Utajené těhotenství nezletilé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
778
5.1.12 18:59

Ahoj Wendyy,

gratuluji k narození Patrička.
Berry i Kakika s mateřským mlékem mají pravdu, nám to dokonce radily sestřičky v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.1.12 21:54

Ahoj Wendy, na začátku jsem při kojení trpěla jak blázen, jedna bradavka mi dokonce krvácela..používala jsem jak bepanthen tak purelan a pomáhali mi tak na stejno, co mi ale pomohlo nejvíce, bylo že jsem na pár týdnů začala používat kloboučky (koupíš v lékárně nebo i v obchodě s dětskými potřebami) a během té doby se mi ty bradavky zhojily. Když jsem ty klouboučky neměla, tak se mi sice ranka do dalšího kojení zhojila, ale tím podtlakem se mi to pokaždé znovu otevřelo:-/ U kloboučku není přímý kontakt mezi pusinkou miminka a super citlivou kůží, tak má alespoň chudák kůže možnost se trochu vzpamatovat:-) Viděla jste některá jak vypadá kojení u psů? To je peklo, ty štěňata tam úplně vysej a to maj k tomu pěkně ostrý zuby..já to viděla na vlastní oči a to zrovna v době, kdy jsem se s problémy při kojení potýkala a tu fenu jsem hrozně obdivovala:-)))) Wendy, hlavně vydrž, když to jen trochu jde, je super, když může mít miminko mateřské mléko..je nenahraditelné a obvzlášť dnes v době alergií. Alespoň pak na sebe budeš moct být hrdá, když ty muka překonáš..ještě teď si to utrpení pamatuju:-) Držím ti palce!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.1.12 21:56

Jo a holky mají pravdu, větrat a větrat, pomazat po dokojení mlékem, nechat zaschnout a při koupání zbytečně bradavky nemydlit - vysušuje to:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.1.12 22:16

Jo a kojení je pohodlnější, nic nemusíš chystat, jen vytáhneš prso, vždy je to připravené, čerstvé a akorát teplé..navíc úmělé mléko vyjde draho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
5.1.12 22:35

No mě to bolelo víc u malého.Malá se narodila hubenější a moc nejedla.Byla takovej střízlík, ale u malého jsem myslela, že se pominu.Kloboučky jsem měla v porodnici na úplně první kojení, protože jsem měla prý vpáčené bradavky.Jinak já taky mazala Bepanthenem.Jj Genciála je na moučnivku.

Wendyyy profilovku máš super, jako modelka a jsi moc hezká.
Ještě se mrknu na Patýska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.1.12 14:18

Tak moc děkuju za rady. Mažu po kojení mlékem..i bepanthenem a větrám. Taky víc střídám polohy při kojení a je to lepší…ikdyž pořád ty první sekundy jsou k zbláznění :D Ale držím se, umělé mléko fakt nechci :)
A jsem moc ráda že se fotky líbí :)
Dneska u nás byla doktorka…Paťa je v pořádku…akorát se ještě musíme objednat na kyčle, páč v porodnici nám je nevyšetřili…pan Dr. tam nebyl. Takže zase budeme 45 minut cestovat do Brna…no jsem z toho nadšená! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
6.1.12 15:19

co je špatného na umělém mléku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
6.1.12 15:29
valkil píše:
Lastkecka píše:
že by cena?

ahojky,mužu se k vám přidat?mám tři děti,chlapečka a dvojčata,co se týká toho mléka,je fakt,že cena je hrozná!! :roll: ale synka jsem kojila jen 4 měsíce,mé mléko mu nestačilo a ubýval na váze :( takže jsme najeli na umělé mlíčko a vyrostl z něj zdravý kluk,nebývá ani nemocný a to chodí už do školky..dvojčata-holky,jsem kojila 9 měsícu,mléko jim stačilo,takže i bez příkrmu jsme se obešli :D ale co se týká nemocí procházeli jsme si peklem :nevim: nechápu…virozy atd,,,sám doktor to nechápal… :) takže ani proti umělé stravě nejsem proti,nám to neublížilo,ale pokud to jde maminčino mlíčko nemá konkurenci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.1.12 15:56

WENDY ZAVOLEJ SEM :http://www.toplekar.cz/…l,objednejte se, adresa je tam taky. Na ty kyčle pojedete min. 3 x a tam je to téměř bez čekání a moc hodný pan doktor. Nějaké doporučení vám předpokládám doktorka dala?
A připrav si,že do Brna budete cestovat co chvila -nemoci apod . :mrgreen:

Jo Wendy ti vranící jsou fakt špičkoví,to si nesmím nechat ujít :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
6.1.12 16:31

Wendy, a nemáte to do Břeclavi blíž? :think:

• Citovat
  • Upravit
29577
6.1.12 16:48

:D Baru nemaj. Do Brna nejblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.12 16:56

Wendy a ty si rodila u Milosrdných viď, já taky.Na kyčle jsme jezdili na Mendlák, teda na ten kopec nad Mendlákem :lol: Ale nečekali jsme dlouho , vždy chvilenku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
6.1.12 17:23
berry4 píše: :D Baru nemaj. Do Brna nejblíž.

aha, myslela jsem, že bydlí u Břeclavi :mrgreen: 8)

• Citovat
  • Upravit
661
7.1.12 21:12
devanikola píše:
valkil píše:
Lastkecka píše:
že by cena?
ahojky,mužu se k vám přidat?mám tři děti,chlapečka a dvojčata,co se týká toho mléka,je fakt,že cena je hrozná!! :roll: ale synka jsem kojila jen 4 měsíce,mé mléko mu nestačilo a ubýval na váze :( takže jsme najeli na umělé mlíčko a vyrostl z něj zdravý kluk,nebývá ani nemocný a to chodí už do školky..dvojčata-holky,jsem kojila 9 měsícu,mléko jim stačilo,takže i bez příkrmu jsme se obešli :D ale co se týká nemocí procházeli jsme si peklem :nevim: nechápu…virozy atd,,,sám doktor to nechápal… :) takže ani proti umělé stravě nejsem proti,nám to neublížilo,ale pokud to jde maminčino mlíčko nemá konkurenci :kytka:
já si myslím, že to je dědičné.Já měla malou kojenou asi měsíc a malého 3 a 1/2 měsíce, pak jsme přešly kvůli nedostatku vlastního mléka na UM a malá byla nemocná za 7 let snad dvakrát a párkrát jenom třeba 1 denní teplotu a malý asi 2× a jsou mu tři.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.1.12 12:32
Paťka08 píše:
devanikola píše:
valkil píše:
Lastkecka píše:
že by cena?
ahojky,mužu se k vám přidat?mám tři děti,chlapečka a dvojčata,co se týká toho mléka,je fakt,že cena je hrozná!! :roll: ale synka jsem kojila jen 4 měsíce,mé mléko mu nestačilo a ubýval na váze :( takže jsme najeli na umělé mlíčko a vyrostl z něj zdravý kluk,nebývá ani nemocný a to chodí už do školky..dvojčata-holky,jsem kojila 9 měsícu,mléko jim stačilo,takže i bez příkrmu jsme se obešli :D ale co se týká nemocí procházeli jsme si peklem :nevim: nechápu…virozy atd,,,sám doktor to nechápal… :) takže ani proti umělé stravě nejsem proti,nám to neublížilo,ale pokud to jde maminčino mlíčko nemá konkurenci :kytka:
já si myslím, že to je dědičné.Já měla malou kojenou asi měsíc a malého 3 a 1/2 měsíce, pak jsme přešly kvůli nedostatku vlastního mléka na UM a malá byla nemocná za 7 let snad dvakrát a párkrát jenom třeba 1 denní teplotu a malý asi 2× a jsou mu tři.

jo taky si myslim. Ja teda kojila rok a mala mela 2× ¨za tu dobu jen rymu, a třeba teplotu k zubum nebo po ockovani. A kamaradka kojila skoro 2 roky a mala je porad nemocna uz od mala. A dalsi kamaradka nekojila ani mesic, male jsou 4 a mela snad 2× nejakou virozu jinak nic
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky