Už si nevím rady s dcerkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.19 16:22
@Vendelín_odjinud píše:
Přesně tak. Holky neblázněte a nevěřte fámám, že někdo před vámi něco tají, že to někdo dělá pro zisk farmaceutických firem atp. Očkování je jednoznačné požehnáním pro miliardy lidí!
Díky očkování byly vymýceny nebo marginalizovány strašlivé nemoci, jejichž projevy byste nechtěli vidět ani v televizi, natož na vlastních dětech. Jen pár příkladů : mor, dětská obrna, černý kašel, tyfus, tetanus, vzteklina a další! Vzpomeňte si jak se trápí vaše děti při planých neštovicích a to je stokrát méně než při pravých neštovicích.
Samozřejmě se můžou objevit nežádoucí účinky ale to je tak u každého léčiva. Dítě můžete zabít obyčejným paralenem.
Buďme rádi, že žijeme v době kdy je očkování k dispozici de facto zdarma a pro všechny!

A k čemu mi tohle vše je, když holka od roka nesmí být očkována ničím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
rokris
17.1.19 16:48
@Anonymní píše:
A k čemu mi tohle vše je, když holka od roka nesmí být očkována ničím :nevim:

Asi tak. Pokud jde o příspěvek na auto, na vašem místě bych se nedala a žádala znova. Oni teda ty podmínky tak skvěle „upravili,“ že už fakt nevím, komu vyhoví.

• Citovat
  • Upravit
1745
22.1.19 21:20

Získala jsem od kamarádky nějaké tipy na ty agentury zprostředkovávající doplňování zboží, tak pokud máte zájem, tak mi prosím napište do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí