Už nevím co dělat!:-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2263
29.6.07 20:55

Ahoj Koutnakovko,
připadá mi, jakoby jsi měla doma mého Jáju (bude mít 7 týdnů). Mám stejný problém jako ty. Začalo to dnes a celý den přemýšlím, čím to může být. Jáju někdy ani nestihnu dát k prsu, jen se přiblíží a začne řvát. Myslela jsem, že to je bříško, ale to pláče úplně jinak a kope nožičkama. Pak jsem myslela, že preferuje jen jedno prso, plakal jen u jednoho. ale to už taky není pravda. Taky jsem myslela, že když si po předešlém kojení neodříhl, že to je tím, tak jsem to sledovala, ale plakal i když byl pořádně odříhnutý. Zatím se mi osvědčilo to, že ho uklidním. Nechce být na rukách, tak ho položím na postel a hladím ho, taky mu dám dudlík, tak přijme s radostí. Až přestane plakat, tak ho přiložím, pak už většinou pije v klidu.
Taky se uklidní, když ho dám na bříško nebo ho nosím v „tygříkovi“. Snad to nebude dlouho trvat, růstový spurt máme asi za sebou, ale ještě se budí častěji na kojení v noci. My naštěstí nemáme problém s váhou, za 3 týdny přibral něco přes kilo.

Snad nám to oběma brzy přejde a přijdeme na to, jak našim miláčkům pomoct!

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
29.6.07 21:00

CHODIM K DOKTORCE S KÁMOŠKOU JE TO JEJÍ TCHÝNĚ A JEJÍ HOLČIČKA SE NARODILA VE STEJNÝ DEN,MÁM POŘÁD POCIT,ŽE JÍ SROVNÁVÁ S TOU NAŠÍ,ALE TA NAŠE MÁ 58CM JAKO JEJICH,ALE JEJICH MÁ 5400G A NAŠE ÁJA 4750G,COŽ JIM PŘIJDE ASI VELKÝ ROZDÍL,ALE KAŽDÝ DÍTĚ JE PŘECI JINÉ,TA NAŠE JE PROSTĚ DROBNÁ,MÁ I MALOU HLAVIČKU,JÁ NEVIM,PROSTĚ JSEM VOLALA JEŠTĚ TÝ LAKTAČNÍ PORADKYNI A TAKY ŘEKLA AT JEŠTĚ VYDRŽIM,MALÁ KADÍ A MOČÍ A DEHYDRATOVANÁ MI NEPŘIJDE,ASI JÍ TRÁPÍ I PRDÍCI,JÁ PROSTĚ UŽ NEVIM,NECHCI NIC ZANEDBAT…BUDU SE SNAŽIT:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.6.07 21:10

Koutnakovko :arrow: Malej byl po porodu hospitalizovanej na JIPU a já jsem pak šla za ním. Když už dobíral antibotika, tak nám nelezla nahorů váha, naopak, klesala. Paní doktorka ale řekla, že nás kvůli tomu nepřijímali, že by to neměl být problém a pustila nás domů. Jiné prostředí, bez nervů…Při propuštění vážil 3770 g (pravda 10 g za deset dní po porodu nabral) a za dva dny na KO 3850 g. Takže je to i stresem, třeba z tchýně. Pošli ji k šípku a jeď k vašim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.6.07 21:37

Taky jsem si zpočátku myslela, že je to tím, že mám málo mléka, stalo se, že malý za 14 dní nepřibral vůbec nic 8O , příště taky jen kolem 250g. A pak najednou skok - začal nabírat po kile měsíčně a do nedávna jsem kojila plně. Moje doktorka mě naopak uklidňovala a podporovala v kojení, jen, pokud by to nepřibírání trvalo dlouho, pak by přišlo na řadu UM.
Nemám samozřejmě nic proti dokrmování 8O :wink: , když má mimčo hlad, ale u nás to bylo bolením bříška.
Takže hlavně klid, pohodu, ono to nějak dopadne a bude líp :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
29.6.07 21:46

MAMINY DÍKY ZA PODPORU,OPRAVDU JE POHODA SEM NAPSAT,ČLOVĚK SE NECÍTÍ TAK BEZRADNEJ A SÁM:-)MÁM SICE PODPORU V MANŽELOVI,ALE ZNÁTE CHLAPI,TZ TO MOC NEŘEŠÍ:-)DOUFÁM,ŽE ODJEDEME K NAŠIM ZA POHODOU A VŠE SE SROVNÁ A POKUD NE,NUTRILON BERU S SEBOU:-)
NO, HNED JSTE MI ZVEDLI NÁLADU,DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.6.07 22:41

Ahoj, Misce jsou tri mesice a posledni asi 3 tydny se mi hrozne vztekala u kojeni, jedine co pomohlo bylo to, ze jsme pri kojeni pomalicku chodily, to pak byla uple stastna a vzdycky se poradne najedla. Asi pred tydnem ji to ze dne na den preslo a uz zase muzeme kojit i vleze:-) Na www.kojeni.net jsem se docetla ze to miminka delaji casto, rika se tomu bojkot kojeni…

• Citovat
  • Upravit
9534
2.7.07 18:09

Ahojky my měli ten samý problém a dostala jsem radu abych omezila mléčné výrobky že tím Kájuše způsobuji koliku a asi na tom něco bude mléko si dávám už jen do kafe a už je v pohodě občas se to stane ale to jsou pro změnu prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.7.07 15:07

Ahoj všem,
odjela jsem k rodičům trochu odpočinout a nenervovat se a kojení už máme zase v pohodě,mám pocit,že jsem měla i mín mlíka a ted se to všechno srovnalo a malá krásně pije,nesmím to zakřiknout,ale jsem ráda:-)málem jsem zkončili na tý UM:-( no a právě ted piju litr mlíka denně a asi to fakt funguje i když někdo říká, že je to blbost, tak mám pocit,že to funguje:-)

• Citovat
  • Upravit
159
9.7.07 15:09

To jsem byla já:-)zapoměla jsem se přihlásit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
9.7.07 20:00

Tak to je fajn :wink:
U mě pomáhalo malýho častěji přikádat, a hodně jsem pila (denně tak tři litry určitě 8) ) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová