Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Matrix?
Přidejte zkušenost s Valco MatrixAhoj Anet- jak jsi přišla na to že je bez originál nánožníku?! Teď jsem objednávala (před minutou
) valco matrix od paní z mimibazaru a ta ho má vyfocený s originálním..
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahoj, vstoupím k vám do diskuse. Chci se zeptat, jaké má Matrix bezpečnostní pásy a zda se dají nějak snadno oddělat ramenní popruhy, třeba kvůli instalaci podložky nebo fusaku? Koupila jsem Snap, ale v českém manuálu nic o rozdělení není a v australském jsou zobrazené úplně jiné pásy. Děkuji za odpověď. ![]()
Nánožník je jednoznačně originál… s nápisem Valco baby…
Pokud jde o bezpečnostní pásy, tak jsou klasické, pětibodové. Jejich vyjmutí jsem zatím nikdy neřešila, pokud jsem dávala fusak, tak jsem je rozepla a dala stranou.
Tak to je super, doufám, že budeš spokojená stejně jako já. Dneska odpoledne vyrážíme na procházku - vykukuje sluníčko ![]()
Ahoj martinaafazolka hledala jsem ho na internetu a vsude jsem ho nasla bez nanozniku a doporucovali dokoupit jiny. Nakonec jsem si to rozmyslela. Mrzi me, ze nema polohovani nozicek. Syn spava i 3 hodiny v kuse v kocarku a nevim jak by se mu spalo kdyby mel nohy dolu, je to takovy nepohodlny. Po prectenich vsech moznych recenzich jsem se nakonec rozmyslela pro grado trekko ![]()
Uz ho mam obednany, tak pak napisu jak jsem spokojena ![]()
@ro. Sk. píše:
Tak to je super, doufám, že budeš spokojená stejně jako já. Dneska odpoledne vyrážíme na procházku - vykukuje sluníčko
A nejsi náhodou odněkud z libereckého kraje? Mohly bychom pak spáchat valcoprocházku ![]()
@anet 24 píše:
Ahoj martinaafazolka hledala jsem ho na internetu a vsude jsem ho nasla bez nanozniku a doporucovali dokoupit jiny. Nakonec jsem si to rozmyslela. Mrzi me, ze nema polohovani nozicek. Syn spava i 3 hodiny v kuse v kocarku a nevim jak by se mu spalo kdyby mel nohy dolu, je to takovy nepohodlny. Po prectenich vsech moznych recenzich jsem se nakonec rozmyslela pro grado trekko
Uz ho mam obednany, tak pak napisu jak jsem spokojena
Ahoj Anet- teď jsem koukla na tu Tvojí trojkolku a taky nevypadá ale vůbec špatně
Jen je na mé požadavky moc těžká a s nosností 15kg. Já řešila hlavně to že mám doma otesánka co má skoro 15kg už na 16ti měsících, a s kočárkem co mám doteď (tank značky Patron Bohemia-je výbornej, velkej, stabilní ale má 16kg)už nenastoupím do vlaku..Ale určitě dej vědět-káždá reference se počítá ![]()
Ahoj holky, já včera koupila Valco Matrix odstín grey (a to jsem byla rozhodnutá koupit odstín taupe, ale v reálu se mi víc líbil grey). V prodejně jsem chtěla dokoupit síťku proti hmyzu na kočárek, která není příslušenstvím kočárku, ale prý se do ČR originál nedováží. Nevím tedy jakou síťku mám na tento typ kočárku koupit. Máte někdo zkušenost?
Ahoj holky,
tak už máme doma od pátku šedivého krasavce a můj brouček v něm právě chrní.. Jsme z hor, takže o víkendu jsem ho otestovala nejdříve na ledu a závějích, později v dešti a břečce…A dobrý!! Jsem spokojená jak s vnitřní velikostí, tak s tím jak je malý po složení do auta. Mám k němu origoš nánožník a taky samozřejmě pravou australskou pláštěnku s Neratovic
(Ale je dělaná přímo na Valco matrix a dobrý..
Síťku proti hmyzu jsem Beátino neřešila, mám ještě po manželovi prastarou obrovskou která se vejde snad i na dva kočárky vedle sebe a funguje..
Předpokládám že na něj půjde nějaká univerzální-přesný typ neporadím..
Valco Matrix
Ahoj, mám kočárek od čtvrtka a je super. Bála jsem se tříkolky že bude nestabilní, že se s ní bude špatně jezdit.Po dlouhém vybírání to byl kočárek který se líbil i manželovi a to hlavně proto že má velká terení kola. Ježdění s ním je skvělé, jede lehce i jednou rukou se snadno ovládá. Mám k němu nánožník a pláštěnku. Vnitřní velikost dobrá posadila jsem do něho 6 leté dítě a krásně se vešlo. Vozím v něm 7m dítě v lehu (není to úplná rovina ale bez problému)i s fusakem a nožičky mu nikde nevisí. Pérování nemá, byla jsem na něj zvyklá z hlubokého kočáru ale toto plně nahradí gumová kola a to že sedátko visí ve vzduchu a za jízdy se trochu pohupuje, mimčo je spokojené. Mám barvu grey.Jsem z něho nadšená ![]()
Zdravím, už dva dny na něj koukám a přemýšlím jestli objednat, chtěla bych se zeptat jestli se dá vozit dítě k sobě i od sebe, nikde jsem se to nedočetla. děkuji
Chtěla bych kočárek jak do terénu tak do města narazila sem na tento a moc se mi líbí chtěla bych vědět vaše názory na něj jak se s ním jezdí jak se ovládá a manipuluje s ním moc děkuji za odpovědi a je odpružený či ne taky nevím kterou barvičku mám ted ročního chlapečka a plánujem i druhý tak kdyby byla holčička aby se hodil =) šedý nebo béžový zeleny se mi zdá moc křiklavý díky
Ahoj, kočárek mám asi měsíc, šedý. Projela jsem s ním za tu dobu asi všechny tereny a bez problému. Odpružený není, péruje na velkých gumových kolech a je to dostačující. Ovládá se velmi snadno i jednou rukou.