Vace shape - vaše zkušenosti

461
9.3.09 09:51

Vace shape - vaše zkušenosti

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli jste to některá zkoušela na celulitidz. A jaké byly výsledky? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4387
24.11.11 10:21

Vacu shape

Ahojte,
skusala ste niektora VACU SHAPE? Malo to nejake vysledky? Boli ste spokojne?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.11 15:26

ahoj, já chodila pravidelně, zhubla jsem a zbavila se celulitidy. je to fakt super, moc jsem tomu nevěřila, ale první aplikaci mají zdarma, tak jsem to vyzkoušela. :potlesk: www.simplybeautystudio.cz

• Citovat
  • Upravit
61
1.5.12 10:44

Ahoj holky, koupila jsem si permici na Vacu Shape na 20 vstupů, potřebuju totiž trošku zabojovat se stehnama, bokama a bříškem. Máte zkušenosti? Narazila jsem totiž na diskuzi na netu a trošku váhám, jestli jsem udělala dobře.. Spousta holek to tam dost odsoudila, že je to k ničemu a nepomáhá to. Máte tu někdo zkušenosti? Případně nějaká doporučení, kolikrát jít týdně apod? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
1.5.12 10:48

Ahoj, já chodím, ale nemůžu pravidelně, tak u mě to mít výsledky nejspíš nebude.
Ale doporučuje se min. 3× týdně. Mně se to líbí, trvá jen 30 min, hraje hudba, zachodím si :mrgreen:

Pokud budeš chodit pravidelně, hodně pít (střídmě jíst) a přidáš i jiný pohyb, tak určitě výsledky budou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.5.12 10:54

Třikrát týdně bych to asi přes léto dala, nebude škola, jen práce, takže času bude víc. :mrgreen: ale nevím, jaký ten další pohyb by byl ideální. Nejsem moc pohybově nadaná, takže nějaký aerobic, zumba a další pro mě nejsou, motám se tam jak nudle v bandě.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
1.5.12 11:45

Já chodila, cca 40 vstupů a super, ale pak zrušili akci a vstup stojí 290,– což si nemůžu dovolit a moje figura se vrátila zpět do předchozího stavu, ale pomáhá to, spíš ale zbavit se vody v těle, než tuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.5.12 11:54

Je to darda, taky jsem teď využila nějaké akce s asi 50% slevou.. Když se zbavím přebytečný vody, tak to taky nebude špatný, ale brala bych, zbavit se těch tukovejch polštářků, chtělo by to tak 5 kilo do plavek.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková