Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
2.4. Ale doktor me furt strasi,ze to bude driv a bude to sofie. Uz se moc tesim az bude mala na svete.. Chci se zeptat kdy se tak chysta postylka?
No my jsme ji postavili dva měsíce před porodem, ale mám v ní matraci ještě zabalenou a povlečení a nebesa už mám vyprané, ale to manžel nachystá jak budem v porodnici, ať je to čerstvoučké ![]()
taky prave premyslim,ze uz ji postavime,ale rikam si zda to neni brzo:),ale ja se nemuzu uz dockat:)
No já jsem si říkala, že ten poslední měsíc už chci mít vše nachystané. A tak jsme ji radši složili dřív, kdyby tam něco chybělo, nebo nesedělo…
no prave,taky nechci nic delat naposledni chvilku,pritel,ze je to moc brzo a ,ze se na to bude prasit,ale co chlapi maj na vsechno cas ne?
Můžu se zeptat, co si myslíte o monitoru dechu?Mám termín taky za 2 měs., v pokojíčku budu mít kromě postýlky skoro vše připravené, postýlku mi postaví přítel až budu v porodnici, ale zajímá mě těn monitor. Někde píšou jak je to super, jinde že ne…tak nevím. Díky
jo jo.. tak postýlku utřeš, jak budeš utírat prach a pokud ji hned i nepovlečeš, tak o nic nejde.
ahoj ja monitor dechu mam koupeny nanny hodne kamaradek si ho chvali,tak jsem si ho take poridila,a dam ho tam aspon budu lepe spat. Tento model co mam nevyzaruje nic a je bezpecny. jinak je fakt,ze ju pokazde utru a je nikdy nevis,kdy budes rodit:)
Dobrá, já nad ním hodně přemýšlím…koupím nanny, mají ho na různých aukcích ještě v záruce, tak do něj půjdu taky. Máš ten typ Nanny BMO2, myslím?…Díky za radu! Jinak s tím přítelem - taky mi pořád říká, že zbytečně plaším a že Julča bude nejlíp připravený mimčo:-D Jednou mu dám přečíst nějakou diskusi:-D
ty jo tak typ fakt nevim jakej mam pak se musim mrknout,ja ho koupila jeste v zaruce na mimibazaru za 899kc i s postou. Jo taky mu to ctu,ale moc na ostatni nedava:). Oni by vse chystali az po porodu asi:D
Blázni, fakt ty chlapi:-D Ale co bychom bez nich dělali, co? ![]()
Já omrknu aukro, mimibazar atd. a prostě ho koupím. Prodat ho můžu vždycky, a pro můj hystečí klid
ho prostě chci! Teď jsem se rozhodla ![]()
ja ho musela koupit uz kvuli tomu,ze bych nemohla v noci spat,pujcuji ho i v porodce na pul roku za 9kyl,ale lepsi je si ho poridit a mit svuj ja ho budu mit do roka a pak ho schovam,nebo prodam.
To jsem vůbec netušila, že i v porodnici to půjčují…No určitě je lepší mít svůj a hlavně dá se sehnat za hezký peníze ještě se zárukou.
no pra ve ja to koupila taky super a jeste v zaruce.jo jo da se to pujcit,ale nevim neco s tim udelas,nebo se neco stane a co pak