Váha plodu v 31. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
2.2.12 14:08

2.4. Ale doktor me furt strasi,ze to bude driv a bude to sofie. Uz se moc tesim az bude mala na svete.. Chci se zeptat kdy se tak chysta postylka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.2.12 14:36

No my jsme ji postavili dva měsíce před porodem, ale mám v ní matraci ještě zabalenou a povlečení a nebesa už mám vyprané, ale to manžel nachystá jak budem v porodnici, ať je to čerstvoučké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 15:05

taky prave premyslim,ze uz ji postavime,ale rikam si zda to neni brzo:),ale ja se nemuzu uz dockat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.2.12 15:38

No já jsem si říkala, že ten poslední měsíc už chci mít vše nachystané. A tak jsme ji radši složili dřív, kdyby tam něco chybělo, nebo nesedělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 15:42

no prave,taky nechci nic delat naposledni chvilku,pritel,ze je to moc brzo a ,ze se na to bude prasit,ale co chlapi maj na vsechno cas ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.2.12 15:44

Můžu se zeptat, co si myslíte o monitoru dechu?Mám termín taky za 2 měs., v pokojíčku budu mít kromě postýlky skoro vše připravené, postýlku mi postaví přítel až budu v porodnici, ale zajímá mě těn monitor. Někde píšou jak je to super, jinde že ne…tak nevím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
2.2.12 15:45

jo jo.. tak postýlku utřeš, jak budeš utírat prach a pokud ji hned i nepovlečeš, tak o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 15:50

ahoj ja monitor dechu mam koupeny nanny hodne kamaradek si ho chvali,tak jsem si ho take poridila,a dam ho tam aspon budu lepe spat. Tento model co mam nevyzaruje nic a je bezpecny. jinak je fakt,ze ju pokazde utru a je nikdy nevis,kdy budes rodit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.2.12 15:53

Dobrá, já nad ním hodně přemýšlím…koupím nanny, mají ho na různých aukcích ještě v záruce, tak do něj půjdu taky. Máš ten typ Nanny BMO2, myslím?…Díky za radu! Jinak s tím přítelem - taky mi pořád říká, že zbytečně plaším a že Julča bude nejlíp připravený mimčo:-D Jednou mu dám přečíst nějakou diskusi:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 15:58

ty jo tak typ fakt nevim jakej mam pak se musim mrknout,ja ho koupila jeste v zaruce na mimibazaru za 899kc i s postou. Jo taky mu to ctu,ale moc na ostatni nedava:). Oni by vse chystali az po porodu asi:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.2.12 16:09

Blázni, fakt ty chlapi:-D Ale co bychom bez nich dělali, co? :srdce:
Já omrknu aukro, mimibazar atd. a prostě ho koupím. Prodat ho můžu vždycky, a pro můj hystečí klid :D ho prostě chci! Teď jsem se rozhodla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 16:12

ja ho musela koupit uz kvuli tomu,ze bych nemohla v noci spat,pujcuji ho i v porodce na pul roku za 9kyl,ale lepsi je si ho poridit a mit svuj ja ho budu mit do roka a pak ho schovam,nebo prodam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.2.12 16:17

To jsem vůbec netušila, že i v porodnici to půjčují…No určitě je lepší mít svůj a hlavně dá se sehnat za hezký peníze ještě se zárukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
2.2.12 16:21

no pra ve ja to koupila taky super a jeste v zaruce.jo jo da se to pujcit,ale nevim neco s tim udelas,nebo se neco stane a co pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
2.2.12 16:22

pak ti to napálej za pořizovací cenu :jazyk: Jako vše v tomto státě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí