V 1,5 roce kojím x krát denně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22093
19.5.10 13:37
etosha píše: Že jí zkrátka nedám a vydržím mě samozřejmě napadlo také, nejsem jako úplný debil :lol:, chtěla jsem spíš vědět, jestli na to někdo máte nějaký fígl či metodu, jak to udělat „bez nervů“.

Napadají mě 2 věci, vyzkoušené u kamarádek - jedna řekla chlapečkovi, že mlíčko se zkazilo - vzal to v pohodě…
Druhá před tím, než nabídla prs, pořádně odstříkala, takže když pak řekla, že „mlíčko není“, malý si ověřil, že to tak je… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
19.5.10 13:45

Jojo, taky muze fungovat poradne zafacovat prsa, ze jsou nemocny, uvidi to, nedostane se k nim, u starsich to pry zabira. Sice se to dela pri uplnym odstaveni, ale treba bys to mohla nejak upravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.10 13:51
etosha píše:
Z opakované zkušenosti vím, že když kojení omezím, tak opravdu normální stravu víc jíst nezačne :-(. Radši bude o hladu celý den a dožene to kojením, místo 5 minut bude pít 20. Zkoušela jsem UM, ale když zjistí, že to není MM, tak to do ní nedostanu.

Ale jednou vyhladoví, ne? :lol: :lol: :lol: To teď zlehčuju, vím, ale když bys už nekojila vůbec, tak by to přece neměla pak čím dohnat a vzala by třeba na druhý den i něco normálního… Si myslím, nevím, no… :think: :roll: :lol:

Samík taky UM nechce, ani za nic… Jedině s rozmixovaným banánem :lol:

Jinak mě ještě, jak píšou holky, napadlo, že od sousedů taky řekli chlapečkovi, že není mlíčko, že ho vypila kočička. Sice pak chodil a říkal jí „tytyty, kočičko“, ale zabralo to :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.5.10 13:53

Jo a zjevte se, jak bude chvilka nebo se můžem zjevit i my…

Pokud se dřív nezjevím z tady toho hnusného počasí :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
19.5.10 21:32

Etosha,u nás je to stejné. V noci jsem to utla v roce, ale přes den je to hrůza. Když je hnusně a jsme doma, tak chce každou hodinu a řve a řve jak o život. Naštěstí se trochu zlepšila v jídle, protože do roka jsem do ni skoro nic nedostala.
Jinak mimo domov je to v pohodě.
Nechci ještě úplně přestávat, chtěla bych kojit třeba 3×denně.
Když jsem si zalepila bradavky, tak to vůbec nechápala. Že není, na ni taky neplatí, protože asi by stejně dudlala. MAzlení má určitě dost, ale i tak to prso vyhrává.
Už jsem z toho byla taky na prášky, ale snažím se to tolik neřešit a když se mi nepodaří odpoutat pozornost, tak ji prostě dám. Řeči babiček si raději nevšímam.
A budu věřit, že se odstaví sama. Dávám ji čas do dvou let. Pak zkusím ocet, nebo citrón a snad už budu dost naštvaná, abych protestům odolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.10 11:58

odstavil se asi sam

ahoj holky malemu je 15mesiců a uz prs nechce .do nedavna jeste rano nebo 1× pres den ano ale tedka je nastydli a nechce vůbec uz druhy dne nekojim .mam mu jeste nabizet co myslite az bude pak ok ?nebo ho uplne odstavit ?me to nedelalo problem kojit 2× denne .tak to asi jeste budu zkouset co doporucite ???
papa
 misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí