Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
jo jo to je tak,když písatelky do diskuzí píšo,ale nečtou poslední řádky a nekoukej,že už muže mít po porodu
![]()
já se ještě vrátím k té vyšce
mám 150cm a mám hrozný afro, takže v těhu jsem vypadala jako těhotná hobbití whitney houston ![]()
si zkuste podívam na svět z pohledu malého člověka
nic a nic nevidíte nemůžete ani pořádně nakupovat ![]()
jinak jsem ráda, že to takhle všechno dopadlo a wendy nás bude informovat nadále
![]()
GAZOLDA píše:
já se ještě vrátím k té vyšce
mám 150cm a mám hrozný afro, takže v těhu jsem vypadala jako těhotná hobbití whitney houston
si zkuste podívam na svět z pohledu malého člověkanic a nic nevidíte nemůžete ani pořádně nakupovat
jinak jsem ráda, že to takhle všechno dopadlo a wendy nás bude informovat nadále![]()
teda ty jsi srandovní
no,člověk si výšku nevybírá,já mám 180cm,a taky to není vždycky výhoda ![]()
stalo se mi něco podobného co wendy sice sem na to přišla dříve asi v 25týdnu ale taky to byl šok v nemocnici mi řekli že je šance jedna ku 40000 že se něco podobného stane taky sem měla ms a ted mám krásnou 8,5měsíční princeznu kterou bych ani za nic nedala ![]()
Ahoj je to dost spatne mela by si jit co nejdriv k lekari co kdyz budes mit komplikace, a co miminko jak muzes vedet ze je zdrave a v porodnici stebou nebudu zachazet moc hezky.Taky sem tajila tehotenstvy do 5mesicu ale nedalo mit mela sem stach o svyho kluka neni to legrace neboj se toho rekni pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!
pnikola2 píše:
Ahoj je to dost spatne mela by si jit co nejdriv k lekari co kdyz budes mit komplikace, a co miminko jak muzes vedet ze je zdrave a v porodnici stebou nebudu zachazet moc hezky.Taky sem tajila tehotenstvy do 5mesicu ale nedalo mit mela sem stach o svyho kluka neni to legrace neboj se toho rekni pravdu!!!!!!!!!!!!!!!!
A další, která nečte celou diskusi nebo alespon konec:-)
budeš do každého rejt, když sem něco takového vloží?
Tak si toho nevšímej. Vdyť je to celej román s hezkým koncem.
A Vendy nebude asi jediná holka,která má takovýhle problém, třeba to tu čte nějaká co je teď ve stejné situaci jako byla Vendy.
Jak rejt? ![]()
Když chci přispět do diskuze, asi bych si měla předčíst co se událo, ne? Ne první příspěvek zakladatelky a pak honem reagovat. ![]()
A Vendy není jediná,ale ta, které se to bude týkat si jí jistě přečte celou sama ![]()
edere píše:
budeš do každého rejt, když sem něco takového vloží?
Tak si toho nevšímej. Vdyť je to celej román s hezkým koncem.
A Vendy nebude asi jediná holka,která má takovýhle problém, třeba to tu čte nějaká co je teď ve stejné situaci jako byla Vendy.
Jestli to bylo na mě tak BUDU ![]()
skutečně je někdo tak líný že se nepodívá ani na poslední příspěvek a myslí si že diskuze o 62 stranách je stále na začátku a wendy ještě neporodila a my jí tu nadáváme??? holky fakt,myslet hlavou… ![]()
Divím se že si holky nepřečtou ani poslední stránku a píšou mi rady, které už dávno nepotřebuji ![]()
Jak tak koukám tak koňařek je tu víc ![]()
A jak se jinak máte? Nás teď trápí prdíky..bože to je něco neuvěřitelného!! ![]()
Ahoj Wendy a ostatní
.Taky se tady směji těm radám a hlavně pak nasraným odpovědím,že někdo do někoho reje.No stačí přečíst pár stran a člověk je v obraze,ale někdo chce být chytrý tak radí aniž by četl
.U nás u mladšího rostou další zoubky,tak celkem krušná noc a staršího skolila nějaká viroza,tak sedíme doma.Dneska jsem byla něco vyřizovat na úřadech a odcházela jsem taaak nasraná a s nepořízenou
.Wendy zkus nahřátou plínu na bříško a nebo pak Espumisan to by mohlo broučkovi pomoct ![]()