Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
olliinnka píše:
Dekuji vam holky, ani jsem necekala tolik reakci. S pani jsem byla domluvena na vraceni kdyby nahodou, samozrejme nevim jak se zachova, kupovala jsem to prez aukro. I kocarek x lander 2 kombinaci jsem kupovala prez aukro, ale ten dosel cisty a krasny. Sedacku jsem chtela taky x lander aby nam pasovala i na podvozek. Sedacka je 2010roku a vypada kdyby byla 10 let neprana a nemyta. Necekala jsem to.
Opravdu to sundat nejde, pritel ted nad tim lame hlavua nic…
Asi zajdu zitra do obchodu..
x lander sedačka vychází v testech dost špatně a navíc je jetá… doporučuju koupit sedačku Maxi cosi a adaptery na x landera. já to tak mám a všechno do sebe pasuje…
Muzu se zeptat, jak si psala o sedacce maxi-cosi. Kdyz ji koupim staci mi pak dokoupit jake adaptery? Od x lander nebo ?
Dekuji moc za odpoved !!!
tu přesně máme, teda já jí snad zítra vyndám z krabice, potože fakt netuším, jak by se dal potah sundat ![]()
Jj ted jsem vsimla ze jsi ted napsala dalsi prispevek, diky.
Takze jak si psala o sedacce maxi-cosi. Kdyz ji koupim staci mi pak dokoupit jake adaptery?
Terrad píše:
tu přesně máme, teda já jí snad zítra vyndám z krabice, potože fakt netuším, jak by se dal potah sundat
Mas taky 2010? Tak to bys mi hodne pomohla, ale samozrejme jestli najdes chvilku casu. ![]()
dneska už tam štrachat nebudu, ale pokud bude zítra chvilka, tak jíomrknu a napíšu ![]()
olliinnka píše:
Jj ted jsem vsimla ze jsi ted napsala dalsi prispevek, diky.Takze jak si psala o sedacce maxi-cosi. Kdyz ji koupim staci mi pak dokoupit jake adaptery?
jaký kočárek x lander máš?
já tu sedačku vytáhla a sundala potah,máme tam jinou vložku ale jinak je to stejný princip,poslala jsem ti fotky do vzkazu
olliinnka píše:
Jj ted jsem vsimla ze jsi ted napsala dalsi prispevek, diky.Takze jak si psala o sedacce maxi-cosi. Kdyz ji koupim staci mi pak dokoupit jake adaptery?
Já teda ty adaptéry nemám,nevyužila bych ho,ale přímo k těm maxi -cosi jsou adaptéry a ty pasujou na x-lander.
Ahoj, můj malý taky jezdil ve vajíčku X-lander. Sedačka je dostatečně prostorná - řekla bych, že víc než ostatní.
Jinak co se týká toho sundávání. Ten potah je zaháknutý gumičkama v té výstuži. Chce to rukama podebrat a gumičky uvolnit..
tady je odkaz na ty adaptéry http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…specifikace/#…
Díky za fotky
, tak jí vyndám a přemáchnu, ať je to čistý, i když špinavá není.