Vacushape - máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11522
22.1.14 12:17

@MarieOVMUC jaky trapas :lol: ja tam jednou byla kdyz pani sla na vacu a nemohli ji tam ani zavrit, jak byla tlusta :oops: ale zase chvalim ze se snazila neco pro to udelat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.1.14 12:24

@alsem no, doufám, že me tam zavřou :-D v ove je fit jen pro baby, tak snad budou mít lidský přístup. Vyjde me to na 75 kc lekce, tak snad to bude i fungovat. Držím dietu a pohyb od nového roku a přes stehna mám jen - 2cm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.1.14 12:30

@MarieOVMUC a to mas cenu za jednorazovy nebo za permanentku?
te pani nemohli ani narvat ten pas, musela tam jit bez toho..to bylo silene no..ale prave proto ze to jsou studia jen pro zeny, tak se asi odhodlala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
22.1.14 13:03

@alsem když si zaplatis členství v jejich klubu, tak mas takovou cenu za vstup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.1.14 13:15

@MarieOVMUC a muzu vedet jake je to studio? ja znam jenom ty na pernamentky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
17.6.15 18:33

Ahojky, ja jsem chodila na vacu pred vanocema, koupila jsem si 20 lekci a chodila jsem 3× tydne. Prvnich deset lekci se velice nic viditelneho nedelo, ale pak se to hnulo a zhubla jsem dost viditelne, dobrych 8cm na objemu a slo to opravdu videt. Na vaze ale jen minus tri kila, protoze se hubne tuk a ten tolik nevazi. Je potreba jit predtim na rotoped nebo neco podobneho na rozehrati a hodne pit…no asi je dobre pak dodrzovat nejakou pravidelnou zivotospravu atd…ja jsem povolila, unesena super vysledkem a zase jsem lehce nabrala. Ted jsem si koupila opet 20 lekci, peclive jsem se zmerila a jsem zvedava na vysledky. Jinak jsem zhubla pod prsama, bricho, boky a stehna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková