Utajení těhotenství i porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81500
28.8.17 12:18

Mě to přijde vůči tomu dítěti zvláštní. Má se mu narodit vlastní sourozenec a táta mu to tají. Asi bych se cítila podražená. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
28.8.17 12:50

Já jsem před okolím taky tajila těhotenství. Rodičům jsem to musela říct, protože jsem přestala chodit do práce a většinu častu jsem byla doma a ležela. Lidi se pak hodně divili, až mě viděli s kočárkem :-) Měla jsem pocit, že to není dobrý, měla jsem problémy a kdyby to nedopadlo, nechtěla jsem, aby si na mě každý ukazoval prstem a doma mě probírali.. Vše dopadlo jakš takš, dítě mám, a další těhotenství taky nebudu vytrubovat do světa. V zakladatelčině případě bych nikomu nic před porodem neoznamovala, hlavně ně na sociální síti. Máte hroznou situaci… Držte se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
28.8.17 15:10

Na jednu stranu se ti nedivím, na druhou stranu je to asi nefér vůči tvému nevlastnímu synovi. Ale pokud převažují komplikace nad vším ostatním až do té míry, že by to ohrozilo tvou duševní pohodu, či dokonce zdraví v těhotenství, nedá se asi nic moc dělat. Asi to však může skutečně narušit důvěru manželova syna k vám oběma a to bych si řádně nechala projít hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová