Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelliee píše:
@anetinkaa Naprostý souhlas. Mně se u nich líbí ještě ten bod o zachování možnosti vlastnit zbraň. Je mi jasný, že Okamura ani nikdo jiný nás asi nespasí, ale Svobodní jsou snad jediní, kdo otevřeně vystupují proti snahám Bruselu odzbrojit nás (včetně myslivců, sportovní střelců apod.). To si myslím, že je ještě větší prasárna než kvóty.
Ano s tím taky naprosto souhlasím. Proč by rozumní lidé nemohli legálně vlastnit zbraň? Pokud se zbraní chce někdo spáchat trestní čin v minimu případu je to jeho legálně držená… Nevyjmenuju tady všechny argumenty. Ale to úžasné na tom je, že tato strana používá strašně podobnou logiku jako já, takže vím, že až se tam dostanou, tak budou hájit i moje názory a zájmy.
@Lily Evans píše:
Jak to tak tady ctu, doufam ze se stihnu stat migrantem driv, nez tu nejakej pitomio zavre hranice
To je tedy ukazka inteligence komolit jmeno..proc by mel zavirat hranice?
@jannina1 píše:
Hele docela se tomu fakt venuju a doporucuji take…
Věnuješ se tomu a vybereš SPD, tak tomu se říká majstrštyk
.
@jannina1 píše:
To je tedy ukazka inteligence komolit jmeno..proc by mel zavirat hranice?
To není komolení jména, to je trefná přezdívka.
@pikola píše:
No mě to zajímá, čím jako je vám ta strana sympatická, jako předseda sám imigrant proti imigraci?
Migrant není. Je to český občan, jen má smůlu, že tatínek byl Japonec a on se částěčně potatil. Tvůj rasismus z tebe jen srčí. Přestaň posuzovat lidi podle vizáže a zamysli se.
Okamura je větší vlastenec než ti současní papaláši, co tam sedí už od r. 1990.
Těm můžeš poděkovat za to, v jakém stavu máš svojí vlast dnes. A poděkuj i sobě, protože tuhle svoleč volíš stále dokola.
Příspěvek upraven 20.10.17 v 18:42
@anetinkaa Jaká menší zla? Copak existují jen komanči a svobodní?
@Adinal píše:
To není komolení jména, to je trefná přezdívka.
Ktera hodne vypovida o pisateli!
Odvoleno, a rozhodne ne SPD, Okamura si ve vcerejsi diskuzi pekne podkopl nohy, kdyz sliboval navyseni do rezortu zdravotnictvi, podle domaciho hrubeho produktu a nakonec strilel vedle, kdy prohlasil, ze CR ma hruby domaci produkt 4-6%
@leisa naprosty souhlas! Nezakonna migrace se musi zastavit!
@Adinal Co ti na to mám říct
Existují i jiné strany - to byl příklad ![]()
Radši opouštím tuto diskuzi s poznatkem, že kdyby se volilo na emiminu, tak vyhraje SPD. Je to smutné.
@leisa píše:
Migrant není. Je to český občan, jen má smůlu, že tatínek byl Japonec a on se částěčně potatil. Tvůj rasismus z tebe jen srčí. Přestaň posuzovat lidi podle vizáže a zamysli se.
Okamura je větší vlastenec než ti současní papaláši, co tam sedí už od r. 1990.
Těm můžeš poděkovat za to, v jakém stavu máš svojí vlast dnes. A poděkuj i sobě, protože tuhle svoleč volíš stále dokola.Příspěvek upraven 20.10.17 v 18:42
Děkuji.
Mě už se to ani nechce vysvětlovat.