Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bože můj, tohle se nedělá,
máš v nebi dalšího anděla…
Proč jsi to udělal,
pro jsi ji k sobě povolal????
Vanessko, babočko,
my tady brečíme,
všechny tvé ztráty
nesmírně želíme.
Babočku opatruj,
od všech nás ji pozdravuj
ve svých srdcích navěky ji máme,
políbení posíláme…
Prosím Bože, už tohle nedělej, žádného anděla už k sobě nevolej…
Je mi to moc líto… Upřímnou soustrast…
Hodně síly celé rodině!
Ted jsem docetla celou diskuzi … vubec nevim co mam napsat…
to je tak strasna bolest a mne tecou celou dobu slzy za vasi malickou princeznu, ja mam jednu doma a pred chvilkou jsme spolecne zapalily svicku za Vanessku… JE MI TO TAK STRASNE MOC LITO …
Markýsku a Jirko prosím přijměte od nás s manželem upřímnou soustrast držte se !!!
vanessko, doufala jsem že motýlek pro tebe bude moct být v mém podpisu déle…
moc tě tam někam zdravím
Markétko , Jirko a Jiříku … nemůžu si představit jak velikou bolest a hrůzu teď prožíváte … to může jenom někdo, kdo si tím projde … a je strašlivě nefér, že Vy si tím procházíte podruhé … moc jsem Vanessce, Vašemu malinkatému motýlkovi, věřila, že to zvládne … teď jsem z toho v šoku a je mi to hrozně líto …úpřímnou soustrast … Monika, Milan a Piškotek http://www.sirmi.ic.cz/andel/76.gif
Markétko, Jirko a Jiříku po celý čas sleduju váš boj! Je mi to tak nesmírně líto!!!! Chci jen vyjádřit upřímnou soustrast! Nemělo se to stát! Vanesska bude v našich srdcích!
To první, co jsem dnes po 2 dnech (bez PC) udělala, je že jsem šla na diskuzi k Vanessce, abych zjistila, jak na tom je. Začala jsem číst, kde jsem v pátek přestala, a bála jsem se dočítat do konce, neboť u některých z vás byla svíčka - měla jsem děsný strach dočítat a domýšlet se co ta svíčka znamená.......... ![]()
Teď sedím za kompem , v kanceláři, dočtené až do konce a bulím a bulím.
Je mi to strašně moc líto. ![]()
Upřímnou soustrast.
Marky, Jirko i Jiříku držte se. Jen čas dokáže zmírnit vaši bolest.
Věřte, že i my máme děsnou bolest v srdci a jen se můžeme modlit, ať vám čas pomůže se vyrovnat s vaší velkou ztrátou.
![]()
Taky přeju Markýskovi i celé rodině upřímnou soustrast a hodně sil, nezbývá než věřit, že čas je milosrdný…
MARKÉTKO, je mi to hrozně moc líto. Dnes ráno jsem spustila PC a čekala samé dobré zprávy. Ale tohle mne tedy dostalo.
Je mi Vanessky moc líto.. Ani nevím,co psát,aby to mělo hlavu a patu.
Jen čas rány zahojí, ale jasné je, že Vanesska zůstane v našich srdcích a naší mysli…byla moc statečná a krásná holčička.
Upřímnou soustrast a mnoho mnoho sil.
http://www.sirmi.ic.cz/andel/85.gif
SLUNICKOO