Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Matrix?
Přidejte zkušenost s Valco Matrix@Batka mě přijde že ano
když to srovnám s 4 kolkou, tak je tohle mnohem lepší manipulace. jede to lehčeji. nevím jestli se k tomu focení dostanu, pokusím se. Ale fotka je hned tady nahoře http://www.valco.cz/produkty
Ahojky, já jsem též nadšenou majitelkou Valco matrix a tady máš tu fotku
Vevnitř je schovaný spící dvouleťák
Sklápěcí stříška se zipem je horzně fajn nejen kvúli sluníčku, ale i jako proti větru.. Pokud potřebuješ něco vědět ohledně kočáru, klidně se ptej..
Jste moc hodne holky
pokud bude skladem tak ho hned pristi mesic kupujem
![]()
Tyhle oozitivni nadsene reakce mi uplne staci, ale urcite se zeptam jestli jeste nejaka otazka bude ![]()
Ahojky, my mame taky valco matrix a byl to jediny sportak co jsme sehnali pro naseho velkeho kluka
shaneli jsme prostorny sportak a hlavne s gumovyma koleckama, protoze malej je od miminka takovy trochu vetsi
a tenhle vyhral, sama jsem ho vzdycky slozila do auta a ta striska co jde pomoci zimu jeste zvetsit a natahnou skoro az dolu pred precka je taky fajn, proti slunicku i proti vetru
ted uz se malej v kocarku nevozi, takze ho budem prodavat, ale byli jsme s nim taky spokojeny
![]()
Jo a vesel se nam tam malej i s teplym koziskovym fusakem ![]()
Holky jeste jedna otazecka
u infa je napsane ze ano, ale prece jen zkusenost je zkusenost
jde sportak do uplneho lehu?
maly ma zatim +- 60cm takze by se jeste mohl nejakou chvioi vejit do te hluboke korbivky. Ale roste docela rychle tak jestli ho muzu vozit ve sportaku jeste v dobe kdy nebude moct sedet uplne sam ![]()
@Batka píše:
Holky jeste jedna otazeckau infa je napsane ze ano, ale prece jen zkusenost je zkusenost
jde sportak do uplneho lehu?
maly ma zatim +- 60cm takze by se jeste mohl nejakou chvioi vejit do te hluboke korbivky. Ale roste docela rychle tak jestli ho muzu vozit ve sportaku jeste v dobe kdy nebude moct sedet uplne sam
Ja nevim jak to mam popsat, ale ono tam neni takovy to kovovy zdvihani co jde treba jen do tri pozic, je tam takova paska z latky a takovej jako zobacek a tim si to regulujes…jde to uplne polozit nebo trochu zvysit, vic zvysit a tak…proste tak jak zrovna chces
Kdybych mela kocarek doma tak to vyfotim, ale je ve sklepe ![]()
@Hanka79 Trochu představu jsem si udělala ![]()
Od kdy cca jste v něm vozily dítka? Nebo spíš v jakém stádiu
(ležící hodně, ležící trochu, sedící už) ![]()
@Batka Ja se to pokusim dneska vyfotit
tam proste prcka muzes dat i do polosedu a tak
regulujes si to podle potreby.
No my jsme nejdriv meli jiny sportak, takze nas prcek uz normalne sedel, ale byl to kostitras, obcas jedu po dlazeb. kostkach a on mel trvdy kolecka a bylo to hrozny, maly v tom skakal jak na trampoline…tak manzel rekl, ze s timhle odmita jezdit, ze chce gomova kolecka
my meli pro miminko Roan maritu a ten byl s nafukovacima koleckama a jeste peroval, takze to byla pohoda, prcek nepoznal po cem jedem
no tak jsme hledali neco podobneho…nejdriv jsem trojkolku taky nechtela, ale pak jsme byli moc spokojeny
Ja myslim, ze kdyz to prckovi das do pololehu, aby neco uz z kocarku videl, tak muze byt i nesedici
bude jak v houpatku ![]()
@Hanka79 Děkuju
My teď máme klasický sportovní kočárek dvojkombinační (korba + sporťák)… je po dvou dětech (kupovala teta, takže 1 cizí dítě a pak 1 její)
Je v super stavu, ale jede doleva
a dost
Takže pokud vyrazíme někam na procházku tak to pak dělá dost i se zády, člověk musí pořád víc tlačit na jednu stranu aby se to trochu vyrovnalo
K tomu ještě kolečka na pevno, takže když to náhodou ujede moc tak musíš celý předek nadzvednout a posunout tam kam chceš
Takže už z toho důvodu jsem se začala dívat po něčem s otočnými koly. Taky bych ráda s mrňousem vyrážela na delší procházky tak to chce něco pohodlnějšího na ovládání. Jinak by mě asi z procházky brzo odvedli rovnou do Opavy
![]()
@Batka Jezisi, no to si teda „uzivas“ prochazky co?
tak to uz chce opravdu neco noveho
to cloveka, pak ani nebavi chodit ven…
![]()
@Hanka79 Trochu se mi to povedlo srovnat
Vzala jsem to kočárkem po naší louce
3× v jednom dni
Takže po těch skocích (malý to překvapivě prospal s úsměvem) to už jede trochu líp ale pořád je to zabíračka
Z procházek se snažím momentálně vykecávat, případně vemu malého a jedu o pár ulic dál k babičce (buď na zahradu nebo k ní). Ale jet někam dál, na to nemám odvahu
Moje maximum bylo 3km z kopce do kopce a pěnila jsem snad celou cestu
Bude to fakt záchrana mých nervů ![]()
@Batka To se ti nedivim, jezdeni s kocarkem ma byt zabava, i trochu odpocinek a relax pro nas maminy a ne nam to drasat nervy
ja jsem od Mlady Boleslavy skoda ze nejsi nekde bliz, mohla jsi se prijet na kocarek nezavazne podivat
korbu teda nemam, ale aspon na sportak
dovolila bych si rict, ze je jako novy
v unoru 2013 kupovany, takze pokud je zaruka dva roky, tak je jeste i v zaruce..:-)
@Hanka79 To je škoda no
Já jsem až od Ostravy (okres Nový Jičín)
Jinak bych se koukla ráda ![]()
@Batka To mas trochu z ruky
jinak my uz ho potrebovat nebudem, kdyby jsme nekam chteli jet, treba do Zoo do Prahy, tak vezmem obyc golface…to staci, preci jenom je to tam dost veliky a asi by to cely jeste malej neusel
ale na tenhle sportak uz je starej ![]()