Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj všem,
v poslední době docela uvažuju o nějakém samoopalovacím mléku. opékání na sluníčku i v solárku považuji za zdraví škodlivé, ale hnědá bych být chtěla, to zas jo
jaké s nimi máte zkušenosti? jakou značku ano, jakou ne? uvítám i rady a vychytávky jak aplikovat…
ahoj, pro mě je nejlepší být trochu opálená, tznm. dobře se mazat a opálit se jemně, a pak se dotřít samoopalovákem, má to lepší účinek .
Já jsem vyzkoušela hodně samoopalováků a mě nejvíce vyhovuje od Loreálu,sice je dražší,ale kvalitní
Zvlášť na obličej, a zvlášť na tělo ![]()
Nejdůležitější ale je, jak to rozetřeš
já mažu jemně a postupně ob den přidávám lehce další vrstvu
zkus se podivat na omlazeni.cz jsou tam diskuze…a chodi tam zeny a divky, ktere se intenzivne zajimaji o kosmetiku, modu a plasticke operace, takze se tam dozvis hodne…tady urcite neco bude, kdyz zalistujes http://www.omlazeni.cz/…lo-21-0.html
já mám od značky Dove,jak na tělo a na oblyček,hlavně to dobře a pečlivě rozetřít,místečko po místěčku,švagrová to odrbala a pak byla celá flekatá,…já se mazala v loni,od té doby mi samoopalovací leží ve skříní…na mě se sluníčko tak nějak lepí krásně samo… ![]()
Ahoj, já jsem spokojená s tělovým mlékem od Garnier - Tónovací péče, dodává opálení postupně a nedělá fleky
Ahoj, já jsem moc spokojená s L'oreal ve spreji, vypadá přirozeně a nedělá vůbec fleky, dobře se aplikuje - nástřik:-) není potřeba roztírat rukama
A poslední + dlouho vydrží ![]()
zuzulenda píše:
Doporučují myslím hlavně Dove se třpytkami, ale nesehnala jsem ho. Koukala jsem teda zatím jen v Rossmanu, tam nic. Naštěstí letos jsem už pěkně opálená, takže možná to teď nebude třeba. Ale na zimu určitě něco takového chci zkusit…Příspěvek upraven 19.07.10 v 14:22
zuzulendo,tak přesně ten Dove s třpitkami mám doma,fakt byl super,taky jsem s ním byla v loni spokojená a náááádherně voní…koupila jsem ho v drogerii TETA,nevím jestli je u vás někde v okolí,jinde jsem ho taky neviděla,a co třeba někde v hypermarketech…tam možná bude k sehnání…
Já mám ozkoušený od Avonu a Loreálu, ale nejvíc mi vyhovoval tenhle: http://www.yves-rocher.cz/…prej_na_telo
A tip na aplikaci? Tělo umýt peelingem-aby pak to „opálení“ bylo na nové kůži. A ruce si před mazáním namazat nějakým krémem na ruce, aby se samoopalovák do nich tolik nevpíjel.
A pak je hlavně důkladně umýt, hlavně mezery mezi prstama vydrbat, a kolem a za nehtama! ![]()