Už jste volili?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1380
20.10.17 16:49
@pikola píše:
V Čechách je jich 12, tipuju, že tak 90% lidí tady žádného imigranta na vlastní oči neviděla.

Hele mluvis mi z duse. A nemyslim si, ze by bylo potreba pana Okamury aby to tak zustalo i nadale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
20.10.17 16:50

Ne, cekam na chlapa a pujdeme volit spolu - ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237

@pikola souhlas. Tajtrdlik co slíbí úplně všechno :-D jak jsem ho poslouchala musela jsem se smát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
@Tableta píše:
Zítra, taky SPD. @pikola :mavam: :*

TAké SPD

• Citovat
  • Upravit
116221
20.10.17 16:51
@klenott píše:
@aiwwa mne to staci abych si na nej udelala obrazek. Ale mam strach, ze priznivcu ma hodne.

no právě, je to taková alternativa pro nerozhodnuté a asi bude mít hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.10.17 16:51
@kvmatonka píše:
@pikola co by tady taky delali ze? Ale nebojim se pan Babis sem milerad dotahne desetitisice kvuli levne pracovni sile. Dobre nam tak.

tak on sem chce dotáhnout statisíce… a bude jim nabízet minimální mzdu. Protože za tu by se mu na to češi vybodli.

• Citovat
  • Upravit
6534
20.10.17 16:52
@pikola píše:
Prostě mi přijde, že SPD volí „jednodušší“ lidé, ráda bych se mýlila, ale tady ten vzorek mi to většinou bohužel potvrzuje… No každého věc, jak si ten stát uděláte.

Já si zase myslím, že jednoduší lidé se obouvají do druhých, protože volí jim nesympatickou stranu či hnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.10.17 16:52
@pikola píše:
Prostě mi přijde, že SPD volí „jednodušší“ lidé, ráda bych se mýlila, ale tady ten vzorek mi to většinou bohužel potvrzuje… No každého věc, jak si ten stát uděláte.

mně taky :D jsou to takoví ti, co uvěří líbivým kecičkám nad kterými nejsou schopni přemýšlet, zda je to reálné

• Citovat
  • Upravit
35842
20.10.17 16:54
@klenott píše:
Hele mluvis mi z duse. A nemyslim si, ze by bylo potreba pana Okamury aby to tak zustalo i nadale.

Vždyť oni tady v Německu ani netuší, kde česká republika je :lol: vždyť pro ně je to tak nezajímavá země, jako Polsko, Slovensko… Tak co tam má dál, pivo, migranty, malé daně, předpokládám velké důchody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
20.10.17 16:56
@Tableta píše:
Já si zase myslím, že jednoduší lidé se obouvají do druhých, protože volí jim nesympatickou stranu či hnutí.

Nepovažuju se za nic nadřazeného, jen můj názor. Jako váš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@pikola píše:
Vždyť oni tady v Německu ani netuší, kde česká republika je :lol: vždyť pro ně je to tak nezajímavá země, jako Polsko, Slovensko… Tak co tam má dál, pivo, migranty, malé daně, předpokládám velké důchody?

zapomněla jsi na vystoupení z EU a NATO

• Citovat
  • Upravit
148988
@pikola píše:
@Lychee13 @lachtanice86 no, potěš prdel…jako čím je vám ta strana sympatická?
@pikola píše:
No mě to zajímá, čím jako je vám ta strana sympatická, jako předseda sám imigrant proti imigraci?

Sama jinde píšeš, jak volit nejdeš. Tak co se tu navážíš do ostatních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
20.10.17 16:57

Jdu zítra ráno…a 100% SPD…oba dva ;) A jednodušší si rozhodně nepřipadám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
20.10.17 16:57
@pikola píše:

Tak mi to taky přijde.
Kdo může volit populistu s absolutně nereálným programem :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
20.10.17 16:58

Ja ochorel :,( Ale rano jdu, snad mi bude lepe. Budu volit ODS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová