Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, chtěla bych se zeptat - když založím na Facebooku uzavřenou skupinu, půjde vidět na mém profilu? Nebo ji uvidí jen ti, co si přímo zadají do vyhledávače název té skupiny?? Moc děkuji za info…
Půjde vidět, že jsi jejím členem
, to by nešlo, pokud by nebyla tajná.
@Žirafátko Jj, to vím, že když na ni člověk najede, tak půjde vidět, že jsem členem, spíš mě zajímalo, jestli to bude vidět přímo na mém profilu, když ji založím ![]()
@Eneer myslím, že ne. Ale já to myslela tak, že jak máš levý pruh profilu, kde máš fotky, přátelé, knihy, hudba…tak tam jsou i skupiny a pokud to nenastavíš, tak se tam ukáže skupina, které jsi členem (včetně těch, které jsi založila), pokud ukážeš na ten nadpis Fotek, tak se ti vpravo ukáže tužtička a po kliknutí tam je „upravit oddíly“ a tam můžeš zobrazování skupin vypnout a pak nikdo neuvidí nic ![]()
@Žirafátko Jj, už vím, jak to myslíš
Upravit oddíly tam v nabídce ale nemám, asi to mám jinak uzpůsobený… ale jinak na zdi se to nezobrazí, že jsem vytvořila Uzavřenou skupinu, co? To půjde vidět, jen když někdo vyložene najede na můj profil a mrkne se mi na skupiny, co?
Se omlouvám, že se ptám jak trotl ![]()
Ahoj, pokud budeš členem uzavřené skupiny tak to na tvém profilu vidět nebude. Přátelé to zjistí jen pokud zkusí danou skupinu vyhledat, tak se tam ukážeš jako přítel co jsi členem skupiny. Na profilu se ti ukazujou jen neuzavřené skupiny. Koukala jsem na to nedávno u kamaráda, jak to je a co vidí.