Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
tak me taky nebolelo nic jako pri jinym cviceni…
nejdriv jsem si davala vetsi sklon ale potom asi na 4ku nekdy 3ku kvuli kolenum prave…
ja jsme dost vysoka a tak sjem si rikala ze me asi ten pas tlacil dost dolu tak mozna proto nevim :-/
no já jsem malá…jen 163cm. Takže ta výška fakt může mít taky roli ![]()
ja 180cm, kdyz vedle me nekdo cvicil prislo mi jako kdyby v tom vacu byl vic ze jak mam delsi nohy tak ze me tam zapli a potrebovala bych to malicko vys ten vrsek tkaze mozna to bude tim…
kamoska co se mnou chodila je ale mala a taky ji to bolelo ale nevim jeslit porad
Kolem mě si kamarádky právě na bolesti kolen neztěžovaly, tak mě to překvapilo, když jsem tady o tom četla. Ale je to síla, takové bolesti ![]()
hmm to jo, stv me to dsot, kdybych nahrivala tak je to lepsi kdyz jsem treba ve vane ale jak uz je v baraku nebo venku chladneni tak je to fakt sila…
koupila jsme si 99% kolagen a beru ho treba to pomuuze…
dobrý den, já upravila svouji stravu chodím 3× týdně a obrnila se pár měsíců trpělivosti a mám 19 kg dole
mám ze sebe radost
Míša
Mireille-K píše:
dobrý den, já upravila svouji stravu chodím 3× týdně a obrnila se pár měsíců trpělivosti a mám 19 kg dolemám ze sebe radost
Míša
Ahoj, ja docela hubla, ale hrozne mi z toho popraskaly vnejsi stehna, takovy ty cerveny pavucinky, tak uz nechodim. ![]()
Holky, vím že je to stará diskuze, ale můžu se zeptat těch co chodily, jestli něco shodily? ať už na kila nebo cm?
my chodíme s mámou, končíme 10aplikací, ale jediný co mi zhublo tak lýtko a pás (pokud teda se pás měří mezi prsama a pupíkem
, no prostě tak jsem se měřila před a po a pár cm je dole).
Jde ale o to, že mamka už pokračovat nechce, a já nevím…mám chodit? půjde to ještě dolů? přeci je to poměrně drahej špás…)
díky moc
Ahoj všichni, kdo už máte zkušenosti s vacushape. Jak mám být na to oblečená a jak se vlastně v tom cvičí? Se chodí na pásu?
Chci začít chodit na jaře, až se maly bude méně kojit, nemám to přímo u baráku..
Jste někdo z ostravy? ![]()
@MarieOVMUC ahoj, já na to chodila je to rok zpátky, měla jsem na sobě legíny krátký, obyč triko a boty na běh, chodí se na pásu podle tepové frekvence, aby si byla v tom pásmu, kdy spaluješ, to ti tam poradí. Byla jsem z každý půlhodinky splavená naprosto celá, bylo to fajn, ale začli mně z toho bolet kolena
u nás už to zrušili…jo a pití a ručník sebou přímo na pás
@MarieOVMUC z ostravy nejsem
, ale odpovím- chodilo se na pásu, oblečení tílko a legíny a samozřejmě boty, a s sebou pití a ručník
Já vypadám jako prase, to by byl zločin proti přírodě obléct na sebe leginy:-D:-D nějaký jiný nápad?
trapas, přes břicho 80, ale přes stehno taky…
@MarieOVMUC tak normálně tepláky
a ty míry nejsou zase tak šílený, chodily tam i silnější i v llegínách a dokonce v krátkých