Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Matrix?
Přidejte zkušenost s Valco Matrix@Hanka79 - Atˇžije Škodovka, viď? Nebo je to jen shoda lokalit?
Mimochodem- jsem zvědavá jak naceníte kočárek, moc se jich ještě jetých neprodává, zatím všude vozí prvonáklady..
@martinaafazolka Ne, mas pravdu, stehovali jsme se kvuli Skodovce
ale zase to mame odsud bliz k nasim…nebo bliz, je to rychlejsi po dalnici nez z Vrchlabi pres Vysoke n/J apod.
no ja vubec nevim kolik si za nej mam rict, ale je jeste rok v zaruce a zniceny neni ![]()
@Hanka79
Týýjo- já teď koukla v rychlosti na Heureku, kolik stojí nový.. 7,5 tisíce?! Já ho koupila nový přes internet za necelých 5! Jako byla to zaváděcí cena, ale nestačím valit oči jak to vylezlo nahoru..
@martinaafazolka No to je, ale s korbickou ne?
ja ho taky kupovala za 4 999,– ![]()
@Hanka79
Korbička se dá dokoupit za 500Kč. Ale já ho mám v základní ceně i s korbičkou.
Být Tebou- pokud je v dobrém stavu, pořád v záruce, bez viditelných vad- tak ho za těch 5 pošlu zase dál ![]()
@martinaafazolka píše:
@Hanka79
Korbička se dá dokoupit za 500Kč. Ale já ho mám v základní ceně i s korbičkou.
Být Tebou- pokud je v dobrém stavu, pořád v záruce, bez viditelných vad- tak ho za těch 5 pošlu zase dál
No ja ted taky koukala na net a jsem z toho nejak jelen, ja mam teda jen sportak za 5tis
jestli to mas i s korbickou za 5tis, tak jsi udelala dobry kup
to musim jeste vsechno prostudovat ![]()
Můžu se zeptat? Viděla jsem fotečky se sedačkou „nad“ kočárkem. To je dokupované???
@Strsim
Taky jsem na takové fotky tenkrát koukala.. Dětská autosedačka, úprava pro dvě děti, originální pláštěnka co je pro ni nachystaný zip na orkaji boudičky.. Ale paní co se ty kočárky snad z Austrálie dováží mi tvrdila, že jsou to doplňky zatím pro tamní trh. Že to sem zatím nevozí..Ale třeba už se situace změnila, ta pláštěnka mi zejména vrtá v hlavě ![]()
Tak já tedy ten kočárek kupovala nový asi za 3500+ 500 korbu. Ať žijí výprodeje
malou jsem v něm vozila od cca 6 měsíců. ona je hrozně zvědavá a ležet nechtěla
právě je tam ta výhoda že to jde polohovat podle potřeby a je to jedem z mála kočárků v téhle cenové relaci co má nafukovací kola, tak se nám to líbilo
teď na něm dokonce draní obě moje dcery a zvládá to taky ![]()
to příslušenství je vážně jen v austrálii tady jsem to nikde neviděla. ale je to škoda ![]()
@martinaafazolka @Hanka79 Holky tak by mě ještě zajímalo jak měkké je sedátko a zádová opěrka. Nebo máte nějakou vložku do toho? My teď vytáhli pytel z našeho kočárku a jsem trochu znechucená, na dotyk je to jak z kartonu, nebo tenké desky. Prostě dost tvrdé, tak jsem musela dát pod malého deku a do ní udělat díry na pásy. Do nového bych ale vložku koupila, uvažuju nad - http://beruskakocarky.mimishop.cz/…itex-kvetiny nebo http://beruskakocarky.mimishop.cz/…-vlozka-maxi
která myslíte že by se tam vešla líp? ![]()
@Hanka79 K té ceně, já nový našla s korbičkou za 4,2k
Jen teda v té křiklavé zelené barvě, jiné už k dostání asi nejsou ![]()
@Batka Ja az se navecerime, tak ti to dojdu vyfotit, snad se k tomu konecne dostanu
…operka je takova vypolstrovana, neni to tvrdi, ja bych rekla, ze je to zlaty stred
ani tvrdy, aby mrnous byl opreny o tvrdy, ale ani nejak mekky aby propadnul nebo mel v tom krva zadicka ![]()
@Batka píše:
@Hanka79 K té ceně, já nový našla s korbičkou za 4,2kJen teda v té křiklavé zelené barvě, jiné už k dostání asi nejsou
Ja koukala, ze je to jak kde no, nekde je cena kolem 4tis a nekde fakt 7,5…je to sprosty, ze se ty ceny tak lisi… ![]()
@Hanka79 píše:
Ja koukala, ze je to jak kde no, nekde je cena kolem 4tis a nekde fakt 7,5…je to sprosty, ze se ty ceny tak lisi…
Tak pokud na tom fakt někdo chce vydělat, tak dá cenu nahoru… kdo už to chce jen doprodat, tak jí dá nízkou ![]()
@Hanka79 píše:
@Batka Ja az se navecerime, tak ti to dojdu vyfotit, snad se k tomu konecne dostanu…operka je takova vypolstrovana, neni to tvrdi, ja bych rekla, ze je to zlaty stred
ani tvrdy, aby mrnous byl opreny o tvrdy, ale ani nejak mekky aby propadnul nebo mel v tom krva zadicka
To jsem teda zvědavá
![]()