Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byli jsme na hokeji o víkendu, syn byl s námi, jsou mu dva roky a čtvrt, bereme ho s sebou i na fotbal. Akorát je holt třeba se občas proběhnout (to když dítko vezme roha), nebo se procházet, protože nevydrží sedět celý zápas na zadku, předvádí se, blbne.
Ahoj, nevím jak to máme na stadionu, ale my tam máme speciální dětský koutek, takže když dítko už na hokeji nemůže vydržet, je možnost s ním jít tam. Takže bych se toho nebála. U nás jsou teda přímo v koutku i chůvy, takže můžou tatínkové v klidu koukat na třetinu a o dítka je postaráno.
Jinak Zuzi souhlas s tím, že komentátoři na ČT4 nadržují Slavii
Já teda fandím Tygrům a když jsme s nimi teď hráli semifinále, tak jsem z těch jejich keců u televize fakt rostla ![]()
zuzulenda píše:
Holky, tak doufám, že dneska to Třinec neprojede a tu pos*anou Slavii nakonec vyřadí !![]()
Já bych ty jejich komentátory (ČT4) poslala do řitě, ti jim tak nadržují… Měl by to komentovat někdo nezávislý!
A Pipet, Vitkovice jsou taky dobré. Hlavně je to moravský kluba už jsou ve finále Play off
tak snad tam bude i ten Třinec a bude to moravské derby
Jinak my jsme se Znojma a Orli už v extralize nejsouAle koukám na netu na juniori a ti zatím válí
Jinak chlap nakonec na hokej nešel
Tak Třinec to neprojel,jen tak dál
![]()
Gratulace Trinci ! ![]()
Moravsky finale sledovat nebudu, budu se tesit na MS ![]()
To je fakt, teď už ať vyhraje, kdo chce ![]()
Ale myslím, že Vítkovice to projedou na přesilovkách ![]()
Tak do tohooo ![]()
ahojky,
treba se to info bude hodit
zitra ma byt ve Werk arene velkoploska…planuju sbalit lumpy a muze a kupu kapesniku, doufam, ze to zitra doklepnou… ![]()