Vacushape - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
6.9.11 21:44

tak me taky nebolelo nic jako pri jinym cviceni…
nejdriv jsem si davala vetsi sklon ale potom asi na 4ku nekdy 3ku kvuli kolenum prave…
ja jsme dost vysoka a tak sjem si rikala ze me asi ten pas tlacil dost dolu tak mozna proto nevim :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.9.11 21:48

no já jsem malá…jen 163cm. Takže ta výška fakt může mít taky roli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.9.11 21:52

ja 180cm, kdyz vedle me nekdo cvicil prislo mi jako kdyby v tom vacu byl vic ze jak mam delsi nohy tak ze me tam zapli a potrebovala bych to malicko vys ten vrsek tkaze mozna to bude tim…
kamoska co se mnou chodila je ale mala a taky ji to bolelo ale nevim jeslit porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.9.11 21:58

Kolem mě si kamarádky právě na bolesti kolen neztěžovaly, tak mě to překvapilo, když jsem tady o tom četla. Ale je to síla, takové bolesti :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.9.11 22:02

hmm to jo, stv me to dsot, kdybych nahrivala tak je to lepsi kdyz jsem treba ve vane ale jak uz je v baraku nebo venku chladneni tak je to fakt sila…
koupila jsme si 99% kolagen a beru ho treba to pomuuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mireille-K
28.12.11 23:02

vacushape

dobrý den, já upravila svouji stravu chodím 3× týdně a obrnila se pár měsíců trpělivosti a mám 19 kg dole :-) mám ze sebe radost :-) Míša

• Citovat
  • Upravit
9166
28.12.11 23:47
Mireille-K píše:
dobrý den, já upravila svouji stravu chodím 3× týdně a obrnila se pár měsíců trpělivosti a mám 19 kg dole :-) mám ze sebe radost :-) Míša
:potlesk: :potlesk: Potřebovala bych inspiraci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
29.12.11 13:09

Ahoj, ja docela hubla, ale hrozne mi z toho popraskaly vnejsi stehna, takovy ty cerveny pavucinky, tak uz nechodim. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka1806
23.5.13 23:18

Holky, vím že je to stará diskuze, ale můžu se zeptat těch co chodily, jestli něco shodily? ať už na kila nebo cm?
my chodíme s mámou, končíme 10aplikací, ale jediný co mi zhublo tak lýtko a pás (pokud teda se pás měří mezi prsama a pupíkem :-D, no prostě tak jsem se měřila před a po a pár cm je dole).
Jde ale o to, že mamka už pokračovat nechce, a já nevím…mám chodit? půjde to ještě dolů? přeci je to poměrně drahej špás…)
díky moc

• Citovat
  • Upravit
7376
22.1.14 11:20

Ahoj všichni, kdo už máte zkušenosti s vacushape. Jak mám být na to oblečená a jak se vlastně v tom cvičí? Se chodí na pásu?

Chci začít chodit na jaře, až se maly bude méně kojit, nemám to přímo u baráku..

Jste někdo z ostravy? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
22.1.14 11:27

@MarieOVMUC ahoj, já na to chodila je to rok zpátky, měla jsem na sobě legíny krátký, obyč triko a boty na běh, chodí se na pásu podle tepové frekvence, aby si byla v tom pásmu, kdy spaluješ, to ti tam poradí. Byla jsem z každý půlhodinky splavená naprosto celá, bylo to fajn, ale začli mně z toho bolet kolena :nevim: u nás už to zrušili…jo a pití a ručník sebou přímo na pás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
22.1.14 11:30

@MarieOVMUC z ostravy nejsem :mrgreen:, ale odpovím- chodilo se na pásu, oblečení tílko a legíny a samozřejmě boty, a s sebou pití a ručník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.1.14 11:33

Já vypadám jako prase, to by byl zločin proti přírodě obléct na sebe leginy:-D:-D nějaký jiný nápad? :-D trapas, přes břicho 80, ale přes stehno taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
22.1.14 11:35

@MarieOVMUC tak normálně tepláky :mrgreen: a ty míry nejsou zase tak šílený, chodily tam i silnější i v llegínách a dokonce v krátkých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.1.14 11:45

@mijah nj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie