Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste to některá zkoušela na celulitidz. A jaké byly výsledky? Díky.
Ahojte,
skusala ste niektora VACU SHAPE? Malo to nejake vysledky? Boli ste spokojne?
Diky
ahoj, já chodila pravidelně, zhubla jsem a zbavila se celulitidy. je to fakt super, moc jsem tomu nevěřila, ale první aplikaci mají zdarma, tak jsem to vyzkoušela.
www.simplybeautystudio.cz
Ahoj holky, koupila jsem si permici na Vacu Shape na 20 vstupů, potřebuju totiž trošku zabojovat se stehnama, bokama a bříškem. Máte zkušenosti? Narazila jsem totiž na diskuzi na netu a trošku váhám, jestli jsem udělala dobře.. Spousta holek to tam dost odsoudila, že je to k ničemu a nepomáhá to. Máte tu někdo zkušenosti? Případně nějaká doporučení, kolikrát jít týdně apod? Díky.
Ahoj, já chodím, ale nemůžu pravidelně, tak u mě to mít výsledky nejspíš nebude.
Ale doporučuje se min. 3× týdně. Mně se to líbí, trvá jen 30 min, hraje hudba, zachodím si ![]()
Pokud budeš chodit pravidelně, hodně pít (střídmě jíst) a přidáš i jiný pohyb, tak určitě výsledky budou ![]()
Třikrát týdně bych to asi přes léto dala, nebude škola, jen práce, takže času bude víc.
ale nevím, jaký ten další pohyb by byl ideální. Nejsem moc pohybově nadaná, takže nějaký aerobic, zumba a další pro mě nejsou, motám se tam jak nudle v bandě.. ![]()
Já chodila, cca 40 vstupů a super, ale pak zrušili akci a vstup stojí 290,– což si nemůžu dovolit a moje figura se vrátila zpět do předchozího stavu, ale pomáhá to, spíš ale zbavit se vody v těle, než tuku.
Je to darda, taky jsem teď využila nějaké akce s asi 50% slevou.. Když se zbavím přebytečný vody, tak to taky nebude špatný, ale brala bych, zbavit se těch tukovejch polštářků, chtělo by to tak 5 kilo do plavek.. ![]()