Už žádné výmluvy, jedeme v tom společně

1806
11.9.14 10:59

Už žádné výmluvy, jedeme v tom společně

Ahooj holky :kytka: teprve nedávno jsem objevila tento web ( jak to, že tak pozdě :pocitac: ) asi to bylo pracovním vytížením :) a řekla jsem si, že si tu taky založím skupiny a najdu holky, které trápí určitě to stejné a to naše krásná madla lásky a všechno okolo :D.. Pojďte do toho ode dneška, společně nám to půjde líp :).. Tak např já, vážím 94 kg :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: a můj sen je mít tak 70 -75, mám sedavé zaměstnání, takže přes den toho moc neudělám, ale dneska jsem se odhadlala, že si půjdu zaběhat :).. CO vy? :) :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
815
11.9.14 11:09

Já teda počkám po porodu. Ale před otěhotněním 160 cm a 74 kg, vše v zadku a stehnech. Ale po porodu to bude asi divočejší, už jsem přibrala 12 kg a to jsem teprv za půlkou. :evil: :evil: :evil: :evil: Jinak běhání je nejvíc nejlepší věc! :D A ještě mám připravené třeba 30 denní výzvy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.9.14 11:23

Ahoj ja uz hubnu od pondeli nemohla jsem se na sebe divat..drzim dietu na sport ja nemam cas a ani vuly..beh by me 100% zabil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 11:26

@Nikeyla No já se teda musím přiznat, že zatím žádné divočátko doma nemám, nejdřív jsem se rozhodla, že se sebou něco udělám, prootže se bojím, že bych jim to tam pak všechno rozbila a i nějak z vnitřního pocitu prostě nechci v takovémhle stavu otěhotnět :)… No řeknu ti běhání se docela děsím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 11:27

@Niki91 No tak to jsme na tom stejně, s tím díváním, a nejhorší je zkoušení v kabince, to mi přijde, že ty zrcadla jsou nějaký zvětšovací :D… No kdo ví, co budu říkat večer, jestli vůbec doběhnu (dojdu :mrgreen: ) domů :)… jakou dietu držíš, já se rozhodla ne držet dietu a jíst jako vrabec, jako spíš přejít na zdravé varianty a kopce zeleniny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
11.9.14 11:31

Sa pridam, zacala som 3 mile s leslie, docela prijemne, mam po troch porodoch a z povodnych 65 kg skoro 80 kg, vsetko v bruchu a bokoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
11.9.14 11:32

@svituska A to já si zas řekla, že to zkazím ještě víc, než už to je a pak to spravím komplet. :lol: :lol: Tak snad se mi to podaří. :D U mě byl problém, že jsem celý den dokázala nejíst a napráskat se večer a teda hlavně nedodržování pitného režimu. Na což jsem si na obojí teď zvykla, asi bych pošla hlady do hodiny po vstávání se nenajíst. :D Tak snad to po novém roce půjde.. a polovinu ještě nechám v porodnici :lol: naivka no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
11.9.14 11:32

@svituska Ahojky, :mavam:, já sem začala taky od pondělka. Taky ještě nemám díťátko a chci se nejdřív dát do kupy sama. Běhám už cca 3 měsíce, ale já se hejbu docela ráda u mě je problém jídlo :oops: :,(, trpím dost na „přežírání“ a jídlo a hlavně to nezdravé úplně miluju i nenávidím zároveň. :zed: :zed: děsný. Ale teď sem si udělala jídelníček na 14 dní, 5 jídel denně a zdravé a snažím se to dodržovat, ale včera sem měla depku a šup :oops: :zed: večer fidorka!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 11:33

@pata308 No paráda, určitě to zvládnem, sice pomalu, ale jistě, já začínám s jillian a docela mi nahání strach :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
11.9.14 11:33

Máme skupinu a jedeme od pondělí… tak jestli se chceš přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 11:35

@Nikeyla Kdyby to šlo, jít porodit a vrátit se 60 kilová :D… Já už zkoušela hodně věcí, taková dieta kdy se pije první den jenom mlíko druhej den jabk, noo nevydržela jsem :D… a třeba jezení v noci mmm o tom mi ani nemluv :). J8 už si zvykla na snídaně a je fakt že večer už nemám takový chutě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 11:37

@B.O.K. Team Přesně nejdřív začít u sebe a pak začít být zodpovědný za druhého :).. Takly bych si fidorku večer dala, ale nic takovýho doma nemááám :D :D jakej máš třeba dneska jídelníček :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
11.9.14 11:38

@Idril Ahoj, no tak určitě, jak jsem psala, jsem tu nová, takže bych to asi ani nezaložila :)… Kdepak vás najdu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
11.9.14 11:39

@svituska Jojo, to by bylo fakt pecka. :D závidím těm, kterým se to povedlo. :D Já právě na diety moc nedávám. Spíš na přiměřenou stravu, jíst vše ale s mírou. Tak aby bylo dost bílkovin, tuků, cukrů a podobně. To si myslím pomáhá víc, než se vyhýbat všemu jak čert kříži. A samozřejmě vyhodit kafe, minerálky a pít čistou vodu. Já teda čistou vodu nemusím vůbec, tak zkouším aspoň s citronem ale furt nic moc. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
11.9.14 11:40

@svituska s jillien som zacala a skoncila, to hopsani mi po porode nerobi dobre a kedze nejmensi este kojim, tak som prichadzala o mieko :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková