Utopená holčička v soukromé školce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
861
29.5.17 09:54

Utopena holčička v soukr.skolce

Holky, slyšeli jste o te tragédii? Deti ze školky se fotily u fotografky na zahradě, kde byl bazén a jedna holčička se tam utopila. Je to sileny, hrozna tragédie :( :( :( Stalo se to v Pitkovicich v montessori školce. Nedovedu si představit, co prozivaji její rodiče i učitelky :nevim: 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
29.5.17 09:56

Já hlavně nechápu, jak k tomu vůbec mohlo dojít. Je to smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
29.5.17 09:57

Jj, je to hrozný neštěstí. Už se stalo a nic se už bohužel nezmění, nicméně nechápu, jak se to mohlo stát, že ji nikdo nehlídal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
29.5.17 10:00

8o 8o 8o 8o
Tak až teď jsem si to vyhledala ve zprávách. Chudáci rodiče, je mi to hrozně moc líto :,( :,( :,( :,( :,( :,(

Upřímnou soustrast rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861

Taky to nechápu, bohužel se to stalo. :,( Myslím, že to bylo fatální selhání učitelek, ale to už asi taky vi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219

Je to nestesti co k tomu vic dodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
29.5.17 10:01

Hrozná tragedie, kdyz vedeli, ze tam bude tolik deti, mohli ten bazen zabezpečit. :( Ted uz ale nikdo nezmuze nic, bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.5.17 10:02

Ja myslim, ze ucitelce jde hlavne o to, aby nesla do basy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
29.5.17 10:04

Učitelka je potrestána nadosmrti, zadna basa to stejne nenapravi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
29.5.17 10:05
@yasmine5 píše:
Hrozná tragedie, kdyz vedeli, ze tam bude tolik deti, mohli ten bazen zabezpečit. :( Ted uz ale nikdo nezmuze nic, bohužel..

jak chceš více zabezpečit bazén? Pokud nemají např. polykarbonátové krytí které se dá uzamknout tak velký bazén moc zabezpečit nelze… Spíše o to měli být učitelky víc ve střehu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
29.5.17 10:07
@ivculka píše:
Taky to nechápu, bohužel se to stalo. :,( Myslím, že to bylo fatální selhání učitelek, ale to už asi taky vi :nevim:

A jak muzes vedet, ze neslo o nevychovane, neposlusne dite, ktere treba uc. opakovane neposlechlo, myslelo si, ze je panem, udelalo co chtelo a doplatilo na to?
V soukromem sektoru je min deti na personal.
Si vem, ze my se ted fotili ve skole, ve tride jsme dve na 20 deti ve statni skole a presto je to, jak pytel blech, muzes mit oci vsude a stejne ti co jsou extra divoci dokazou neco vymamlasit. muzes jim to rict nekolikrat, muzes na ne zakricet a stejne se najdou experti. Nez nekdo obvini ucitelky, treba si zamest i pred svym prahem, jak ma clovek ty sve deti vychovane/nevychovane. Dneska ty decka malo nebo nekteri vubec necti autoritu, uc.maji u zadele a jsou tim podporovani doma.
Je hrozne snadne odsoudit ucitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.5.17 10:09
@Bůča píše:
Ja myslim, ze ucitelce jde hlavne o to, aby nesla do basy :nevim:

Vážně? To si myslíš? Že nemá žádné výčitky svědomí?
Jistě, že se bojí o svou budoucnost. Ale myslet jen na sebe, když tvou vinou zemře dítě, by podle mě dokázal pouze úplný sociopat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
29.5.17 10:10

Holky strašná tragédie vůbec si nedovedu představit co musejí teď rodiče té dívenky prožívat. Každopádně já mám strach a syn ze školkou nejezdí ani na plavání. Musím se přiznat, že v tomto ohledu učitelkám nevěřím. I když jedou jen na výlet tak trnu, aby bylo vše v pořádku. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
29.5.17 10:12
@Bábrdl píše:
Vážně? To si myslíš? Že nemá žádné výčitky svědomí?
Jistě, že se bojí o svou budoucnost. Ale myslet jen na sebe, když tvou vinou zemře dítě, by podle mě dokázal pouze úplný sociopat. :think:

jo, fakt si to myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.5.17 10:13
@Kelsey píše:
A jak muzes vedet, ze neslo o nevychovane, neposlusne dite, ktere treba uc. opakovane neposlechlo, myslelo si, ze je panem, udelalo co chtelo a doplatilo na to?

To je úplně jedno. Vina učitelky to zkrátka je, to říká zákon.

O pětiletém dítěti nelze říct, že neposlechlo a doplatilo na to. Vždycky, kolem něj musí být dospělí, aby ho ochránili. Když necháš mimino na přebalováku a to se převalí a zabije se, tak taky nelze říct „převalilo se a doplatilo na to, popojedem.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák