Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky taky by mě zajímal nějaký český gfag,ale bohužel nic jsem nenašla,ale kuknite na tuto stránlu,Len se v tom dokonale orientujehttp://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThreadID=13224&vGroupOffset=0
Ahoj holky,
mám na vás dotaz. Kolik dni po vysazení utrogestanu se vám dostavila MS? 10 DC jsem byla na IUI od 11 DC jsem zaváděla utrogestan a mám ho zavádět do 25 DC. MS dostávám 28 den - když ovu proběhne kolem 14DC, jenže teď proběhla už 10DC. Achjo jsem zmatená.
Všem vám přeji hodně štěstí při snažení.
Koutecka
Ahoj já ho brala minulý cyklus do 25DC a dostala jsem to 30DC, ale moje cykly byly dost dlouhé. Žaneta
Sisi, tak co, jak se daří? Netrpělivě čekám na tvojí odpověd ![]()
Ahoj, s partnerem jsme meli nechraneny styk 9 dni pred ms. Tedy 10.4. Ms dorazila, ale trvala jen 3 dny. NIKDY SE MI TO ZA ZIVOT NESTALO. Vzdy jsem ji mela spis 5-7 dni. Zdala se mi divna. Slabsi. Od te doby je mi divne. Pali a boli me v podbrisku. V pondeli jsem byla na gynde a jsem v poradku. Dnes je to 20 dni od styku. Tehotensky domaci krevni test - slaba carka v limitu. Tehotensky test MAMA negativni. Boli me trisla, lehce podbrisek, mam vytok pruhledny, lehce dozluta. Ale hlavne me silene divne boli moje mini prsa. Hlavne zboku, jak kdyby tam byly modrinky a bradavky me boli. Prsa me takhle jeste nebolela. A obcas v pravem boku me zaboli. Je mi stale na zvraceni, porad spim. Jsem nafoukla. Je mozne i tak, ze bych byla tehu? ![]()
UTROGESTAN JSEM MELA PREDEPSANY OD 15.-21.DC na upravu cyklu (rano a vecer) a brala jsem ho, ale do 19. DC a 20. DC byl onen sex. Nemohlo to treba pak nejak posunout ovulaci?
@Fredddyyy 20 dní od styku by byl test na 99% pozitivní, kdybys náhodou byla těhotná
psychika dělá divy ![]()