Už to nebude jako dřív?!

806
25.8.20 10:06

Už to nebude jako dřív?!

Ahoj, mám dotaz, vím, že je tu už hodně stejných témat, přesto mě zajímá jak jste to měly se sexem po porodu? Máme 2mesicni holčičku o sex jsme se snažili( já tedy pomalu z donucení) dvakrát ale je to hrůza, pekelně to bolí, jako když se do mě pořádně nevejde jen na kraj a už to je děs…jsem po přirozeném porodu sice komplikovaným, šitá zvenku i zevnitř. Přítelovi to vadí, myslí si že jsem moc hysterka.ale fakt to bolí, dělám mu alespoň orál ale já sama z toho nic nemám, kdy se to zlepší? Co když to nebude jako dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uslava
25.8.20 10:13

@Hiavnaan
U lékaře po šestinedělí jsi byla? Všechno ok?

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
25.8.20 10:14

Me to po porodu bolelo docela dlouho. A to jsem mela asi 3 stehy. Ale urcite se to zlepsi a zahoji. At si da pritel studenou sprchu, sobec.

• Citovat
  • Upravit
18668
25.8.20 10:15

@Hiavnaan ze začátku to hodně bolelo. Jizva je ztuhla a potřebuje povolit a zmeknout. Tak 5-6 měsíců to trvalo určitě kdy jsem to cítila. Přiteli navrhni at si roztrhne prde.. a jde se pak vysr. t když si mysli ze jsi hysterka. Zkus si to masírovat nějakým olejickem na hráz - welleda atp a při sexu lubrikant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
25.8.20 10:22

Taky mi to trvalo delší dobu, sex jsem si užila bez bolesti a nepříjemnosti až tak po 4 - 5 měsících… a potom už to bylo fajn, někdy bych řekla, že si ho snad i užívám víc než před porodem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.8.20 10:27
@Uslava
@Uslava píše:
@Hiavnaan
U lékaře po šestinedělí jsi byla? Všechno ok?

Ještě ne, už se tam chystám 3 týdny ale nějak se nemůžu dokopat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
25.8.20 10:31
@Hiavnaan píše:
@UslavaJeště ne, už se tam chystám 3 týdny ale nějak se nemůžu dokopat :zed:

Tak bez. Tam ti poradí lépe, než někdo tady. Prober to s lékařem. Třeba je to jen psychika.

• Citovat
  • Upravit
806
25.8.20 10:32
@hospodki píše:
@Hiavnaan ze začátku to hodně bolelo. Jizva je ztuhla a potřebuje povolit a zmeknout. Tak 5-6 měsíců to trvalo určitě kdy jsem to cítila. Přiteli navrhni at si roztrhne prde.. a jde se pak vysr. t když si mysli ze jsi hysterka. Zkus si to masírovat nějakým olejickem na hráz - welleda atp a při sexu lubrikant

Já to právě vůbec nemazala a nemazu asi moje blbost :? Já před porodem jsem chtěla sex pořád ale zase on ne, prý kvůli miminku, minulý týden jsme to zkoušeli, hromada slin, a stejně bolest :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443

@Hiavnaan nejdřív si zajdi k doktorovi at víš jestli už jsi v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ja som si sex zacala uzivat po viac ako pol roku a teraz je to skvele. Nastastie parner to chapal a nijak na mna netlacil.

Ono mi to vysvetlovali aj na gynekologii, ze to moze byt nejaku tu chvilu nic moc. Ani nie tak kvoli pripadnym jazvam, ale aj obecne nechut, vycerpanost, stres z novej situacie, hormony. Mne napr povedali, ze mam extremne suche prostredie, ze to je tiez bezne a ze proste bez lubrikacneho gelu (a hodne hodne) to nepojde. :nevim:

Inak pokial ja sama z nejakeho dovodu nemozem, velmi rada chlapa uspokojim aj inak, ale musi to byt samozrejne dobrovolne a s chutou. Inak je to cesta do pekla :think:

• Citovat
  • Upravit
806
25.8.20 10:44
@Uslava píše:
Tak bez. Tam ti poradí lépe, než někdo tady. Prober to s lékařem. Třeba je to jen psychika.

Psychika to je asi taky, nicméně na svého doktora mám pifku, protože mi v 7 měsíci těhotenství tvrdil, že holka má tak 2 a půl kg a vše je v pořádku, a když jsem v 9 měsíci hledala jak blbka porodnici, jsem nevěděla že se musím všude už ve 14tydnu registrovat, tak mi řekli, že mi budou vyvolávat porod protože dítěti jde o život a je moc malé :,( což byl takový šok že hned ten den co mi to řekli, mi o půlnoci začaly kontrakce a druhý den se mi narodila 2kg zdravá holčička :srdce: o tři týdny dříve než měla. ted jsou jí 2 měsíce a už má 4kg tak jsem šťastná. Tím chci říct že tomu blbeckovi doktorovi vůbec nevěřím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.8.20 10:47
@Anonymní píše:
Ja som si sex zacala uzivat po viac ako pol roku a teraz je to skvele. Nastastie parner to chapal a nijak na mna netlacil.

Ono mi to vysvetlovali aj na gynekologii, ze to moze byt nejaku tu chvilu nic moc. Ani nie tak kvoli pripadnym jazvam, ale aj obecne nechut, vycerpanost, stres z novej situacie, hormony. Mne napr povedali, ze mam extremne suche prostredie, ze to je tiez bezne a ze proste bez lubrikacneho gelu (a hodne hodne) to nepojde. :nevim:

Inak pokial ja sama z nejakeho dovodu nemozem, velmi rada chlapa uspokojim aj inak, ale musi to byt samozrejne dobrovolne a s chutou. Inak je to cesta do pekla :think:

Tak já taky uspokojim jinak ale je to jednostranné, mohla bych zkusit anál ale s těmi hemeroidy to nevím :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
25.8.20 10:48

Určitě se to zlepší. Já měla nástřih a po prvním porodu mě to taky pekelně bolelo, ale během měsíce až dvou se to srovnalo. Po druhém porodu, kdy jsem měla nástřih ještě větší, jsem čekala podobné potíže a ono nic, nebolelo to vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 11:18

Ahojky. Sex bez bolesti po prvním porodu a velkém šítí byl cca až za půl roku. Ale dostala jsem k tomu bonus. Od té doby mám mokrý orgasmus 😀 Tělo potřebuje čas.

• Citovat
  • Upravit
402
25.8.20 11:21

Mě to taky bolelo, až tak po 7 měsících to bylo v pohodě ;). A přítel by měl být teda ohleduplnější :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí