Vánoce odděleně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
14.11.18 20:19
@Kobliha51 píše:
Ty bláho. To by mi hráblo, kdyby mi někdo chtěl organizovat stědrý večer. A rodiče tvého partnera? Ti už nejsou rodina? Nebo jste všichni pohromadě? To musí být organizačně velmi náročné, protože vždycky jsou nějací příbuzní, kteří netráví vánoce v domácím prostředí. Někteří jsou třeba rádi, protože nemusí nic dělat a zadarmo se nají. :zed: :zed: Jen ty dárky se musí rozbalovat pár hodin, když vás tam tolik, ne? Co budeš dělat, když ten tvůj kluk bude mít partnerku, která bude chtít slavit vánoce se svou rodinou? Půjdete k nim také i se svou rodinou abys dodržela své zvyky?

Představ si, že se dá střídat u koho se Štědrý večer stráví ;)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
14.11.18 20:19
@Kelsey píše:
Urazila si vsechny zeny, ktere ziji v nesezdanem vztahu, ze jsou sobecke.

Cože? 8o ty fakt neumíš číst

• Citovat
  • Upravit
921
14.11.18 20:20
@lucenka píše:
Přečti si prosím na co je tahle reakce. To není na zakladatelku ;)

No ja vim, komu jsi reagovala a cetla jsem to znovu, ale furt nechapu koho jsi myslela tim klukem, co si snad nenajde sobeckou zenskou? Toho od zakladatelky nebo treba do budoucna tvrho syna? Ono to jde blbe pochopit promin (ale jsem blondyna) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
14.11.18 20:21
@lucenka píše:
Představ si, že se dá střídat u koho se Štědrý večer stráví ;)

No moc střídat nemůžeš, protože tam vždycky musí být tvá původní rodina. A na tu nemusí být jiná rodina vůbec zvědavá. Nějaká tvá teta odkudsi je jim třeba velmi cizí. To neklapne.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
14.11.18 20:22
@Yopii píše:
No ja vim, komu jsi reagovala a cetla jsem to znovu, ale furt nechapu koho jsi myslela tim klukem, co si snad nenajde sobeckou zenskou? Toho od zakladatelky nebo treba do budoucna tvrho syna? Ono to jde blbe pochopit promin (ale jsem blondyna) :kytka:

Svého syna. Kdoví, jakou si najde. Myslím si, že Lucenka bude skvělá tchýně. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
14.11.18 20:22
@Yopii píše:
No ja vim, komu jsi reagovala a cetla jsem to znovu, ale furt nechapu koho jsi myslela tim klukem, co si snad nenajde sobeckou zenskou? Toho od zakladatelky nebo treba do budoucna tvrho syna? Ono to jde blbe pochopit promin (ale jsem blondyna) :kytka:

Myslela jsem svého syna… Nebyla bych ráda, kdyby si našel ženskou která by chtěla trávit Vánoce jen s ním o samotě

• Citovat
  • Upravit
33005
14.11.18 20:25
@lucenka píše:
Myslela jsem svého syna… Nebyla bych ráda, kdyby si našel ženskou která by chtěla trávit Vánoce jen s ním o samotě

No, ja bych to nechala na tech mladych a respektovala jejich prani. Jako mit tchyni, co vi nejlip, co je pro nas dulezite a podstatne, to by me piclo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Kobliha51 píše:
No moc střídat nemůžeš, protože tam vždycky musí být tvá původní rodina. A na tu nemusí být jiná rodina vůbec zvědavá. Nějaká tvá teta odkudsi je jim třeba velmi cizí. To neklapne.

Proč by to nemělo jít střídat? My donedávna trávili Štědrý den s mými rodiči/babičkou /sourozence, druhý rok s rodiči /prarodiči/sourozencem partnera.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Holky, prosím, nehádejte se… Hádek už mám za celé dny dost :( ????

• Citovat
  • Upravit
921
14.11.18 20:26
@lucenka píše:

No yopiiuuii uz chapu :lol: tak to se omlouvam, ale bylo to pro me spatne pochopitelne (asi ne jen pro me, protoze se to dalo prebrat na zakladatelku, ze je sobecka a chce ho odstrihnout) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.11.18 20:26
@Svistice píše:
No, ja bych to nechala na tech mladych a respektovala jejich prani. Jako mit tchyni, co vi nejlip, co je pro nas dulezite a podstatne, to by me piclo. :kytka:

No já doufám, že si kluk zamiluje Vánoce s celou rodinou a nenechá si do toho kecat a zvládne si najít partnerku, která bude mít stejné životní hodnoty

• Citovat
  • Upravit
921
14.11.18 20:27
@Anonymní píše:
Holky, prosím, nehádejte se… Hádek už mám za celé dny dost :( ????

Nikdo se nehada, jen jsme musely sladit frekvence  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.11.18 20:28
@lucenka píše:

to jako fakt??? Fakt budeš mladým kecat do toho, jak a s kým si uspořádají Vánoce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.11.18 20:29
@Yopii píše:
No yopiiuuii uz chapu :lol: tak to se omlouvam, ale bylo to pro me spatne pochopitelne (asi ne jen pro me, protoze se to dalo prebrat na zakladatelku, ze je sobecka a chce ho odstrihnout) :kytka:
:kytka: když to po sobě čtu, tak jsem tam měla hned napsat, že myslím svého kluka.
  • Citovat
  • Upravit
lucenka
14.11.18 20:30
@pe-terka píše:
to jako fakt??? Fakt budeš mladým kecat do toho, jak a s kým si uspořádají Vánoce?

Doufám, že nebudu muset, protože kluk je zatím hodně rodinný typ a chce mít kolem sebe co nejvíc lidí. Ale mrzelo by mě, kdyby se mnou Vánoce trávit nechtěli a asi bych se o tom zmínila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky