Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Bezte si zitra nechat vyloucit trombozu do nejake vetsi nemocnice na pohitovost.
Být Tebou, vezmu sebou chlapa a udělám tam vyrvál, ať Tě pořádně vyšetři, fialové lýtko už není normální.
@bamboole Jela jsem do Valašského Meziříčí… Tam bez úspěchu. Napadá mě jedině Ostrava
@MaminkaLucka Teď už ho fialové nemám. Ani nateklé… ale ta bolest je stále stejná. Poté co jsem přijela z pohotovosti, byla celá noha mírně nafialověla a nateklá. Teď už není
Děvče, okamžitě žádej sono žil, já měla před dvěma roky 3 týdny sádru, kvůli zánětu achilovky, k tomu jsem si píchala Fraxiparin a stejně po sundání sádry, kdy mě lýtko bolelo, našli tromb v malé cévě, okamžitě na internu a 5 dní jsem nesměla z lůžka, aby se neuvolnil a nasadili mi Warfarin. Podala bych stížnost na lékaře, pokud by se tromboza potvrdila..
@Niki278 udělej tam bordel, a dupej… Oni jsou tam pro Tebe, ne Ty pro ně.
@pannda Můžu se prosím zeptat, jaká ta bolest asi byla? vím, že se to špatně popisuje. Ale byla tupá, bodavá, nepřerušovaná? Já nemůžu nohu narovnat, pořádně na ni došlápnout, bolí mě v každé poloze spíš tupě, tepe a na dotek je citlivé jak celé lýtko, tak holení kost. A samozřejmě o té stížnosti, pokud se tromboza potvrdí, dám ![]()
@Niki278 píše:
@pannda Můžu se prosím zeptat, jaká ta bolest asi byla? vím, že se to špatně popisuje. Ale byla tupá, bodavá, nepřerušovaná? Já nemůžu nohu narovnat, pořádně na ni došlápnout, bolí mě v každé poloze spíš tupě, tepe a na dotek je citlivé jak celé lýtko, tak holení kost. A samozřejmě o té stížnosti, pokud se tromboza potvrdí, dám
spíše tupá, já tu achilovku měla bolestivou. Ale můj lékař nic nenechal náhodě a hned mě poslal na sono žil, po potvrzení trombu ihned do špitálu.
@pannda Mě na pohotovosti přísně napomenuli, že co tam jezdím o půlnoci, nohu že nateklou nemám a lék byl Ibalgin.
Hele, být tebou, zajdu hned za svým parktickým lékařem a vyžádám si sono vyšetření žil
@pannda Asi máš pravdu. Zítra noha 100% bolet nepřestane, takže jakmile vstanu z postele, letím tam…
Tak obecne je lepsi deletrvajici obtize neresit o pulnoci, nektera vysetreni ejsou k dispozici. Rano k praktikovi nebo rovnou nekam na cevni.
Ahoj, je bezna bolest lýtka když je zlomeny kotnik? V klidu to jde, při námaze bolest lýtka, takový tlak v něm..
Injekce proti ředění krve mám.
Ahoj holky
Mám problém a vůbec nevím co s tím. Minulé pondělí jsem šla na chirurgii s tím, že mě bolí levý kotník, nejspíš namožený z práce. Velice nepříjemný doktor, jak je to tady známé, mě po hodině a půl sezení v čekárně poslal na RTG, nakonec tam nic neviděl, tak šup, na 14 dní dláha
Po dvou dnech mi dláha praskla, šla jsem tam znovu, udělali novou a dobrý. Ten den mě v dlaze začalo mírně bolet lýtko. Dalo se to vydržet. Druhý den už byla bolest mnohem horší. Myslela jsem, že to je jen natažené ale přes víkend jsem trpěla jako zvíře. Dlahu jsem si přes tu bolest už z nohy sundala
Bylo to v sobotu. Byla opět zlomená. Podotýkám, že jsem nešlapala!… Bodavá, tepající a nepřerušovaná bolest v lýtku mě dohnala o půlnoci na pohotovost. Lýtko oteklé, mírně fialové. Za otevření dvěří jsem zaplatila 90,– a vyšetření? vemte si Ibalgin, nazdar
Takže s pláčem domů. Dnes je středa a lýtko sice oteklé není, ale bolest stále stejná. Bez prášku nevydržím víc jak 5 hodin, bez obvazu to samé. Kotník neřeším, ale kvůli bolesti nejím, nespím… Vyšetření na tromboózu žádné. Holky, kde se mám dovolat pomoci? Nestalo se vám to některé taky? Natažený sval?… to přece není možný
na kontrolu jdu ve čtvrtek, ( první co bude, tak to schytám, že mám sundanou dlahu) ale pochybuju, že se dovolám pomoci