Úzké boky, široký pas

5
5.7.18 15:30

Úzké boky, široký pas

Ahoj holky, nevím, co ze svou postavou. Můj problém je v tom, že mám klučičí postavu bez ženských křivek.
Boky mám strašně úzké- 87cm, jsou dost vidět pánevní kosti. Ale pas mám k bokům dost široký- 71cm. Přes prsa- 90cm- velikost prsou A.
Výška: 168 cm, váha: 56 kg
Přála bych si větší boky a prsa. Je mi 17 let. Dá se s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2349
5.7.18 15:55

Ženský křivky nejspíš časem přijdou a ještě budeš špendlíčkem hrabat pro „chlapeckou“ figuru :lol: Můžeš si pohrát s cvičením a stravou tak, aby se vytvaroval zadek, stehna a ramena, a tím postava dostane jinej tvar a zdůrazní se pas. Byla jsem v 17 podobně postižena, akorát jsem měla ještě velké poprsí a cítila jsem se jako ledoborec na nožičkách. Ale nic lepšího než cvičení udělat nemůžeš. třeba taková cyklistika dělá moc hezký zadky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
5.7.18 16:40

@Aninne obávám se že se ti postava už moc nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
5.7.18 17:36
@Aninne píše:
Ahoj holky, nevím, co ze svou postavou. Můj problém je v tom, že mám klučičí postavu bez ženských křivek.
Boky mám strašně úzké- 87cm, jsou dost vidět pánevní kosti. Ale pas mám k bokům dost široký- 71cm. Přes prsa- 90cm- velikost prsou A.
Výška: 168 cm, váha: 56 kg
Přála bych si větší boky a prsa. Je mi 17 let. Dá se s tím něco dělat?

Mam podobny typ postavy. Na vytvarovani pasu jsou dobry „rotovaky“ nevim, jak se to jmenuje, ale lezis na zadech, nohy nahoru v pravem uhlu a pokladas je stridave na pravou a levou stranu. Na boky, teda spis zadek jsou dobry drepy a schody ale ty prsa neporadim. Jen te muzu uklidnit, ze se ma postava naopak chlapum vzdy libila, tak neves hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.7.18 22:44

Mně se teda tvar postavy pozměňoval tak do 20. Mám podobné míry, přes boky 90, přes pas 68 a nikdy mě teda nenapadlo si říct, že mám úzké boky a široký pas a že to není ok. Mám teda +- kulatý zadek, ale to se dá stopro dohnat i cvičením. Vždycky jsem svou postavu brala jako přednost a u chlapů mívám úspěch. Prsa mám taky spíš menší. Tak nevěš hlavu, pozjišťuj co můžeš upravit cvičením a jak se třeba dobře oblíkat pro tento typ. Začni cvičit, nastav si zdravý jídelníček s dostatkem bílkovin :kytka: . Hlavně nedrž nějaké hloupé diety nebo tak a užívej si života :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
7.7.18 08:59

Začneme odshora: S velikostí prsou toho asi moc neuděláš, ale v tvém věku se ti klidně ještě mohou zvětšit. Jinak řešit výběrem podprsenky. Pas - zaměř se na posilování této části těla, na tvarování pasu hodně funguje posilování šikmých břišních svalů. U rozměru boků žádný problém nevidím, na tvarování zařaď in liny, kolo, koloběžku… Jakékoliv cvičení ti určitě prospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková