Vacushape - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
24.5.11 10:17

pribrala jsem 19, z toho 10 jsem nechala v porodnici a 2 prvni tyden po porodu, pak dlouho nic a az nedavno kilo…jinak vubec nic takze mam jeste 6, ale chci dolu 11…pribrala jsem neco malo uz pred porodem… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
24.5.11 13:49

ja pribrala pres 20kg.. 12pryc, ale 8kg furt.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.5.11 19:42

no tak to jsem na tom stejne..nechce se to hnout co :pocitac: :zed: ..myslim ze to pujde i po kojeni lip .-) pac hooodne jim a hlavne sladky to je neutisitelna chut :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.5.11 19:43

ted jsem si vsimla ze mas teprve tyden stary mimco :D tak to ti jeste urcite dolu pujde a ne jak ja ja to co mam nahore je uz z vyzrani v tehotenstvi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
25.5.11 12:03

nooo ja zeru snad vic nez v tehu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
25.5.11 16:59

neboj ja taky :-D..po dnesnim vacushape jsem sla na obed s kamoskou, pak na zrmzku a pak do cukrarny :-DDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
30.5.11 15:55

tak jakpak to jde s vacushape?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
30.5.11 22:35

tak dobry dobry, tenhle tyden a pristi jdu 4×..myslim ze to trochu zabira ale jsete jsem se nemerila, nechci byt zklamana kdyby jsem nic nezhubla :-D byla jsem 5×, jest mi zbyva 15…mliko zatim mam :-D ikdyz posledni dny se mi prsa nenalivaj ale mliko mam takze pohoda…ale strach mam ze o nej prijdu :-) ale riam si ze cvicit se snad muze a tohle neni o nic narocnejsi nez cviceni…spis napoak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.9.11 18:36

Holky, prosím vás, byly jste úspěšné při hubnutí? Nebo je ten vacushape jen ztráta peněz. Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.9.11 00:31

na cm to slo dost dobre ale na kg snad jen 1kg za 19 lekci..a kolena na ty trpim od vacushape do ted je to sileny..jsem jak stara babla co si nemuze ani sednou, uz bych na to nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
3.9.11 06:23

Ajla,díky…už jsem pročítala i jiné diskuze tady o vacushapu a četla jsem o těch kolenech :-? Tak to mě celkem vystrašilo, protože jedno koleno už mám po dvou operacích. Ty jsi měla , myslím,20krát ten vacushape…odkdy tě bolely kolena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.9.11 21:21

no nakonec jen 19× ja uz si to presne napamatuju ale bylo to skoro hned na zacatku, mozna po 5ti lekcich ale jen trochu myslela jsem si ze je to namozeny ze cviceni a ze to prejde ale uz necvicim hodne dlouho a boli to silene kort kdyz je mi treba zima tak to si pak nemuzu ani sednou, jsem z toho uz dost spatna protoze abych od 24 let trela na kolena kvuli nejakymu cviceni to se mi neche, uz jsem uvazovala i o dr, protoze to boli skoro v kuse, pri chuzi ne ale jak mile se chci zvednout nebo sednout tak jsem jak duchodce…
ja operaci nemam ale v tom rpipade bych si na to netroufla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
6.9.11 21:23

ja problemy s koleny nemela… :think: mrzi me, ze Ty ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
6.9.11 21:33

no ja jsme si puvodne myslela ze je to z kojeni ze se treba odvapnuju, ale pak jsem o tom mluvila s kamoskou co chodila se mnou a ma to samy…nevim jeslti porad jeste…
ale pokud to bude trvat dlouho tak asi fakt k dr zajdu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
6.9.11 21:42

já jsem byla zatím 3× a koleno zatím v pohodě. Vlastně mě z toho nebolí nic. Myslela jsem, že budu cítit nohy jako po cvičení a nic.
Ajla,a dávala sis nějakou větší zátěž? Jako ten sklon a rychlost? Nebo to je tím tlakem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková