen asmou radost brouček maličkej
![]()
Wendyyy: Moc velká GRATULACE at se Vám třem dobře daří a zdravíčko ![]()
Hurááááááááá!!! Wendy gratulace veliká
tak konečně je ten tvůj drobínek tu! Přeju mu do života hodně štěští a lásky-i tobě a moc si to užívej!
p.s.jako teda Patrik je úžasný a bude to určitě chlapák ale ta Adélka…no já si byla jistá
![]()
tedy to bylo napínavý až do konce
. Wendy, moc gratuluji k Patričkovi, ať vám dělá jen jen radost
![]()
Ahojky,tuhle diskuzi sleduji jen par dni ale mam ji celou predctenou,chci jen rict ze se tu nasla skvela parta holek ktera pomohla nastavajici mamine rozhodnout se v to co chce a pomohli ste ji s vecmi a radami,chci poprat Wendy a Patrickovi a jejimu priteli jen to nej a at vam malej dela jen samou radost a ma se cile k svetu
WENDY ooobrovská gratulace k Patričkovi ať vám dělá jen samou radost
![]()
wendy přeji vám oběma moc zdraví a štěstíčka ![]()
ted by mě zajímalo,kdo se opravdu trefil v tipovačce na pohlaví a míry......
Moc gratuluju k chlapečkovi Wendy. Ať vám dělá jenom radost.
gratulace obrovská a nádherný porod
těším se na fotečku
hlavně ať dělá mamince a tatínkovi radost a doufám, že nebudou litovat toho, že si ho nechali