Úzkost, strach ze smrti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
10.1.22 00:38
@Takco píše: Čím je člověk starší, tím míň se smrtí pravděpodobně boji. Uklidnilo? :mavam:

Ano. Na to smíření se se smrtí, máme celý život. Takže to tak je. Čím jsme starší, tím méně se bojíme. Člověk je koneckonců svou pozemskou pouti uondán. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.22 22:04

úzkost, strach ze smrti

Hele mám to tak taky a teď furt, ale neber to že někdy zemřeš negativně, máš toho ješte hodně před sebou, ona má smrt i své výhody např to že kdyby jsme tu byly ješte třeba miliard let nebylo by to dobré, muže skoncit i vesmír ale nám už to bude jedno, protože umřem, a taky věčný klid, ale je to hrozný že umřem ale prostě každý musí, je dobré že máme tak dlouhou dobu na to udělat to co chces vybudovat věci dobré pro další generaci, ale máš dítě a teď žiješ tady a teď tak nebudeme se starat o dalekou budoucnost, smrt stejně ti bude jedno ja se spis bojim umírani a tu posledni sekundu života, ale nebudem to řešit, uživej toho co teď máš protože pak už to nepujde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.22 12:29

@elleyynka56 to máš pravdu, já nemám problém třeba se svou smrtí, muže přijít kdykoliv a nic neuděláš. Mě spíše strašně ničí to, že až umře postupně rodina tak už je nikdy neuvidím🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová