Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Urazila si vsechny zeny, ktere ziji v nesezdanem vztahu, ze jsou sobecke.
Cože?
ty fakt neumíš číst
@lucenka píše:
Přečti si prosím na co je tahle reakce. To není na zakladatelku
No ja vim, komu jsi reagovala a cetla jsem to znovu, ale furt nechapu koho jsi myslela tim klukem, co si snad nenajde sobeckou zenskou? Toho od zakladatelky nebo treba do budoucna tvrho syna? Ono to jde blbe pochopit promin (ale jsem blondyna) ![]()
@lucenka píše:
Představ si, že se dá střídat u koho se Štědrý večer stráví
No moc střídat nemůžeš, protože tam vždycky musí být tvá původní rodina. A na tu nemusí být jiná rodina vůbec zvědavá. Nějaká tvá teta odkudsi je jim třeba velmi cizí. To neklapne.
@Yopii píše:
No ja vim, komu jsi reagovala a cetla jsem to znovu, ale furt nechapu koho jsi myslela tim klukem, co si snad nenajde sobeckou zenskou? Toho od zakladatelky nebo treba do budoucna tvrho syna? Ono to jde blbe pochopit promin (ale jsem blondyna)
Svého syna. Kdoví, jakou si najde. Myslím si, že Lucenka bude skvělá tchýně.
![]()
@Yopii píše:
No ja vim, komu jsi reagovala a cetla jsem to znovu, ale furt nechapu koho jsi myslela tim klukem, co si snad nenajde sobeckou zenskou? Toho od zakladatelky nebo treba do budoucna tvrho syna? Ono to jde blbe pochopit promin (ale jsem blondyna)
Myslela jsem svého syna… Nebyla bych ráda, kdyby si našel ženskou která by chtěla trávit Vánoce jen s ním o samotě
@lucenka píše:
Myslela jsem svého syna… Nebyla bych ráda, kdyby si našel ženskou která by chtěla trávit Vánoce jen s ním o samotě
No, ja bych to nechala na tech mladych a respektovala jejich prani. Jako mit tchyni, co vi nejlip, co je pro nas dulezite a podstatne, to by me piclo. ![]()
@Kobliha51 píše:
No moc střídat nemůžeš, protože tam vždycky musí být tvá původní rodina. A na tu nemusí být jiná rodina vůbec zvědavá. Nějaká tvá teta odkudsi je jim třeba velmi cizí. To neklapne.
Proč by to nemělo jít střídat? My donedávna trávili Štědrý den s mými rodiči/babičkou /sourozence, druhý rok s rodiči /prarodiči/sourozencem partnera.
Holky, prosím, nehádejte se… Hádek už mám za celé dny dost
????
@lucenka píše:
No yopiiuuii uz chapu
tak to se omlouvam, ale bylo to pro me spatne pochopitelne (asi ne jen pro me, protoze se to dalo prebrat na zakladatelku, ze je sobecka a chce ho odstrihnout) ![]()
@Svistice píše:
No, ja bych to nechala na tech mladych a respektovala jejich prani. Jako mit tchyni, co vi nejlip, co je pro nas dulezite a podstatne, to by me piclo.
No já doufám, že si kluk zamiluje Vánoce s celou rodinou a nenechá si do toho kecat a zvládne si najít partnerku, která bude mít stejné životní hodnoty
@Anonymní píše:
Holky, prosím, nehádejte se… Hádek už mám za celé dny dost????
Nikdo se nehada, jen jsme musely sladit frekvence ![]()
@lucenka píše:
to jako fakt??? Fakt budeš mladým kecat do toho, jak a s kým si uspořádají Vánoce?
@Yopii píše:
No yopiiuuii uz chaputak to se omlouvam, ale bylo to pro me spatne pochopitelne (asi ne jen pro me, protoze se to dalo prebrat na zakladatelku, ze je sobecka a chce ho odstrihnout)
@pe-terka píše:
to jako fakt??? Fakt budeš mladým kecat do toho, jak a s kým si uspořádají Vánoce?
Doufám, že nebudu muset, protože kluk je zatím hodně rodinný typ a chce mít kolem sebe co nejvíc lidí. Ale mrzelo by mě, kdyby se mnou Vánoce trávit nechtěli a asi bych se o tom zmínila.
Představ si, že se dá střídat u koho se Štědrý večer stráví