Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Ilorin píše:
já jsem byla úspěšná a napsali mi, že mé vyúčtování odeslali, tak jsem zvědavá zda dorazí
No to je zajímavé, mě neodpověděli nic.
@Amys jÁ TŘEBA NEMĚLA ZADANOU ADRESU, tak nic neposílali, doplnila jsem ji po hovoru s infolinkou a pak mi přišly kupony za víc jak rok a půl zpětně, tak tam zkus cinknout.
@Ilorin píše:
já jsem byla úspěšná a napsali mi, že mé vyúčtování odeslali, tak jsem zvědavá zda dorazí
Tak asi jsem byla zlá, neodpověděli mě ani, když jsem dotaz poslala podruhé
No nic, jdu tam zavolat, třeba budu úspěšnější
@Ilorin píše:
Tak jsem se dovolala, přijde to v lednu a nevyužité poukázky zahrnou do bodů, které se zobrazí v lednovém vyúčtování. Je fajn si půl hodiny pokecat s automatem ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Amys jÁ TŘEBA NEMĚLA ZADANOU ADRESU, tak nic neposílali, doplnila jsem ji po hovoru s infolinkou a pak mi přišly kupony za víc jak rok a půl zpětně, tak tam zkus cinknout.
Nám chodily už několik let, nechodí teď od září. A pozor, dneska do naší schránky té druhé rodině došla další zásilk od teska a nám opět nic. Takže už potřetí…
Mne dosly minuly ctvrtek.
jinak ty kupony by mely byt dostupne k vytisteni na vasem clubcard uctu na webu, ne?
@LLLL Jenže ten si je potřeba zaktivovat a to mi taky nejde. Hlasi to, že je to nedostupné.
@j.a.n.i1 Hm, tak mi asi nezbyde nic jiného, než si s nima popovídat, ale vůbec se mi nechce
Já to ještě zkusím někdy později a z jiného browseru a uvidím.
@Amys píše:
@j.a.n.i1 Hm, tak mi asi nezbyde nic jiného, než si s nima popovídat, ale vůbec se mi nechceJá to ještě zkusím někdy později a z jiného browseru a uvidím.
Neboj, vyslechneš si kecání v automatu, potom pěknou muziku a potom hlášku, že operátoři jsou obsazení, protože se věnují zákazníkům, co se dovolali před tebou
Já to měla z krku dneska za půl hodiny.
@chipsa Na to nemám čas
(Hlavně chuť
). To budu radši sedět u emimina a remcat
![]()
Dobrý den,
jen se připojím s dotazem z opačného konce - stalo se někomu, že mu přišlo stejné vyúčtování 2×? Mně přišlo poštou s rozestupem pár dní úplně stejné vyúčtování - 6 kuponů na slevu a taková ta celková suma…Tak si říkám, abych z blbosti nenechala jedny ty kupony propadnout- když by se třeba hodily…