Vánoce za trest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
31.12.22 10:57
@Russet píše:
Spíš se hodně unavit nějakým sportem. Dlouhým výletem.

A co mám dělat, když je mi pořád psychicky zle? Ok sport výlet, no sport nesnáším, víýet jsem zkusila, jela jsem sama do Prahy ale přijela jsem s ještě větší depresí. Ovšem pojedu zase no. Dneska mám depku jako prase, nevím proč. Ale je jedenáct a já jsem se zvládla jen obléct, musím uklidit a nedokáži se zvednout. Nemám na nic chuť ani náladu, měla bych zapít prášek a nedojdu ani do té kuchyně si pro vodu, nic se mi dneska nechce, snad to bude zítra lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
31.12.22 10:57
@Russet píše:
Spíš se hodně unavit nějakým sportem. Dlouhým výletem.

Muže začít prochazkami, ty jsou na psychiku a stres super. Časem přidat nějaký sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
31.12.22 10:59
@Cosmopolitan píše:
A co mám dělat, když je mi pořád psychicky zle? Ok sport výlet, no sport nesnáším, víýet jsem zkusila, jela jsem sama do Prahy ale přijela jsem s ještě větší depresí. Ovšem pojedu zase no. Dneska mám depku jako prase, nevím proč. Ale je jedenáct a já jsem se zvládla jen obléct, musím uklidit a nedokáži se zvednout. Nemám na nic chuť ani náladu, měla bych zapít prášek a nedojdu ani do té kuchyně si pro vodu, nic se mi dneska nechce, snad to bude zítra lepší.

Koukni na YouTube na nějaká motivační videa.

Na psychiku jsou super ty procházky. Každý den, aspoň kousek.

A zkus se na svět usmívat i když Ti do smíchu není.

Proste po malých kruccich měnit svůj život.

Nehledej proč to nejde ale jak by to mohlo jít.

A uvidíš ze se věci začnou lepsit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.12.22 11:01
@Cosmopolitan píše:
A co mám dělat, když je mi pořád psychicky zle? Ok sport výlet, no sport nesnáším, víýet jsem zkusila, jela jsem sama do Prahy ale přijela jsem s ještě větší depresí. Ovšem pojedu zase no. Dneska mám depku jako prase, nevím proč. Ale je jedenáct a já jsem se zvládla jen obléct, musím uklidit a nedokáži se zvednout. Nemám na nic chuť ani náladu, měla bych zapít prášek a nedojdu ani do té kuchyně si pro vodu, nic se mi dneska nechce, snad to bude zítra lepší.

Změna medikace? Mně se dneska taky nic nechce. Konečně opadl kolotoč návštěv. Přesto musím uklidit, uvařit, navštívit ještě babi, věnovat se dítěti (dnes bude asi ponocovat) a muži, a kdybych se nudila, tak ještě spoustu dalších věcí.

Příspěvek upraven 31.12.22 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.12.22 11:01
@martyk píše:
Z textu vyplývá litovani se a taky rezignace na život. A to je skoda, život umí být nádherný. Musíš jen celkové změnit přístup k životu a uvidíš ze k sobě začneš přitahovat jiné lidi, jiné chování ostatních k sobě, jiné situace. Je to hodně o smysleni a o tom, co ze sebe vyzařuješ

Ale to mi vůbec nejde! Já se tak snažila celý rok, změnila práci, snažila se zapadnout ale nejde mi to, neumím to. Dneska mám depku jako barák, od rána sedím na židli a nedokážu se zvednout, přinutit se něco dělat, nejde mi to za žádnou cenu. Do všeho se musím nutit, musím se přemáhat abych aspoň do té práce došla. Teď jsem vykopla spolubydlícího. Takže úplně sama na silvestra. Místo aby se mi snažil pomoc, tak jen rýpe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
31.12.22 11:02
@Cosmopolitan píše:
Děkuji, no právě, v reálu nikoho nemám a psychologům moc nevěřím. Snažím se asi silvestra zazdím a půjdu spát brzy, když není s kým slavit, tak slavit nebudu. Trochu jsem ale zklamaná, protože jsem se těšila ale plány mi nevyšli a tak holt nic nebude.

Celkem ti rozumím. A myslím si, že takto to má plno lidí. Asi to je normální. Potřebovala bys jednu kamarádku, svoji krevní skupinu. Radu nemám, čas od času se taky tak přesně cítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.12.22 11:02
@martyk píše:
Koukni na YouTube na nějaká motivační videa.

Na psychiku jsou super ty procházky. Každý den, aspoň kousek.

A zkus se na svět usmívat i když Ti do smíchu není.

Proste po malých kruccich měnit svůj život.

Nehledej proč to nejde ale jak by to mohlo jít.

A uvidíš ze se věci začnou lepsit.

Zkusím to ale momentálně se nezvednu ani ze židle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.12.22 11:03
@Russet píše:
Změna medikace? Mně se dneska taky nic nechce. Konečně opadl kolotoč návštěv. Přesto musím uklidit, uvařit, navštívit ještě babi, věnovat se dítěti (dnes bude asi ponocovat) a muži, a kdybych se nudila, tak ještě spoustu dalších věcí.Příspěvek upraven 31.12.22 v 11:03

Nevím. Doktor mi jí měnit nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
31.12.22 11:04
@Cosmopolitan píše:
Ale to mi vůbec nejde! Já se tak snažila celý rok, změnila práci, snažila se zapadnout ale nejde mi to, neumím to. Dneska mám depku jako barák, od rána sedím na židli a nedokážu se zvednout, přinutit se něco dělat, nejde mi to za žádnou cenu. Do všeho se musím nutit, musím se přemáhat abych aspoň do té práce došla. Teď jsem vykopla spolubydlícího. Takže úplně sama na silvestra. Místo aby se mi snažil pomoc, tak jen rýpe.

Nevím. Zkus z toho najít cestu ven. Zkus najít něco, na co by ses mohla v každém dni aspoň trochu těšit. Zkus aspoň ty procházky.

Proste měnit to malými krůčky. A ty neúspěchy holt k tomu patří a nevzdavst to. Možná ta práce není pro Tebe vhodná, tak časem zkus hledat jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.12.22 11:05
@Cosmopolitan píše:
Nevím. Doktor mi jí měnit nechce.

Tak ted se aspoň z té židle vztyčit. Jít si lehnout a zaspat to. Odpoledne si dát něco dobrého. Vyjít aspoň před dům na čerstvý vzduch. Nebo dokořán otevřít okna v celém bytě :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
@Zeoli píše:
Celkem ti rozumím. A myslím si, že takto to má plno lidí. Asi to je normální. Potřebovala bys jednu kamarádku, svoji krevní skupinu. Radu nemám, čas od času se taky tak přesně cítím.

Děkuji, já jsem přemýšlela o psovi. Ovšem zase až by mi umřel asi by mě to odrovnalo. Celý jeho život bych musela myslet na to, že mi jednou odejde. Teď sedím, brečím, nejsem schopná ničeho. Co to sakra je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
@Cosmopolitan píše:
Zkusím to ale momentálně se nezvednu ani ze židle.

Tak to zkusíš zítra. Věř, ze to změnit jde i když to není snadné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
31.12.22 11:07

@Cosmopolitan a co dnes večer aspoň hezky film, prochazka, cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.12.22 11:07
@martyk píše:
Nevím. Zkus z toho najít cestu ven. Zkus najít něco, na co by ses mohla v každém dni aspoň trochu těšit. Zkus aspoň ty procházky.Proste měnit to malými krůčky. A ty neúspěchy holt k tomu patří a nevzdavst to. Možná ta práce není pro Tebe vhodná, tak časem zkus hledat jinou.

Jo, zkusím se dokopat. Tak mě trvalo 9 let najít si tuhle práci, najít jinou je u mě skoro nemožný. Bohužel mě si nic nepovedlo, mám jen ty neúspěchy. A když se snažím tak je to ještě horší. Asi to všechno dělám špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
31.12.22 11:08
@Russet píše:
Tak ted se aspoň z té židle vztyčit. Jít si lehnout a zaspat to. Odpoledne si dát něco dobrého. Vyjít aspoň před dům na čerstvý vzduch. Nebo dokořán otevřít okna v celém bytě :nevim: :nevim:

Zkusím to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný