Už nechci žít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4740
29.1.22 22:51
@Nenitamduch píše:
A co my s tim? Nam je to jedno, te nezname.

Ty si ale necitliva krava. Tak nepis, ked ti to je jedno. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.1.22 22:52

@Nenitamduch jinak jsi normální? :poblion:
Zakladatelko, určitě bys měla zavolat třeba na linku bezpečí a vypovídat se. Je to anonymní a můžou ti pomoci. Jen to musíš řešit. Přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4740
29.1.22 22:54
@Anonymní píše:
@divine woman Nechci už žít, ale nemám sílu to ukončit.
Trápím se

Zavolaj na krizovu linku, pomozu Ti na koho sa obratit. Mozno by som sa nechala aj hospitalizovat ak je volne misto. A z dlhodobeho hladiska - psychotetapiu, aby si nasla svoju sebahodnotu a nedovolila inym sa tak k tebe chovat.
A kolik Ti je let? Mas deti? Teraz je blba doba dolahava to aj na tych odolnejsich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
30.1.22 07:42
@Basha3 píše:
Ty si ale necitliva krava. Tak nepis, ked ti to je jedno. :pocitac:

A tobe to není jedno? Vzdyt sebevrazdu pacha kazdou chvili nekdo, u nas stoji vlak minimalne jednou tydne kvuli podobnych magoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.1.22 07:59
@Anonymní píše: .

Každej máme někdy den na prd*l ale musíme žít, vždycky je tu někdo pro nás, kdo nás má rád, komu na nás záleží. Nedělej žádný blbosti. Jestli chceš klidně napiš 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.1.22 08:54

@Nenitamduch
Nezkusila sis někdy uvědomit, že ti „magoři“ jsou lidé jako ty, mají svůj život, své lásky a své problémy, které je prostě dohnaly k takto krajnímu řešení?
Trochu empatie by nezaškodilo!

Zakladatelko, řeš svoje problémy s odborníkem - krizová linka, jak tady radí, je dobrý začátek - oni tě pak dál nasměrují. Věř tomu, že psychofarmaka a poté, až získáš díky nim náhled, i psychoterapie, jsou v tvém případě správnou cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42526
30.1.22 08:58

Opravdu si zavolej na krizovou linku, pomůžou. A nic není tak horký, jak se zdá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.1.22 09:13

@Nenitamduch Jsou to lidské bytosti jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
30.1.22 09:22

@Nenitamduch A nenapadlo te nekdy, ze kvuli podobnym magorum jako jsi ty, treba nekteri lide prave pachaji sebevrazdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
30.1.22 09:54
@divine woman píše:
@Nenitamduch Jsou to lidské bytosti jako ty.

Jojo kamaradce ted umrela dcera na leukemii a stejne stara holka spachala par dni po tom sebevrazdu. Kdyz nechcou zit, tak je to jen jejich problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.1.22 10:20

@Nenitamduch Se svou empatií jsi jistě skvělá dcera, kamarádka, partnerka a matka. Doufám, že nemám ve svém okolí nikoho s podobným smýšlením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
30.1.22 10:40

Zakladatelkou, určitě vyhledej odborníka. Každý z nás má někdy těžké období, jestli máš dlouhodobé psychické problémy, tam je lepší to řešit s psychiatrem.
Já osobně celý loňský rok byl mizerný, ale pořád věřím, že bude lépe. Musíš si najít alespoň něco pozitivního, za co jsi vděčná. Bude lépe, jít se projít, nemyslet na problémy, být jen v současnosti. Ať je brzy lépe.

• Citovat
  • Upravit
Marina28
30.1.22 17:31
@Anonymní píše:
@divine woman krátkodobě, ale z dlouhodobého hlediska ne. Vadí mi jak se mnou ostatní zachází. Každý den pláču, sedím po tmě v pokoji pod stolem…

Litujes se a kam te to privedlo? Pomohla ti sebelitost? Ne? Tak s ni prestan. Zacni si vazit sama sebe a lidi se k tobe prestanou chovat jako ke kusu hadru. A pokud se tak nekdo zachova, posles ho do haje nebo se mu vysmejes a budes v pohode.
Na tohle je nejlepsi pohyb a psychoterapeut a meditace…kazdemu pomaha neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
86
30.1.22 19:26

Mne v tomhle pomohla cetba o zazitcich blizke smrti. Precetla jsem toho hodne a vyplynulo mi z toho, ze vse ma v zivote nejaky duvod a utikat z neho predcasne je spatne. Nesplnila bys sve ukoly, ani by ses o to nepokusila. Take mam obdobi, kdy kazdy den j boj, vloni mi zemreli oba rodice, letos musim prodat nas rodinny dum, protoze na udrzbu a rekonstrukci proste nemam…Ale vim, ze to musim dotrpet do konce, abych si zaslouzila lepsi pristi zivot. Nevim kde, na jake planete, v nebi atd. Jen vim, ze smrt neni unik z utrpeni. Jedina cesta je skrz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová