Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pikola píše:
V Čechách je jich 12, tipuju, že tak 90% lidí tady žádného imigranta na vlastní oči neviděla.
Hele mluvis mi z duse. A nemyslim si, ze by bylo potreba pana Okamury aby to tak zustalo i nadale.
@pikola souhlas. Tajtrdlik co slíbí úplně všechno
jak jsem ho poslouchala musela jsem se smát
@klenott píše:
@aiwwa mne to staci abych si na nej udelala obrazek. Ale mam strach, ze priznivcu ma hodne.
no právě, je to taková alternativa pro nerozhodnuté a asi bude mít hodně.
@kvmatonka píše:
@pikola co by tady taky delali ze? Ale nebojim se pan Babis sem milerad dotahne desetitisice kvuli levne pracovni sile. Dobre nam tak.
tak on sem chce dotáhnout statisíce… a bude jim nabízet minimální mzdu. Protože za tu by se mu na to češi vybodli.
@pikola píše:
Prostě mi přijde, že SPD volí „jednodušší“ lidé, ráda bych se mýlila, ale tady ten vzorek mi to většinou bohužel potvrzuje… No každého věc, jak si ten stát uděláte.
Já si zase myslím, že jednoduší lidé se obouvají do druhých, protože volí jim nesympatickou stranu či hnutí.
@pikola píše:
Prostě mi přijde, že SPD volí „jednodušší“ lidé, ráda bych se mýlila, ale tady ten vzorek mi to většinou bohužel potvrzuje… No každého věc, jak si ten stát uděláte.
mně taky
jsou to takoví ti, co uvěří líbivým kecičkám nad kterými nejsou schopni přemýšlet, zda je to reálné
@klenott píše:
Hele mluvis mi z duse. A nemyslim si, ze by bylo potreba pana Okamury aby to tak zustalo i nadale.
Vždyť oni tady v Německu ani netuší, kde česká republika je
vždyť pro ně je to tak nezajímavá země, jako Polsko, Slovensko… Tak co tam má dál, pivo, migranty, malé daně, předpokládám velké důchody?
@Tableta píše:
Já si zase myslím, že jednoduší lidé se obouvají do druhých, protože volí jim nesympatickou stranu či hnutí.
Nepovažuju se za nic nadřazeného, jen můj názor. Jako váš.
@pikola píše:
Vždyť oni tady v Německu ani netuší, kde česká republika jevždyť pro ně je to tak nezajímavá země, jako Polsko, Slovensko… Tak co tam má dál, pivo, migranty, malé daně, předpokládám velké důchody?
zapomněla jsi na vystoupení z EU a NATO
@pikola píše:
@Lychee13 @lachtanice86 no, potěš prdel…jako čím je vám ta strana sympatická?
@pikola píše:
No mě to zajímá, čím jako je vám ta strana sympatická, jako předseda sám imigrant proti imigraci?
Sama jinde píšeš, jak volit nejdeš. Tak co se tu navážíš do ostatních?
Jdu zítra ráno…a 100% SPD…oba dva
A jednodušší si rozhodně nepřipadám…
@pikola píše:
Tak mi to taky přijde.
Kdo může volit populistu s absolutně nereálným programem
.
Ja ochorel
Ale rano jdu, snad mi bude lepe. Budu volit ODS.