Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
teda to jsou darebáci, hlavně, že mi odečetly body, všimla jsem si to na účtence..:( a měo to být skoro před měsícem, do 29.1. a dnes máme 24.2. tak to si tedy dávají na čas a nebo to ani do schránky nedorazí, to mi dělala kdysi pošťačka na slevy do Takko
dle myho nazoru takovy zasilky proste konci v kapsach postacek ![]()
Ale nekde jsem četla ,že chodí až 29.2 vyučtování.Me dorazilo teda vždy. Tak doufejme,pak se leda zeptat u pokladny
Již na předchozí straně jsem psala, že dle informací sdělených na jejich infolince, to má přijít v půlce března.
beruska2× píše:
dle myho nazoru takovy zasilky proste konci v kapsach postacek
A na co by to tak těm poštačkám bylo????
Romanetka píše:beruska2× píše:A na co by to tak těm poštačkám bylo????
treba na uplatneni slev ![]()
beruska2× píše:Romanetka píše:treba na uplatneni slevberuska2× píše:A na co by to tak těm poštačkám bylo????
Jenomže když k té poukázce nemáš kartu, na nic ti není.....
![]()
Romanetka píše:beruska2× píše:Jenomže když k té poukázce nemáš kartu, na nic ti není.....Romanetka píše:treba na uplatneni slevberuska2× píše:A na co by to tak těm poštačkám bylo????
dle myho nazoru takovy zasilky proste konci v kapsach postacek![]()
![]()
poukazky na zbozi muzes uplatnit na jakoukoliv kartu…
NN NEMužeš… To zkoušeli romové vybírat ty poukázky,ale oni t kontroluji dle čísla karty
Takže slevové poukázky muže jen ten,co je majitelem té karty ![]()
misphulin píše:
NN NEMužeš… To zkoušeli romové vybírat ty poukázky,ale oni t kontroluji dle čísla kartyTakže slevové poukázky muže jen ten,co je majitelem té karty
ahno, na tu hodnotu v korunach ale ne na veci nebo % slevu - normalne jsem dostala poukazky od mamy, dedy a normalne jsem je na moji kartu pouzila…
POUKAZY ANO,ALE HODNOTU V TECH KORUNÁCH NEMUŽE NIKDO JINY NEŽ MAJITEL KARTY ![]()
![]()
misphulin píše:
POUKAZY ANO,ALE HODNOTU V TECH KORUNÁCH NEMUŽE NIKDO JINY NEŽ MAJITEL KARTY
a pisu snad neco jineho???,