Už jste volili?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5672
20.10.17 17:44
@marin píše:
TOP - Pražská kavárna přece. :mrgreen:

Jasný, kavárna, ta tady ještě nezazněla :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
20.10.17 17:45
@sloninka píše:
SPD a ve chvíli kdy jsem tam byla v jedné místnosti se mnou volil právě Okamura.

Tak to je zážitek na celý život :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
@free333 píše: :mrgreen: :mrgreen:
A kdo volí TOP? :)

Když se nedostanou nad 5 proc., bouchám šáňo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
@Adinal píše:
@lenka 7 Vždyť lidé ani nechodí k volbám, tak chtějí přímou demokracii?
Jsem fakt zvědavá, kdo bude k těm referendům chodit.

Ten komu není jedno jak to tu vypadá a to, že si politici od hadráku prakticky dělají co chtějí a že jsme jim dobrý jen jednou za 4 roky… Ty co to nezajímá a kašlou i na volby budou mít smůlu. Jinak myslím, že to nejpodstatnější je hmotná zodpovědnost, každej obyčejnej občan musí za to co udělá ručit, tak proč ne politik? V případě podnikatelů díky chytrákům z parlamentu ručíme dokonce i za jiný neslušný a neseriozní podnikatele nemalejma sankcema, ručíme za to co ani nemůžeme ovlivnit, to přeci není normální? Politici by měli ochutnat stejnou medicínu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.10.17 17:46
@Adinal píše:
A teď bude jako ve vládě jo :mrgreen:?

V to doufam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
20.10.17 17:47
@přírodní píše:
Arcizloději? :think: :mrgreen:
@Mango_Lassi píše:
Eutohujeri a pobiraci EU dotací přeci :lol:

Dneska je tady taková sranda, je hezké, jak se dovedeme přátelsky a bez nadávek pobavit o volbách :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
@free333 píše:
Nejvíce jednodušší mi přijde ten, kdo o druhém říká, že je jednodušší jen proto, že volí něco jiného než on :lol:
Každý má přece právo zvolit si to, co sám uzná za vhodné :think:

presne to pisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367

Tento rok jsem pozorne sledovala debaty, politiky, strany.
Nebudu mluvit o intelektu. Jen mi prijde, ze lide, kteri voli treba SPD si jen prectou heslo nebo nevim. Kdyz jsem sledovala Okamuru v debatach, jel jen o tom jednom. Ale kdyz se ho zeptali mimo tema uprchliku, eu a eura, tak nemel co rict. Videli jste clena SPD v debate na ct24 na tema kultura? Neco neskutecneho. Opravdu, da se dohledat v archivu ct. A ted-kdyby Okamurovi proslo referendum, kdyby Cesko vytahl z eu a nata-umite si predstavit, ze by se takovy clovek postaral o narod tak, ze bychom tu zili v bezpeci? Ja ani v nejmensim.
Vcera jsem koukala na posledni debatu na ct. Vsimli jste si, ze kdyz Babis mluvi, velmi casto to dela se zavrenyma ocima? To je hodne divne. Slyseli jste, jak rikal, ze on bude premier? Ze on je lidr a on bude bez ohledu na obvineni? On si to proste vzit neda. A to me privadi na myslenku-jde mu o lidi nebo o sebe?
Ono je to ted jedno uz. Ale nekde nekdo psal, ze kdyz si clovek neda tu praci a nevenuje cas premysleni a voli jen podle bilboardu, tak by snad ani volit nemel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
@Tableta píše:
presne to pisu.

jojo, souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
@jannina1 píše:
V to doufam :mavam:

Doufat můžeš.

Pitomio ve vládě, Bureš premiér a Zeman prezident, krása střídá nádheru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29666
20.10.17 17:48
@lenka 7 píše:
Ten komu není jedno jak to tu vypadá a to, že si politici od hadráku prakticky dělají co chtějí a že jsme jim dobrý jen jednou za 4 roky… Ty co to nezajímá a kašlou i na volby budou mít smůlu. Jinak myslím, že to nejpodstatnější je hmotná zodpovědnost, každej obyčejnej občan musí za to co udělá ručit, tak proč ne politik? V případě podnikatelů díky chytrákům z parlamentu ručíme dokonce i za jiný neslušný a neseriozní podnikatele nemalejma sankcema, ručíme za to co ani nemůžeme ovlivnit, to přeci není normální? Politici by měli ochutnat stejnou medicínu. :lol:

A myslíte si, že to někdy někdo, kdo se do Parlamentu dostane, prosadí, to by byl sám proti sobě? ;) Takových už bylo a zatím skutek utek. ;) To jste idealista.

Příspěvek upraven 20.10.17 v 17:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
20.10.17 17:48
@Gnaar píše:

Doufám, že si tím šampánem ustřelíš lustr a spadne Ti na hlavu :cert: :cert: :cert:

Edit - pro případné nahlašovatele, je to myšleno v žertu ;)

Příspěvek upraven 20.10.17 v 17:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
20.10.17 17:49
@Gnaar píše:
:mrgreen: tchán si ho taky koupila jestli se nedostane Kalousek a spol bouchne ho, myslím že nebouchne no :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
20.10.17 17:49
@Adinal píše:
Doufat můžeš.Pitomio ve vládě, Bureš premiér a Zeman prezident, krása střídá nádheru.

Takhle to ale přesně bude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
20.10.17 17:50

Před chviličkou. 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...