Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
etosha píše: Že jí zkrátka nedám a vydržím mě samozřejmě napadlo také, nejsem jako úplný debil, chtěla jsem spíš vědět, jestli na to někdo máte nějaký fígl či metodu, jak to udělat „bez nervů“.
Napadají mě 2 věci, vyzkoušené u kamarádek - jedna řekla chlapečkovi, že mlíčko se zkazilo - vzal to v pohodě…
Druhá před tím, než nabídla prs, pořádně odstříkala, takže když pak řekla, že „mlíčko není“, malý si ověřil, že to tak je… ![]()
Jojo, taky muze fungovat poradne zafacovat prsa, ze jsou nemocny, uvidi to, nedostane se k nim, u starsich to pry zabira. Sice se to dela pri uplnym odstaveni, ale treba bys to mohla nejak upravit ![]()
etosha píše:
Z opakované zkušenosti vím, že když kojení omezím, tak opravdu normální stravu víc jíst nezačne. Radši bude o hladu celý den a dožene to kojením, místo 5 minut bude pít 20. Zkoušela jsem UM, ale když zjistí, že to není MM, tak to do ní nedostanu.
Ale jednou vyhladoví, ne?
To teď zlehčuju, vím, ale když bys už nekojila vůbec, tak by to přece neměla pak čím dohnat a vzala by třeba na druhý den i něco normálního… Si myslím, nevím, no…
![]()
Samík taky UM nechce, ani za nic… Jedině s rozmixovaným banánem ![]()
Jinak mě ještě, jak píšou holky, napadlo, že od sousedů taky řekli chlapečkovi, že není mlíčko, že ho vypila kočička. Sice pak chodil a říkal jí „tytyty, kočičko“, ale zabralo to
![]()
Jo a zjevte se, jak bude chvilka nebo se můžem zjevit i my…
Pokud se dřív nezjevím z tady toho hnusného počasí
![]()
Etosha,u nás je to stejné. V noci jsem to utla v roce, ale přes den je to hrůza. Když je hnusně a jsme doma, tak chce každou hodinu a řve a řve jak o život. Naštěstí se trochu zlepšila v jídle, protože do roka jsem do ni skoro nic nedostala.
Jinak mimo domov je to v pohodě.
Nechci ještě úplně přestávat, chtěla bych kojit třeba 3×denně.
Když jsem si zalepila bradavky, tak to vůbec nechápala. Že není, na ni taky neplatí, protože asi by stejně dudlala. MAzlení má určitě dost, ale i tak to prso vyhrává.
Už jsem z toho byla taky na prášky, ale snažím se to tolik neřešit a když se mi nepodaří odpoutat pozornost, tak ji prostě dám. Řeči babiček si raději nevšímam.
A budu věřit, že se odstaví sama. Dávám ji čas do dvou let. Pak zkusím ocet, nebo citrón a snad už budu dost naštvaná, abych protestům odolala.
ahoj holky malemu je 15mesiců a uz prs nechce .do nedavna jeste rano nebo 1× pres den ano ale tedka je nastydli a nechce vůbec uz druhy dne nekojim .mam mu jeste nabizet co myslite az bude pak ok ?nebo ho uplne odstavit ?me to nedelalo problem kojit 2× denne .tak to asi jeste budu zkouset co doporucite ???
papa
misa