Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kvaček píše:
Holky jste spíš jezdící typy a nebo sedící doma?
mě začíná štvát to, že hned 25 se jede k tchyni, pak druhý den k mámě, tak třetí vymyslí tchýně nějakou akci pro rodinu.. atd
Jako jeslti by vám to vadilo každý den někde něco- neberu 24.. mě to začíná vadit.. a přemýšlím jak to domluvitPříspěvek upraven 07.10.13 v 16:36
My jsme jezdici typy… teda hlavne ja, ted jsem s malou sama… nikdy nebyvame doma, ani o beznych vikendech, natoz o svatcich a o Silvestru ![]()
No u nás taky moc darky neřešíme.. Jako ráda nakoupím, ráda dávám, ale nejsem moc typ že bych nakoupila třeba 30 ks pod stromek.. A rádi s manžleem vybíráme smysluplné hračky, žádné voloviny s televize ![]()
S manželem si dáváme symbolicky, většinou si koupíme sami něco malého..
Příspěvek upraven 07.10.13 v 16:45
@kvaček píše:
mě začíná štvát to, že hned 25 se jede k tchyni, pak druhý den k mámě, tak třetí vymyslí tchýně nějakou akci pro rodinu.. atd
Jako jeslti by vám to vadilo každý den někde něco- neberu 24.. mě to začíná vadit.. a přemýšlím jak to domluvitPříspěvek upraven 07.10.13 v 16:36
já jsem jezdící typ, tada jak kdy ![]()
Ale u nás je to tak, že jeden rok jsme na Vánoce doma a druhý rok u mojí mamči. Bydlíme společně s tchánem, takže za náma přijede tchýně a švagrová s klukem. Bohužel to jsou pro mě Vánoce o ničem, protože naprosto nerespektují moje přání (dárky dávají pod stromeček průběžne celý den, vstává se od stolu, nic nikdo nestíhá), mají jiné zvyky a není s nima pořádná domluva. Tak to se vždycky těším na druhé Vánoce 25. u mojí mamči. Takže to se na přesun těším. Obráceně už o dost míň a nejradši bych nikam nejela a trávila celé svátky v teple
. A 26. chodím za tátou.
@Acinore ty jsem ještě neviděla. Tak nevim jestli budou rozzářený, ale doufám že ano
první vánoce prospal. Bylo mu 6 týdnů. Tak jsem zvědavá na tyhle. Ale stejně nevětší srandu bude mít z trhání papíru. ![]()
@kvaček píše:
Přiznám se, že jsme domácí, raději tráváme svátky na sedačce u pohádek, nintenda a mlsáme
![]()
No mě chybí takový ten klid doma u pohádek s manželem dětmi.. ![]()
Sice manžel je pak doma dlouho - letos až 14 dní, ale to už neni ony prostě Vanoce jsou jenom určité dny.. Jsem přemýšela, že dáme babičky do jednoho dne a bude ![]()
Příspěvek upraven 07.10.13 v 16:48
@nikol.ondrášovka píše:
Já se na letošní moc těším, loni si je syn už užil, a letos to bude ještě lepší s dvou a půl letýmMě akorát štve že s těma vánocema začínají v obchodech už ted
Veškerá Vánoční atmosféra začíná Mikulášem
stromeček se zdobí 24 ráno, cukroví se peče od 14 zhruba, týden před vánocema blikačky a ozdoby na okna atd
úklid už na konci listopadu postupně
ježiš já se tak těším
![]()
jsem vánoční maniak a to už jsem dospělá. už teď mám pár vánočních dárků, aby toho pak nebylo tolik, a letos si vyhraju s cedulkama a balením dárečků
je vidět že jsme na tom stejně s výzdobou si vyhraju jako malá holka. Docela mě i mrzí že spousty lidí vidí vánoce spíš jako depresivní svátek starosti a podobně. Já si to užívám no a naše dcerka taky
Jinak jsme sedící typy. Velkou rodinu nemám, teda mohla bych mít, ale to bysme spolu museli komunikovat. Mamka je u nás na štědrý den a na zbytek kašlu. Přítelova matka je naštěstí na Rumunsku, tak mám aspoň klid. ![]()
Na Vánoce už se těším, mám je moc ráda
. Dárky zatím nemám, ale pomalu se už chystám nakupovat a koukám co kde mají. Péct začínám okolo mikuláše. Letos začnu možná o týden dřív perníčkama
. Uklízím většinou během celého roku, akorát přidám okna
. Taky mám ráda trhy a tu vánoční atmosféru a těším se na malého snad bude mít taky radost. ![]()
@kvaček mě to taky nevadilo, ale ted s malym (bude mit necely pul rok) nez se vypravime tak by jsme museli vyrazit uz po ranu aby jsme vsude chvilku pobyli a dojeli v rozumny cas dom. Pohadky na stedry den jsem nevidela ani nepamatuji
@Barca12345 píše:
Miluju Vanoce, darky nakupuji uz ted a napraskane obchody v prosinci me nechavaji zcela chladnouLetos budou na jednu stranu nadherne, protoze dcerka je ve veku, kdy uz si je asi poradne uzije… na druhou stranu mame trosku problem v rodine s mym dedou a nedokazu rici, jak to bude na Stedry den - kazdopadne nekdo nebude spokojen - bud ja, protoze bude s nami a nebo on, protoze zustane doma… a to neovlivnim.
Stromecek zdobime odjakziva na Mikulase - protoze Mikulas rekne Jeziskovi, ze ho mame nazdobeny a zaslouzime si darkyno a taky ho mame radi
Jinak moc nepecu, max tak tri druhy, to zacatkem prosince, vyzdoba taky tak nejak po tom Mikulasi.
to je hezký s tím mikulášem
my zdobíme tak týden před vánoci protože se mi nechce 23. poklizet byt a jeste zdobit tak to děláme z předstihem
a 24.prosince už chci mít klid koukat na pohádky pak jen přípravy na večír. ![]()
@smilestrawberry tak to bych raději ten Štedrý den si odbyla- myslím v dobrém u rodiny a přijela třeba v 5 a pak si dali večeři a měli další dny klid- třeba 25,26 a pak třeba zase někdo k nám…
Ono je to takové, že ty svátky pořád člověk tráví jinde jak doma.. A to ještě u nás 25 tchýně, 26, máma, 27, tchýně organizuje něco- bohužle jim umřel děda, tak prostě oběd u babičky a mši a to manžel jít musí.. prostě pořád něco
@kvaček no uvidime jak to vykoumame protoze 26 budeme slavit jeste maleho svatek tak mozna sezveme vsechny k nam
Holky, chápu že je to někdy třeba opruz, ale buďte rádi, že někoho máte. I pro děti je to dobré.
asi tak
A na rozzářený oči prcka