Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2481
1.12.09 14:35

štěpi, do další IUI půjdu, dohodli jsme s přítelem, že když do února neotěhotním, tak půjdeme do IVF :lol: . Původně jsem chtěla jít na laparku, ale po 1. neúspěšném IUI jsem změnila názor. Já teď v podstatě vůbec nevím co bude, protože nestimuluji, ale budu chytřejší v pondělí, to podám hned info :palec:
Nepalko, mne doktorka řekla, že genetiku bychom u nás udělali až kdyžtak po 1. neúspěšném IVF, tak nevím.. Proč to dělají tobě, kvůli špatnému zdrav. stavu příbuzných ?
Holky, já nějak nemám moc silnou MS, od té doby, co jsem vysadila HA, tak nic moc :nevim: , to ale taky není dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.12.09 15:14

lucije28 - no my měli s manžou také takové plány, ale necheme to už déle protahovat a čekat. Ta IUI nás celkem dost zklamala… :roll: S tou MS ti moc neporadím, já mám MS i po vysazení HA před rokem a půl pořád stejnou,někdy silnější někdy o něco slabší,ale přesně na den…
Martí - tak to máš nervy ze železa…já už bych asi udělala dusno pánům doktorům! :evil: To není normální,nééé???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
1.12.09 15:40

Lucije ,nám dělají kompletní vyšetření. Manža má špatný SPG a na všechny možné vyšetření ho poslal urolog.nezdá se ti genetika pozdě až po prvním pokusu není to lepší dříve než tím všíim projít a pak si to třeba třošku i vyčítat ,že se mohlo udělat toto a támto.Mi totiž na to IVF nemáme peníze a pokud víš tak tě to taky bude něco stát není škoda si ho raději udělat hned??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.12.09 09:23

sue001 - tak hlavně, aby se žádná MS nedostavila!!! :palec: S tou pojišťovnou, já myslela, že to má káždá pojišťovna stejné? 8-o Tak to budeš přestupovat? A mají tam velké rozdíly v té spoluúčasti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
2.12.09 12:26

sue001 - tak to je masakr! 8-o Taky se na to juknu a zvážím to! :think: Díky za info! Dneska se prostě šetřit musí na všem! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
2.12.09 15:15

holky, jak to tak čtu, tak já mám OZP a jsem s ní nadmíru spokojena … :palec: , ale koukám, že ty rozdíl od VZP a té průmyslové je veliký. Otázka zní, jestli pak tu průmyslovou, s ní budou mít i ostatní doktoři smlouvu, aby to pak nebylo z bláta do louže (tím myslím třeba zubaře atd.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
2.12.09 15:26

Holky taky jsem vloni měnila VZP za ministerstvo vnitra mělo dost preventivních programů pro dospělé ,ale letos to zkrouhly všichni. nevíte kde přesně najdu ty cenníky za to ivf kde přesně na netu najdu tyto cenníky ?? Díky za radu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
6.12.09 20:52

Holky chtěla bych se zeptat zda jste po vysazení měli problémy typu hnisajících boláčku po těle? Mám je i když před tím pleť byla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
7.12.09 15:11

mě se objevili až tak za 10 dní .ne hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
7.12.09 15:32

Ahoj holky, tak jsem dnes byla 11 DC na UTZ a vajucha nic, ale to se dalo čekat. Momentálně nestimuluji.. takže jsem se dohodla, že podstoupím laparoskopii, společně s drilingem vaječníků a uvidí se, ale pan doktor Daněk mi rovnou doporučil IVF …, ale je vše na mne. Tak uvidím, ve čt jdu na konzultaci, kdy mne objednají na laparo … se těším :mrgreen: , ale já to v podstatě chtěla, protože mi někteří lékaři říkají, že mám syndrom PCO a holky po té laparo otěhotněly, ale zase jak které… :-), toť vše… a co vy ? L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.12.09 16:08

lucije28 - no je to pakárna, co??? Mě už z toho jde taky hlava kolem… to co nás ještě čeká, to bude ještě boj! :zed: Luci, tak snad ti ta laparka pomůže a otěhotníš co nejdřív! :srdce: Snad nám ten nový rok začne dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.12.09 09:14

Zuzko - to je fakt, jsem po tom včerejším Pregnylu nafouklá, mám břicho jak balón (jinak ho mám celkem ploché) a manža na mě kouká a směje se mi a vrtí hlavou! :roll: Tak mu nadávám, že to nedělám pro jeho zábavu a že bych mu přála takové stavy, jaké mám já! :twisted: Manža je v posilce víc jak doma a dost si zakládá na svém namakaném tělíčku a hlídá si každý faldíček, tak jsem k tomu ještě naštvaná, že oproti němu vypadám jak hroch a možná při té stimulce to bude ještě horší! 8-o Ale vím, že si ze mě dělá jen legraci, jinak v něm mám velkou oporu a vše řešíme se stejnou vervou a nadšením! :-) A určitě ten tvůj je taky tvoje zlato! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.12.09 10:11

Zuzko - no hrdá jsem, ale on zas takový kulturista není a hlavně neužívá žádné podpůrné přípravky a věří jen přírodě a svému úsilí! :wink: Ale je fakt, že když jsme byli u moře, tak jsem byla ráda, že tam nejsem s žádným páprdou! :mrgreen: Ale ono ani tak nejde ani o vzhled, jako o to, že je to miliónovej chlap! :huban: Já jsem taky dost makala v posilce, tak vím, že je to makačka si udržet figuru, ale to bylo před 6 lety, byla jsem fakt vyrýsovaná a zpevněná, něco mi ještě trochu zůstalo, ale věk je sviňa, tak teď už jsem taky taková povolenější a hlavně líná! :oops: Ale po dítěti, teď co snad bude, tak chci zase začít makat, aby se ten můj pak neohlížel po jiných! :twisted: Jo a neboj, pejsky máme taky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
8.12.09 10:17

Stepi pokud budeš hodne nafoukla tak jsi kup espomisan . Ona mi dr. řekla to co není napsano v příbalovém letáku ,že utroš dokáže hodně nadýmat i když se zavádí a nepoliká . Protože děloha je uložená a potom utrouši se trochu mění a m§ůže nadýmat. takže pokud bude nejhůř zkus to. Já už mám konečně napečeno tak mě zbývá jěště poklidit.nevím zda to stihnu jěště pře IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.12.09 11:34

Zuzko - my máme jen takové gaučáky - yorkšíra a boloňáka. :lol: Jsou to mazlové a manžel je z nich taky hotovej! :mrgreen: Zatím je bereme jako svoje mimina, ale pak asi tolik času na ně mít nebudeme! Zvlášť když manža je pracovně 4 dny mimo domov, pak 4 dny doma, 4 dny v práci…a tak pořád dokola! S tím cukrovím si nic nedělej…já to poprvé zas měla jak kámen tvrdé, že to pak žrali jen psi! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí