Už vám přišlo vyúčtování Tesco Club card?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
5.12.16 12:54
@Ilorin píše:
já jsem byla úspěšná a napsali mi, že mé vyúčtování odeslali, tak jsem zvědavá zda dorazí

No to je zajímavé, mě neodpověděli nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
5.12.16 12:56

@Amys jÁ TŘEBA NEMĚLA ZADANOU ADRESU, tak nic neposílali, doplnila jsem ji po hovoru s infolinkou a pak mi přišly kupony za víc jak rok a půl zpětně, tak tam zkus cinknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.12.16 12:59

Ahoj, už v patek nám přišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.12.16 13:29
@Ilorin píše:
já jsem byla úspěšná a napsali mi, že mé vyúčtování odeslali, tak jsem zvědavá zda dorazí

Tak asi jsem byla zlá, neodpověděli mě ani, když jsem dotaz poslala podruhé :lol: No nic, jdu tam zavolat, třeba budu úspěšnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.12.16 13:48
@Ilorin píše:

Tak jsem se dovolala, přijde to v lednu a nevyužité poukázky zahrnou do bodů, které se zobrazí v lednovém vyúčtování. Je fajn si půl hodiny pokecat s automatem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
5.12.16 14:17
@j.a.n.i1 píše:
@Amys jÁ TŘEBA NEMĚLA ZADANOU ADRESU, tak nic neposílali, doplnila jsem ji po hovoru s infolinkou a pak mi přišly kupony za víc jak rok a půl zpětně, tak tam zkus cinknout.

Nám chodily už několik let, nechodí teď od září. A pozor, dneska do naší schránky té druhé rodině došla další zásilk od teska a nám opět nic. Takže už potřetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
5.12.16 16:08

Mne dosly minuly ctvrtek.
jinak ty kupony by mely byt dostupne k vytisteni na vasem clubcard uctu na webu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
5.12.16 17:48

@LLLL Jenže ten si je potřeba zaktivovat a to mi taky nejde. Hlasi to, že je to nedostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101950
5.12.16 17:53

@Amys TO mi taky vyřešila infolinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
5.12.16 17:58

@j.a.n.i1 Hm, tak mi asi nezbyde nic jiného, než si s nima popovídat, ale vůbec se mi nechce :? Já to ještě zkusím někdy později a z jiného browseru a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.12.16 18:00
@Amys píše:
@j.a.n.i1 Hm, tak mi asi nezbyde nic jiného, než si s nima popovídat, ale vůbec se mi nechce :? Já to ještě zkusím někdy později a z jiného browseru a uvidím.

Neboj, vyslechneš si kecání v automatu, potom pěknou muziku a potom hlášku, že operátoři jsou obsazení, protože se věnují zákazníkům, co se dovolali před tebou :lol: Já to měla z krku dneska za půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
5.12.16 18:02

@chipsa Na to nemám čas :lol: (Hlavně chuť :zed: ). To budu radši sedět u emimina a remcat :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.16 09:30

Dobrý den,
jen se připojím s dotazem z opačného konce - stalo se někomu, že mu přišlo stejné vyúčtování 2×? Mně přišlo poštou s rozestupem pár dní úplně stejné vyúčtování - 6 kuponů na slevu a taková ta celková suma…Tak si říkám, abych z blbosti nenechala jedny ty kupony propadnout- když by se třeba hodily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák