Valco matrix

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Matrix?

Přidejte zkušenost s Valco Matrix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3617
13.4.14 17:51

@Batka mě přijde že ano :think: když to srovnám s 4 kolkou, tak je tohle mnohem lepší manipulace. jede to lehčeji. nevím jestli se k tomu focení dostanu, pokusím se. Ale fotka je hned tady nahoře http://www.valco.cz/produkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.14 13:54

Ahojky, já jsem též nadšenou majitelkou Valco matrix a tady máš tu fotku ;) Vevnitř je schovaný spící dvouleťák :-) Sklápěcí stříška se zipem je horzně fajn nejen kvúli sluníčku, ale i jako proti větru.. Pokud potřebuješ něco vědět ohledně kočáru, klidně se ptej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.4.14 15:17

Jste moc hodne holky :) pokud bude skladem tak ho hned pristi mesic kupujem :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.4.14 15:41

Tyhle oozitivni nadsene reakce mi uplne staci, ale urcite se zeptam jestli jeste nejaka otazka bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.4.14 21:21

Ahojky, my mame taky valco matrix a byl to jediny sportak co jsme sehnali pro naseho velkeho kluka :mrgreen: shaneli jsme prostorny sportak a hlavne s gumovyma koleckama, protoze malej je od miminka takovy trochu vetsi :-D a tenhle vyhral, sama jsem ho vzdycky slozila do auta a ta striska co jde pomoci zimu jeste zvetsit a natahnou skoro az dolu pred precka je taky fajn, proti slunicku i proti vetru :palec: ted uz se malej v kocarku nevozi, takze ho budem prodavat, ale byli jsme s nim taky spokojeny :) :palec:
Jo a vesel se nam tam malej i s teplym koziskovym fusakem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
14.4.14 22:09

Holky jeste jedna otazecka :) u infa je napsane ze ano, ale prece jen zkusenost je zkusenost :) jde sportak do uplneho lehu? :) maly ma zatim +- 60cm takze by se jeste mohl nejakou chvioi vejit do te hluboke korbivky. Ale roste docela rychle tak jestli ho muzu vozit ve sportaku jeste v dobe kdy nebude moct sedet uplne sam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.4.14 22:14
@Batka píše:
Holky jeste jedna otazecka :) u infa je napsane ze ano, ale prece jen zkusenost je zkusenost :) jde sportak do uplneho lehu? :) maly ma zatim +- 60cm takze by se jeste mohl nejakou chvioi vejit do te hluboke korbivky. Ale roste docela rychle tak jestli ho muzu vozit ve sportaku jeste v dobe kdy nebude moct sedet uplne sam :)

Ja nevim jak to mam popsat, ale ono tam neni takovy to kovovy zdvihani co jde treba jen do tri pozic, je tam takova paska z latky a takovej jako zobacek a tim si to regulujes…jde to uplne polozit nebo trochu zvysit, vic zvysit a tak…proste tak jak zrovna chces :) Kdybych mela kocarek doma tak to vyfotim, ale je ve sklepe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.4.14 03:56

@Hanka79 Trochu představu jsem si udělala :)

Od kdy cca jste v něm vozily dítka? Nebo spíš v jakém stádiu :D (ležící hodně, ležící trochu, sedící už) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 07:19

@Batka Ja se to pokusim dneska vyfotit :) tam proste prcka muzes dat i do polosedu a tak :)regulujes si to podle potreby.
No my jsme nejdriv meli jiny sportak, takze nas prcek uz normalne sedel, ale byl to kostitras, obcas jedu po dlazeb. kostkach a on mel trvdy kolecka a bylo to hrozny, maly v tom skakal jak na trampoline…tak manzel rekl, ze s timhle odmita jezdit, ze chce gomova kolecka :-D my meli pro miminko Roan maritu a ten byl s nafukovacima koleckama a jeste peroval, takze to byla pohoda, prcek nepoznal po cem jedem :) no tak jsme hledali neco podobneho…nejdriv jsem trojkolku taky nechtela, ale pak jsme byli moc spokojeny :) Ja myslim, ze kdyz to prckovi das do pololehu, aby neco uz z kocarku videl, tak muze byt i nesedici :) bude jak v houpatku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.4.14 09:04

@Hanka79 Děkuju :lol: My teď máme klasický sportovní kočárek dvojkombinační (korba + sporťák)… je po dvou dětech (kupovala teta, takže 1 cizí dítě a pak 1 její) :lol: Je v super stavu, ale jede doleva :D :D a dost :D Takže pokud vyrazíme někam na procházku tak to pak dělá dost i se zády, člověk musí pořád víc tlačit na jednu stranu aby se to trochu vyrovnalo :lol: :lol: K tomu ještě kolečka na pevno, takže když to náhodou ujede moc tak musíš celý předek nadzvednout a posunout tam kam chceš :mrgreen: Takže už z toho důvodu jsem se začala dívat po něčem s otočnými koly. Taky bych ráda s mrňousem vyrážela na delší procházky tak to chce něco pohodlnějšího na ovládání. Jinak by mě asi z procházky brzo odvedli rovnou do Opavy :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 09:36

@Batka Jezisi, no to si teda „uzivas“ prochazky co? :roll: tak to uz chce opravdu neco noveho :)to cloveka, pak ani nebavi chodit ven… :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.4.14 09:43

@Hanka79 Trochu se mi to povedlo srovnat :lol: Vzala jsem to kočárkem po naší louce :D 3× v jednom dni :lol: Takže po těch skocích (malý to překvapivě prospal s úsměvem) to už jede trochu líp ale pořád je to zabíračka :mrgreen: Z procházek se snažím momentálně vykecávat, případně vemu malého a jedu o pár ulic dál k babičce (buď na zahradu nebo k ní). Ale jet někam dál, na to nemám odvahu :mrgreen: Moje maximum bylo 3km z kopce do kopce a pěnila jsem snad celou cestu :mrgreen: Bude to fakt záchrana mých nervů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 10:10

@Batka To se ti nedivim, jezdeni s kocarkem ma byt zabava, i trochu odpocinek a relax pro nas maminy a ne nam to drasat nervy :) ja jsem od Mlady Boleslavy skoda ze nejsi nekde bliz, mohla jsi se prijet na kocarek nezavazne podivat :mrgreen: korbu teda nemam, ale aspon na sportak :) dovolila bych si rict, ze je jako novy :oops: v unoru 2013 kupovany, takze pokud je zaruka dva roky, tak je jeste i v zaruce..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.4.14 10:53

@Hanka79 To je škoda no :) Já jsem až od Ostravy (okres Nový Jičín) :mrgreen: Jinak bych se koukla ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 11:03

@Batka To mas trochu z ruky :-D jinak my uz ho potrebovat nebudem, kdyby jsme nekam chteli jet, treba do Zoo do Prahy, tak vezmem obyc golface…to staci, preci jenom je to tam dost veliky a asi by to cely jeste malej neusel :) ale na tenhle sportak uz je starej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí