Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, jojo stále studuji
Chtěla bych už příští rok na denní studium, tak uvidíme..musím to nějak vymyslet ![]()
Páťovi bude zachviličku rok, ještě nechodí..jen obchází kolem nábidku a běhá po čtyřech jako divoch. No a mě bude za týden 18, takže případné vyřizování s úřady už konečně budu moct vyřizovat sama ![]()
Nějak není času přidávat nové fotky, tak to budu muset v nejbližší době napravit.
![]()
@Wendyyy píše:
Ahojky, jojo stále studujiChtěla bych už příští rok na denní studium, tak uvidíme..musím to nějak vymyslet
Páťovi bude zachviličku rok, ještě nechodí..jen obchází kolem nábidku a běhá po čtyřech jako divoch. No a mě bude za týden 18, takže případné vyřizování s úřady už konečně budu moct vyřizovat sama
Nějak není času přidávat nové fotky, tak to budu muset v nejbližší době napravit.![]()
GRATULUJI WENDY K NAROZKAM…NEKDY UZ DAVNO JSEM TI ZANECHAVALA PRISPEVEK. TEHDY JSEM MELA PAR MESICU PO PORODU… A TY JSI SE ROZHODOVALA ZDA MAS NECHAT MALEHO NEBO NE…
A JSEM RADA JAK SIS ROZHODLA.
JINAK MOJE MALA TAKY OKOLO NABYTKU CESTUJE. JE TO STESTI CO CELY ZIVOT HLEDAME, TY DETI…
MEJ SE. NECTU TO TADY, NEMAM CAS, ALE PORAD MI CHODI UPOZORNENI, A TAK NA VAS VZPOMENU. PAPA.
MEJTE SE VSECI HEZKY A BUDTE ZDRAVI!!!
@Wendyyy Jsi šikulka, že jsi vše zvládla na jedničku. Rozhodnutí, že si Páťu necháš a nedáš ho k adopci bylo tvé nejlepší, co jsi mohla udělat. Ale chápu myšlenky, které tě vedly k různým úvahám. Jsi mladá, školu nemáš hotovou…ale nyní vidíš, že zvládnout se to dá. Držím palce, aby vše vycházelo na jedničku a malý vám oběma dělal jen radost.
Uuuuuffff
zacala jsem cist celou diskuzi asi okolo 11 dopoledne, docetla ted
Jsem rada Wendyyy ze ti to vse tak dopadlo a z prcka jsi nadsena a je z tebe mama na slovo vzata
do toho skola a brigada- teda to jsi sikula! Velky obdiv patri i holkam tady- za vasi pomoc, jak moralni i materialni- to jste teda milionove
Preji vsem tady v diskuzi vsechno dobre, hodne zdravicka a rodinne pohody! A tem dalsim „mladym maminam“ co jsem prijdou - nebojte se holky co ze zacatku vypada jako totalni katastrofa ma nakonec vzdy sve reseni! Obratte se tady na ty skvele mamky a uvidite, ze zadna kase neni tak horka jak se ji
Drzim pesti!
Náhodou jsem narazila na tuto obrovskou diskuzi od počátku Wendy a strašně jsem to prožívala a pobrečela jsem si…jsem moc ráda že jsi to nevzdala a dokázala jsi že i mladá holka se umí postarat
moc ti za to děkuji ![]()
Holky, moc Vám děkuju za komentáře. Život není jednoduchý, ale zjistila jsem, že když se chce, tak jde vše. I když né zrovna lehce, ale nemůžu přeci vidět svět neustále přes růžové brýle. Jsem moc šťastná a jakékoliv kladné komentáře mi vykouzlí úsměv na rtech ![]()
@Wendyyy píše:
Holky, moc Vám děkuju za komentáře. Život není jednoduchý, ale zjistila jsem, že když se chce, tak jde vše. I když né zrovna lehce, ale nemůžu přeci vidět svět neustále přes růžové brýle. Jsem moc šťastná a jakékoliv kladné komentáře mi vykouzlí úsměv na rtech
Tvůj komentář zase mně vykouzlil úsměv na tváři
Děkuji Ti
Nedivím se holkám, když na tvůj příběh narazí, že to přečtou jedním dechem
Je to krásné čtení
a mám z tebe velmi příjemný pocit!
@Wendyyy a co koníci? A malej? Už musí být velkej chlap, což? ![]()
Ahojky, Páťa už je veliký, chodí a běhá o sto šest, dává mi docela záhul ![]()
Od koní jsem měla teď pauzu, ale na jaře zase začnu jezdit naplno. Jinak mě čeká ještě autoškola, takže toho budu mít plné kecky.
![]()
Ahojky Wendy, jedním dechem jsem přečetla těch úžasných 72stran
.
Jsem moc ráda, že to takhle nakonec dopadlo a ty později nemusíš litovat
něčeho co zpět nevrátíš.
Já jsem ve 26tt, ale je to úplně jiny případ, vše bylo plánované. Když mi bylo 17let
byla jsem úplné střevo
.Ale taky bych si mimčo nechala, jsem ráda že jsi se rozhodla
správně. Přeji moóc štěstíčka, je krásný že i v dnešní době se mezi námi najdou lidé
ochotní pomoci někomu kdo to potřebuje(pro maminky co Wendy pomohli a paní učitelce).,
Jste fajn ![]()
Ahoj Wendy no nejdřív jsem si opravdu myslela že je to výmysl
dost mě to pobavilo
, ale jsem ráda že ti Páťa dělá radost a takhle to dopadlo, drž se holka, nebudeš to mít jednoduchý
pá ![]()
Téda, náhosou jsem otevřela tuhle diskuii a konec jsem fakt obrečela. Je super, jak jsi to všechno zvládla. Přeji vám hodně štěstí a ať to všechno zvládáš i nadále. ![]()