Vacushape - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
18.4.11 21:30

aha tak snad aspon neco dolu by slo…
mam jen minimalni nastrih o kterym ani skoro nevim, asi 2 stehy… na kontrolu po sestinedlei jdu za tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
18.4.11 21:38

tak bych vydrzela po kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
18.4.11 22:00

jj to ja bych taky vydrzela ale ted je skvela nabidka na www.skrz.cz a uz plati jen 3 dny tak nevim jeslit to koupit ted je to za 50% …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
18.4.11 22:28

ja si myslim, ze na skrz bude jeste spoustu takovychto nabidek. Zalezi jestli to mas blizko. Jinak kupon muzes do 14 dnu od zakoupeni vratit bez udani duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.4.11 20:20

prave ze to mam asi 3 km od baraku :-) ale psali mi z toho salonu ze pri kojeni se nesmi tak fakt nevim, kdyz rikas ze jsi chodila ale oni tam jsou kosmeticky a nejsou odbornici tak si myslim ze to napsali proto ze nevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
19.4.11 22:59
Ajla píše:
prave ze to mam asi 3 km od baraku :-) ale psali mi z toho salonu ze pri kojeni se nesmi tak fakt nevim, kdyz rikas ze jsi chodila ale oni tam jsou kosmeticky a nejsou odbornici tak si myslim ze to napsali proto ze nevi…

ja to mela posveceno od doktora, cviceni na vacushape nevadilo kojeni. pletou si pojmy s dojmy. problem je lymfaticka masaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
13.5.11 22:12

taaak mame zas nabidku navic je k tomu ted v cene i naticelulitidova masaz po kontrole jsme vporadku takze ted fakt vaham, kazdej mi rika ze ne kdyz kojim..potrebuju asi jeste jednou slyset ze jo :-DDDDDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
15.5.11 09:18

kojeni na vacushape fakt nevadi, ja to vim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
15.5.11 10:45

koupila jsem si jich 20 :-D snad to zabere :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
20.5.11 20:45

tak jsme dnes byla poprve na vacushape, bylo sileny horko a dusno a myslela jsem ze me klepne :-D ale teklo ze me jako z …a to se nepotim ani pri cviceni…
Jen na me ta co to obsluhovala vyjevene zirala ze kojim, skoro mi to nechtela pustit ze prej prijdu o mliko a vynadam ji…tak doufam ze neprijdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
23.5.11 10:23

ahojki. ja tim dost zhubla pred tehu a taky se chystam. mela jsem to i s lymfou, takze tu ted vynecham… ale pak na to hupsnu. kg dolu nesly, ale cm kraaasne :srdce: :srdce:
ajlo davej vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.5.11 10:48

no ja potrebuju hlavne ty cm ikdyz kg taky ale apson neco :-D dnes jdu a budu chodit 3× tydne az do konce cervna a 2× jdu i 4× tydne to by v tom byl cert aby to nepomohlo :-D..az na to ze me strasi s tim ze ztratim mliko ale mam ho dost a dietu nedrzim..kdyz se najim hodne tak uplnecitim ze bych mliko mohla i darovat :-D..takze si myslim ze to bude v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
23.5.11 11:15
Ajla píše:
no ja potrebuju hlavne ty cm ikdyz kg taky ale apson neco :-D dnes jdu a budu chodit 3× tydne az do konce cervna a 2× jdu i 4× tydne to by v tom byl cert aby to nepomohlo :-D..az na to ze me strasi s tim ze ztratim mliko ale mam ho dost a dietu nedrzim..kdyz se najim hodne tak uplnecitim ze bych mliko mohla i darovat :-D..takze si myslim ze to bude v pohode

s tim mlicke budu mit taky obavy, ale myslim, ze by to nemelo mit zadny vliv.. :think: ja ho teda na darovani moc nemam… :roll:
Jinak zase 4 to je moooooc… staci 2× az 3×.. to telo se na to musi pripravovat.. takhle bys ho zahltila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
23.5.11 23:07

jenze ja koupila kupony na hyperslevy.cz a maj platnost do konce cervna a ja si jich vzala 20…myslim ze to na mlicko vliv nema…ja mam na darovani jen dkyz hodne jim..tenhle tyden jsem byli 2× na vydatnyc vecerich (peceny prase, pak steaky 3 barev atd)a pokazdy jsem se vzbudila s totalne nalityma prsama…(malej ji v noci jen 1 nebo vubec) takze proto k tomu cvicu nedrzim dietu abych o mliko neprisla…kdyz to zabere tak po dokojeni bych to zkusila mozna zas i s dietkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
24.5.11 08:44

zustalo Ti dost kilo? :roll:
mnam… to vse cos jmenovala bych si dala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...