Vánoce za trest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
28.12.22 10:09
@Bubla Bůčková píše:
A co si jim treba dala? 8o

To bych raději do SZ aby to tu nebylo veřejně a někdo mě ještě nepoznal. Ale i kdyby to bylo cokoli, nikoho to neopravňuje, chovat se jako prase a před dárcem dárek hodit skoro do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.12.22 10:11
@Netopirek píše:
to je dost divný 8o

Práci jsem měnila, mám novou a kolegové nejsou úplně moje krevní skupina, ve staré práci jsem si s kolegy rozuměla víc ale nikdo nechtěl ve svém volnu nikam s kolegyní. Každý byl raději s rodinou. Jo, s těmi dárky je to divný, nechápu to, nemají mě rádi, tak to je. Neváží si toho, co jim dám, holt jsem se jim asi neměla narodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.12.22 10:11

@Cosmopolitan a proč nemáš ty kamarády? Ze základky, střední, vysoké, kolegy z práce? Co celé dny děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.12.22 10:12
@debra.morgan píše:
ja si cosmo pamatuji, už xkrát jsem jí v jejich diskusích psala, ona má čas od času nějaky divnopseudoproblém. Znáš to, když jsou všichni okolo tebe letadla, většinou jsi to letadlo ty…

Jj a kde píšu, že jsou ostatní špatní? Jasně píši, že jsem komplikovaná osobnost a uznávám, že nemám ostatním co nabídnout. Ale s těmi dárky, to na mě nehodíš, to fakt není moje vina, že mám rodinu, která se chová jako dobytek. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.12.22 10:17
@EEKK píše:
@Cosmopolitan
Hele, děvče. Tvůj problém není, že jsi sama, že s nejbližší rodinou až moc nevycházíš. Tak to má plno lidí. Tvůj problém je, že si to moc bereš. Že si neumíš říct, vlezte mi na záda. Nezajímá mě, co si myslíte. Moje matka a moje dárky…kapitola sama pro sebe. Nechám ji vybrat sadu nádobí, vybrala si, vaří v tom. Sourozenci se složili na elektrickou věc, kterou nepoužívá a nikdy ji neměla. To je vystavené a cenově nastejno. Každému ukazuje…to jsem dostala od kluků. A víš, co si každý myslí? To jí ta její blbá dcera nic nedala? A mám se rozkrájet? Abych se zavděčila? Ona nic nepotřebuje. Nic nechce. Koupila jsem ji takové to zařízení na zdravější vaření od renomovaného výrobce. Za tři roky mi to vrátila. Dostala dárkový balík potřebných věcí do kuchyně. Nechala si rybičky. Zbytek mi vrátila. Tak dostávala několik let věci, zabalené ve vánočním papíru. Praktické, které používá. Veliký jar a houbičky. Sadu na čištění oken. Ubrousky s motivy pro celý rok. Stojánek a propisky. Vloček trhací, kalendář a diář. Sáčky na maso a zeleninu, pytle do koše i s košem. Nikdy neřekla. Děkuju, užiju to. Když jsem ji volala, vždy řekla. Byla jsem u kluků, neměla jsem čas, ještě se tu ty tvoje věci válejí. Když ti tohle řekne před Silvestrem, tak jako co. Loni dostala cejchy. Má je strašný. A vhodné prostěradlo napínací. Jestli to používá, je mi srdečně jedno. Naštěstí letos řekla, že je drahota. Že si dávat nic nebudeme k ničemu. Se svými favority se vídá dál, péče jim dorty. Navštěvuje je. Nás ne. Já i děti bydlíme na stejném sídlišti. K nim musí MHD na konečnou. A mám se zbláznit?
Pusť si něco v televizi a nehroť to. Na světě je pěkně. I když má člověk těch spřízněných dušiček nemnoho.

JJ jenže ne každý to umí tak hodit za hlavu. Já jsem občas smutná, občas až agresivní a pak jsou fáze, kdy je mi to taky jedno. Jinak u nás je to stejný, brácha i kdyby věnoval zabalené ještě teplé hov** tak se budou rodiče i babi chlubit. Já bych mohla dát zlato na stříbrném podnose a stejně by radost neměli. A já vím, čím to je. Nedala jsem jim vnouče, jsem sama, kariéra žádná, tak co by se namáhali? Oni prostě mě rádi nemají, protože není za co. Tak je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.12.22 10:19
@easydrink píše: Řešením je 23. odjet a vrátit se po Silvestru. Nejlepší je odjet někam, kde ti tyto svátky nikdo a nic nebude připomínat. Nejlépe někam k moři. Ne že by to tam neslavili, ale nebude to tak intenzivní. Nebo spoustu lidí jezdí do Alp lyžovat. Já jsem pravidelně přes silvestra v Alpách na lyžích a prakticky ani nezaregistruju, že nějaký Silvestr je.

Na to nemám peníze, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.12.22 10:20
@Cimada píše:
Tak reálně nějakému zvířeti pomoz, možná Tě to psychicky posílí.

Pomáhám finančně útulku. Zvíře doma nechci bojím se, že jeho smrt bych nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.12.22 10:22
@debra.morgan píše:
@Cosmopolitan a proč nemáš ty kamarády? Ze základky, střední, vysoké, kolegy z práce? Co celé dny děláš?

Základka šikana, učňák šikana, střední ti se rozběhli po světě, práci mám novou a ti lidé jsou jiná krevní skupina a většinou před důchodem. Jinak doma uklízím, vařím a koukám na Netflix. Tak trávím i dovolenou ale je pravda, že po třech dnech už mi hrabe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.12.22 10:29

@Cosmopolitan koníčky, kromě netflix? Heleď, asi bych v tvým případě zkusila nějakou dobrovolnickou činnost, ať máš kde poznat nové lidi. :nevim: něco tě přece musí aspoň trochu lákat a zajímat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.12.22 10:31
@Cosmopolitan píše:
Jj a kde píšu, že jsou ostatní špatní? Jasně píši, že jsem komplikovaná osobnost a uznávám, že nemám ostatním co nabídnout. Ale s těmi dárky, to na mě nehodíš, to fakt není moje vina, že mám rodinu, která se chová jako dobytek. :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

Ja to na tebe házet nechci, nenapsala jsi, co jsi jim dala a bez toho se reakce těžko hodnotí. V jiné diskusi se řešila ta viditelně použita opotřebovana pekarna, tu bych taky odložila k popelnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.12.22 11:03
@Cosmopolitan píše:
Já jsem si chtěla vyrazit jednou za rok. Co je na tom špatného? Ale nevyšlo to, hlavu si z toho dělat nebudu. Ten útulek je dobrý nápad akorát na mojí psychiku by to moc nešlo, já brečím i při smutném filmu o zvířatech.

Mě dojme i film, kde trpí děti a i dospělé osoby. To je snad normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.12.22 11:04
@debra.morgan píše:
@Cosmopolitan koníčky, kromě netflix? Heleď, asi bych v tvým případě zkusila nějakou dobrovolnickou činnost, ať máš kde poznat nové lidi. :nevim: něco tě přece musí aspoň trochu lákat a zajímat…

Možná třeba domov důchodců. Tam by viděla teprve ten smutný konec. Ona je mladá a může relativně „všechno“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.12.22 11:07
@debra.morgan píše:
Ja to na tebe házet nechci, nenapsala jsi, co jsi jim dala a bez toho se reakce těžko hodnotí. V jiné diskusi se řešila ta viditelně použita opotřebovana pekarna, tu bych taky odložila k popelnici.

Jaká pekárna??? To si mě asi pleteš s někým, já použité a opotřebované věci nedávám:-). A vůbec je jedno, co komu člověk dá, slovo děkuji je to hezké snad nikomu hubu neurve. Ale říct rovnou dárci, že dárek je k ničemu, to se prostě nedělá. Aspoň já jsem tak byla vychovaná ale chápu, dnes je jiná doba a v módě je dárkem nejlíp ještě před dárcem skoro mrsknout do popelnice. Dnes se slušnost nenosí ale hulvátství vydávané za legraci a upřímnost, to je teď v módě.

Dobrovolnictví mě nebaví, další práce na víc ale asi do toho půjdu. Dřív jsem ráda četla ale četbu vystřídali filmy s titulkama. Jako jo, ja selehce nadchnu pro nějakou činnost ale rychle nadšení vyprchá a u ničeho nevydržím. Mám diagnpstikovanoou poruchu osobnosti, tak jsetli to není i tím… Prostě není to se mnou jednoduchý a vím, že tzo se mnou jako s dcerou rodiče moc nevyhráli. Ještě, že už s nimi dávno nebydlím, to by asi byli třecí plochy. Oni tedy hlavně matka jsou dost nešťastní z toho jak žiju. Můj všední den je ráno brzy vstát, uklidit, potom jsem díky lékům tak unavená, že sina hodinku lehnu, obleču, dám sprchu, jdu do práce. Večer z práce doma, dám sprchu, večeři a spát. A takto každý den… O víkendu taky něcco poklidím, uvařím, kouknu na Netflix, jdu nakoupit a spát. Jednou za dva týdny jedu v neděli k rodičům na odpoledne a tak asi vypadá můj život celý rok. Dovolená není finančně možná, navíc po tom co se vše zdražilo. Tak si dovolenou nechávám na nemoci abych nemusela být na nízké nemocenské. Prostě nic pěkného. Chtěla jsem venčit pejsky v útulku, to by mě i bavilo, jenže zase… Otvírací doba jediného útulku u nás je jen všední dny neslučitelná s mojí prací. Takže nic. Onbčas pošlu nějakou tu korunku nemocnému pejskovi nebo Micině na léčbu a to mi udělá radost. Pak neteř kterou vidím jednou za dva týdny mi udělá radost, když mi řekne, že mě má ráda. Tak aspoň něco :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.12.22 11:11
@Russet píše:
Možná třeba domov důchodců. Tam by viděla teprve ten smutný konec. Ona je mladá a může relativně „všechno“.

A přesně takový konec čeká mě. A jo, taky mě tyhle filmy dojímají, tedy dojímají, já na to myslím ještě tři dny a řvu tři dny jak želva. Smrt domácího mazlíka, to by v mém případě bylo na psychiatrickou léčebnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
28.12.22 11:15

@Cosmopolitan no jestli to chceš rozebrat, tak napiš, to by mě fakt zajimalo, o co šlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný