Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bytsamsebou píše:
Jedla takhle 4 roky po porodu, protože přes den,,nestíhala"
Tak to je nejlepší vtip dne
Takhle jsem se fakt dlouho nezasmála.
@nikitice píše:
No když jsem byla v nemocni měsíc a nikdo za mnou nemohl, jelikož byla doma covidu, tak jsem zhubla za měsíc 7 kg a doma mi to nejdeAle ty jejich jídla jsem fakt nedávala a večeře naposled v 17 byla krutá
Jako co bys chtěla zadarmo? Čtyřchodové menu z Alcronu? ![]()
@Barbucha3 tak já na sílu toto nechci, jen teď že začátku toto chci trošku omezit. Ale neměla jsem i chuť na něj, dříve bych si dala. Teď mely deti horkou čokoládu, co.bych si jindy dala a dala jsem si dvě tři lzicky. Dneska jsem mela klidně klasický kureci rizek
Příspěvek upraven 21.01.24 v 14:53
@Barbucha3 píše:
@Sallema za mě tohle taky není úplně správná cesta. Takový to na sílu vyřadit rovnou celé jídlo, odepřít si většinu věcí. Místo aby se člověk naučil od začátku stravovat dobře a pak si klidně mohl dát na kafi s kamarádkou jednou za čas zákusek. Přijde mi, že tohle člověk vydrží tak 2 měsíce a pak spadne zpět a ještě hůř. Přeji aby to tak u tebe nebylo.
Za mě teda taky je snídaně nejdůležitější jídlo dne. Je největší a ráno se nebojím ani cukrů (v ovoci) a podobného. Je to rozhodně lepší než to pak dávat odpoledne, večer. Ale já celkově moc ty půsty nejedu, přijde mi to jako trend.
Já si dám ráno i to co odmítnu třeba na noc
Já přijedu domů ve 22 a kolikrát s edoma něco objevilo od mamky, sousedky nebo manžel koupil a já se těším na ráno, až si to dám k snídani. Já se držela výdy toho, že sladké dopoledne. Ale jako když se nedržím, nabírám. Loni jsem nabrala 8 kg po operaci spodku a pak zhubla 3 a zas přes prosinec nabrala
. Sice nepeču a nedělám na Vánoce ničeho hodně, ale mám to tak nějak v zimě, kdy víc jím celkově. Od 1.1. jsem se zas do všeho opřela a na váhu teda nestoupla, ale už mi jsou volné kalhoty. Jen jsem přestala žrát na noc, v práci nejím vše co vidím, ale mám jídlo z domova a cvičím dva dny a dva volno. Víceméně dle práce.
@ibis píše:
Jako co bys chtěla zadarmo? Čtyřchodové menu z Alcronu?
prospělo mi to.
Zakladatelko, nastav si kaloricke tabulky, vypočítá ti to kolik by jsi mwla na hubnutí jist. A pak si tam zkus zadat to co za den sníš a uvidíš co Ti vyleze. Hubne se v dlouhodobém kalorickem deficitu.
Jinak pokud Tfoje tělo je zvyklé chodit 10 000 Kg denně, tak jimi nezhubneš.
@Atisia píše:
Co je běžná porce?![]()
![]()
taky mne zajíma…ja ted mela menší kuřecí stehno a asi 120g brambor…a ze bych se teda najedla? Mela bych?
Dieta kdy se těším na konec je špatná a nejde říci zhubnu a hotovo. Já svou hmotnost udržuji, tak jak jsem hubnul, jenom místo deficitu mám energetickou bilanci vyrovnanou. Tuto dietu (spíše metodu) budu držet do konce života, podle mne to jinak nejde.
Jsou diety, které lezou do peněz i u těch si musím říci: utáhnu to až do smrti?
@nikitice píše:
prospělo mi to.
Věřím 🙂 Já jsem po operaci žlučníku 3 měsíce. Po prvním měsíci jsem byla vyhublá a pak Vánoce a do toho jsem přestala kouřit, takže jsem nabrala „zatím“ 2 kg a jsem z toho špatná. Není to katastrofa, ale můj pocit je strašný. Ale jak mě nic teď nebolí, prostě hřeším a doufám, že to nějak ukočíruju, protože jsem malá a kila navíc hned vidět ![]()
@Barbucha3 píše:
Ono hlavně pokud člověk ji celý den jen nesmysly, tak mu může přijít, že toho za den nesnědl zase tak moc. Stačí se podívat kolik kcal má jeden krajíc chleba nebo kus bábovky a pak když se člověk tím snaží najíst, tak si dá tři s paštikou nebo čtvrt bábovky. Stejně ho to nenasytí, tak támhle sušenku, to je taky raketa. A tak podobně a diví se, když kolegyně jí pomalu co dvě hodiny, ale kolegyně má plný talíř salátu. Často se také lidi drží přes den a pak mají večer hlad a začnou tláskat na co přijdou. Fakt to není ze vzduchu.
jo tohle je pravda…mam s tim welky problem
@nikitice píše:
Mně se skoro nechce vařit, že to myslí vážně. Přece, když se vyžeru, tak vím z čeho a aani mi nepřijde málo si dát za den buchtu, guláš s knedlíkem, sušenky, nanuk, párky a zapít colouJá si dělala k večeři misku červené řepy s cottage třeba a najím se toho dost, že se nemusím ničím už dojídat.
no chce to ze zacatku něco, na sem se da vydržet…ne zacit jist hnusy…to by dlouho nedala
@ZuzaM píše:
Problém je v tom, že jí málo, ale zato kalorická jídla. Má pak strašně pomalý metabolizmus a tělo si ukládá zásoby.
takže Kdyz budu jít hodne nebo vícekrát nekalorické…zrychli se mi metabolismus?
@Luboš P píše:
Dieta kdy se těším na konec je špatná a nejde říci zhubnu a hotovo. Já svou hmotnost udržuji, tak jak jsem hubnul, jenom místo deficitu mám energetickou bilanci vyrovnanou. Tuto dietu (spíše metodu) budu držet do konce života, podle mne to jinak nejde.
Jsou diety, které lezou do peněz i u těch si musím říci: utáhnu to až do smrti?
Podepisuji se pod to. Já to tak mám nastavené od porodu
A je to už 18 let… Mám to furt stejně i když jsem třeba nabrala. Teď v menopauze je to taky těžší, ale beru to jako jídelníček ne dietu. Určitě se ničím netrápím, na dovolené to skoro neřeším. Ono je dost věcí co jsem přestala jíst úplně a nepotřebuji to k životu. Nebo jsem se něco ani nenaučila jako cola a podobné nápoje.
@Bytsamsebou píše:
@Karamba2020 mám kamarádku, která jedla jen jednou denně, večer- oběd. 155 cm/ 110 kg. Takže ano, dá se takhle vypást.
To mi kolegyně taky tvrdila. Potom se zamyslela a byl to slušný seznam. ![]()
@Venetia píše:
takže Kdyz budu jít hodne nebo vícekrát nekalorické…zrychli se mi metabolismus?
Tak určitě. Knedlík s omáčkou tělo tráví hrozně dlouho, to třeba já snědla předevčírem sklenici kimtchi a ještě dnes se bojím prdnout.
![]()
Příspěvek upraven 21.01.24 v 15:41