Už jste volili?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
20.10.17 17:20

Jdu zítra, volit budu svobodné. Jako vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.10.17 17:21
@pikola píše:
Prostě mi přijde, že SPD volí „jednodušší“ lidé, ráda bych se mýlila, ale tady ten vzorek mi to většinou bohužel potvrzuje… No každého věc, jak si ten stát uděláte.

Jestli jsou pro Tebe lide, kteri vystudovali uspesne VS a dobre se uplatnili v zivote jednodussi, tak to potom ano. Kde bereš tu víru že ty jsi nadřazená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
20.10.17 17:21
@Emimin7 píše:
Na to bych se ho mohl priste zeptat. :)

Zákaznice se o to postarají, někomu se černoši líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29690
20.10.17 17:22
@cell píše:
jestli je tohle pro Vás nejmenší zlo, tak už :nevim:. Protože on je pro mě zlo vůbec největší. Zlo, co se skrývá nad populistickými kecy, bez vize, jenom nesplnitelné sliby. Hodně mi připomíná svého času Sládka, kdo ví, kde je mu konec. Když to tak čtu, tak mám vážně velký strach, co tady bude :,(

Pan Okamura mluví jen naučené fráze všude kolem dokola, pokud někdo poslouchal televizní debaty, tak tam to bylo jasné. Myslím si, že ani sám tomu nevěří, co říká. Dobře ví, co lidé chtějí slyšet. Navíc je značně nedůvěryhodný, kolik už prošel stran a hnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
20.10.17 17:23
@free333 píše:
Zákaznice se o to postarají, někomu se černoši líbí :)

Navic svym vybavenim zahanbi vsechny dosavadni partnery. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.10.17 17:24

Odvoleno. ODS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
20.10.17 17:25
@jannina1 píše:
Jestli jsou pro Tebe lide, kteri vystudovali uspesne VS a dobre se uplatnili v zivote jednodussi, tak to potom ano. Kde bereš tu víru že ty jsi nadřazená?

Takoví snad SPD nevolí, aspoň doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.10.17 17:25

Jdu volit SPD, jedina volitelna strana:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.10.17 17:26

Odvoleno, č.15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Adinal píše:

Nastesti ano :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Emimin7 píše:
Ja se nejdriv vubec nebal problemu s migranty. Minule jsem ovsem v Kauflandu postrehl, ze nove zamestnali cernocha. V tu chvili se mi srdce rozbusilo uvedomenim - je to tady!

Woe! :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.10.17 v 17:27

• Citovat
  • Upravit
7210
20.10.17 17:27
@Lucius08 píše:
ANO. Babiš je podle mě jediný politik co něco udělal a ne, jen o tom kecal. EET? Kdo řval? Nepoctivy podnikatelé co šulili daně. A že si museli koupit pokladnu? O2 a plno dalších jí dává do nájmu za nic. A to že obešel dotace? Kdo by to neudělal kdyby měl tu možnost? Pro mě jasná volba.

:lol: Víš o tom hodně, koukám. Ale k tématu. Rovněž 29 a zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138

Odvoleno - ANO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
@Adinal píše:

Volí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.10.17 17:29

Jdeme volit večer s manželem a protože chceme aby politici měli stejná pravidla hry jako my obyčejní (hmotná zodpovědnost, odvolatelnost atd.), a protože máme příbuznou v Německu a víme od ni co se tam díky migraci děje, tak je volba jasná, SPD!!! Nehodláme v důchodu živit hordy nepřizpůsobivejch co nám sem EU diktatura natlačí dřív nebo později.
No a pro ty co si myslí, že přímou demokracii chtějí jen jednodušší lidi, tak manžel je VŠ podnikatel a SPD budou volit i všichni jeho kamarádi a spolehněte se na to, že to nejsou nevzdělaní primitivové. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová