Vánoce za trest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
28.12.22 18:31
@Cosmopolitan píše:
Ale já nikoho nehledám i toho partnera už jsem vzdala. Já jsem jen chtěla oslavit silvestra se známým ale nevyšlo no. Jo jsem nesnesitelná ludra. Ale víš co? Já si to klidně přiznám, že nemám co nabídnout, jsem nesnesitelná, blbá a hnusná a proto se mi každý vyhýbá a nebo mě šikanuje. Vím, že nemám co nabídnout a i té samoty je pro mě škoda. Vlastně kdybych nebyla, nikdo by si nevšiml. A já už jsem s tím smířená, budu navěky sama. Takových lidí je…

Ja ti to rozmlouvat nebudu.
Pokud chces zmenu, nikdo jinej nez ty ji neudela.
Je to ve TVYCH rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.12.22 19:20

@Cosmopolitan A co teda chceš, když se nechceš změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 09:56
@Jeremi píše:
Mně to přijde, že to máš v hlavě nějak divně nastavený („komplikovaná osobnost“ je eufemismus přesně pro co?). Dáváš dárky proto, aby si Tě vážili? Normální je dávat dárky proto, že chceš druhým udělat radost. Ono ta motivace se z toho tak nějak pozná. A jestli dárky od Tebe ani nechtěj rozbalit, tak to asi taky nebude jen tak samo sebou, ne? Není tam nějaká špatná zkušenost z předchozích let? Urazit se na rodiče, protože se k Tobě (možná) nezdvořile zachovala babička? Celý to zní strašně zvláštně a paranoidně a asi by to chtělo nějakou terapii. Možná třeba i skupinovou - seznámíš se s dalšími lidmi. :nevim:

Jasně, že dárky dávám abych udělala radost. Nevím, proč zrovna moje dárky nechtěla ani rozbalit, je to zvláštní, nikdo to nechápe dokonce ani matka, která jí pobízela aby si dárek rozbalila. Ono to člověka docela zamrzí, když od října přemýšlí, čím by tak udělal radost a nakonec dotyčný to člověku málem hodí na hlavu. Já nevím ale žádná zkušenost tohle neobhájí, slušnost už se snad dnes nenosí??? A že to udělá zrovna babička, která b mě za stejné chování vůči někomu jinému sežrala i s keckama, to fakt divný je. Jako já se musím chovat ke všem slušně ale ostatní ke mě už nemusí??? :nevim: A komplikovaná osobnost, mám poruchu osobnosti, deprese, panickou úzkostnou poruchu a sama uznávám, že je to se mnou těžké, nemám co druhým lidem nabídnout aby se mnou byli přátelé, nic mě nebaví a u ničeho dlouho nevydržím. To přiznávám a proto jsem už i hledání přátel a partnera vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 09:59
@Bubla Bůčková píše:
Nemyslím si, ze by tě rodice neměli rádi. To se projevuje jinak nez jasanim/ nejásanim nad drobností pod stromkem.

Tak svým způsobem mě asi rádi mají. Ale na dětství mám jen špatné vzpomínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 10:02
@Russet píše:
Jeden konec roku jsem trávila sledováním Anglického pacienta. Ten film zbožňuju. A přesto jsem se zmohla na chlapa a rodinu. Neházej flintu do žita. A do života. Začni v novém roce něco nového.

Už jsem začala v tomto roce… Našla jsem si novou práci, protože v té staré už to dál nešlo. Když na mě ještě hodili krádež peněz, tak už jsem odešla. Ale zase znovu, snažím se tam co to jde, někdy nemám ani pauzu a práce mi prostě nejde, nikdy neudělám normu i když fakt makám. Ale chyby, ty i když se snažím mám. Takže se mi povedlo najít novou práci ale jde mi to tam jak psovi pastva. Asi se budu muset podívat po něčem jiném, na montážní práce na normy asi fakt nemám, nejde mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.22 10:04
@Cosmopolitan píše:
Už jsem začala v tomto roce… Našla jsem si novou práci, protože v té staré už to dál nešlo. Když na mě ještě hodili krádež peněz, tak už jsem odešla. Ale zase znovu, snažím se tam co to jde, někdy nemám ani pauzu a práce mi prostě nejde, nikdy neudělám normu i když fakt makám. Ale chyby, ty i když se snažím mám. Takže se mi povedlo najít novou práci ale jde mi to tam jak psovi pastva. Asi se budu muset podívat po něčem jiném, na montážní práce na normy asi fakt nemám, nejde mi to.

Ještě nějaký koníček. Něco příjemného. Práce je od toho, abys vydělala peníze. Pokud tě i baví, je to příjemný bonus. Mě baví, občas se i hodně zasmějeme, ale doma jsem samozřejmě raději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 10:06
@Lucie_Sx píše:
Ja ti to rozmlouvat nebudu.
Pokud chces zmenu, nikdo jinej nez ty ji neudela.
Je to ve TVYCH rukou.

Už jsem změnu udělala, našla jsem si jinou práci. Snažím se aby mi to tam šlo ale… prostě to tam nedávám, i vedoucí už si všímá, že se snažím a nikam to nevede. Já jsem z toho byla ze začátku otrávená ale už je mi to taky fuk. Nevím, proč mi to tam nejde, už mě nebaví sledovat ostatní kolegy jak nosí hotovou práci a já se stydím vedoucí nahlásit své výsledky koncem směny. Vedoucí mi nic neřekne ale vidím na ní, jak by mě nejraději za ty výsledky vyhodila, když makám a nejde mi to ale chyby dělám i když se snažím. Takže změnu jsem udělala a stejně to nikam nevedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 10:08
@Netopirek píše:
@Cosmopolitan A co teda chceš, když se nechceš změnit?

Chci se změnit, jen to není jednoduché. Už jsem se snažila, našla jsem si novou práci, stejně mi to tam nejde. Když jsem si našla partnera, mohla jsem se snažit, přizpůsobit, stejně to nešlo, prostě mám pocit, že ať se snažím sebevíc, nikam to nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 10:10
@Russet píše:
Ještě nějaký koníček. Něco příjemného. Práce je od toho, abys vydělala peníze. Pokud tě i baví, je to příjemný bonus. Mě baví, občas se i hodně zasmějeme, ale doma jsem samozřejmě raději.

No, ona je otázka, jak dlouho se ještě v té práci ohřeji, fakt mi to tam brutálně nejde a co můžu to pos. Myslím, že mě stejně brzy vyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.22 10:12
@Cosmopolitan píše:
No, ona je otázka, jak dlouho se ještě v té práci ohřeji, fakt mi to tam brutálně nejde a co můžu to pos. Myslím, že mě stejně brzy vyhodí.

Tak si najdeš jinou. Když ti nejde jedna věc, půjde ti jiná. Nebo si zvykneš a nevyhodí tě. U nás každá kolegyně pracuje jinak, jedna je pomala jak šnek a roky jí to prochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 10:26
@Russet píše:
Tak si najdeš jinou. Když ti nejde jedna věc, půjde ti jiná. Nebo si zvykneš a nevyhodí tě. U nás každá kolegyně pracuje jinak, jedna je pomala jak šnek a roky jí to prochází.

NO já se snažím, snad to půjde. Jen u mě není lehké, najít práci. V té staré jsem tvrdla 9 let, než se mi povedlo najít práci jinou. Všude mě odmítali. Tak ono není u mě jednoduchý něco jen tak najít. Já nechci být pomalá, chci být rychlá ale když jsem rychlá, tak zase dělám chyby. A když jsem pomalá, tak zase vedoucí je naštvaná, že nestíháme plnit zakázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.12.22 10:42
@Cosmopolitan píše:
Chci se změnit, jen to není jednoduché. Už jsem se snažila, našla jsem si novou práci, stejně mi to tam nejde. Když jsem si našla partnera, mohla jsem se snažit, přizpůsobit, stejně to nešlo, prostě mám pocit, že ať se snažím sebevíc, nikam to nevede.

To je chyba. Ty se měníš kvůli někomu nebo něčemu. Ale ty se musíš změnit kvůli sobě.
Takže co na sobě kvůli sobě chceš změnit. Nebo jaká by si chtěla být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.22 11:13
@Cosmopolitan píše:
NO já se snažím, snad to půjde. Jen u mě není lehké, najít práci. V té staré jsem tvrdla 9 let, než se mi povedlo najít práci jinou. Všude mě odmítali. Tak ono není u mě jednoduchý něco jen tak najít. Já nechci být pomalá, chci být rychlá ale když jsem rychlá, tak zase dělám chyby. A když jsem pomalá, tak zase vedoucí je naštvaná, že nestíháme plnit zakázky.

A co máš za školu? Nemůžeš pracovat v oboru, co máš vystudovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 11:42
@Netopirek píše:
To je chyba. Ty se měníš kvůli někomu nebo něčemu. Ale ty se musíš změnit kvůli sobě.
Takže co na sobě kvůli sobě chceš změnit. Nebo jaká by si chtěla být?

Já nevím, chtěla bych být pracovitější aby mi to v práci víc šlo, víc přátelská, taky bych chtěla u něčeho konečně vydržet (u nějaké záliby). Ale asi nejvíc je pro mě ta práce, jsem doma týden mám mezi svátky volno a už mě to nebaví. Už se do té práce docela těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
30.12.22 11:46
@Russet píše:
A co máš za školu? Nemůžeš pracovat v oboru, co máš vystudovaný?

Vyučená prodavačka s dvouletou nástavbou. Práci v oboru jsem dělala před tím 9 let, jako docela mě to i bavilo. Jenže potom se tam vyskytli problémy, tak jsem si našla něco klidnějšího. Ono se řekne práce na dílně ale ono to taky není jen tak. Zase u nás normy nikdo nehoní, když dá člověk normu, dostane prémie, když ne, tak má jen základ ale nikdo nikomu nenadává, je to tam docela v klidu. Zařekla jsem se, že po novém roce se budu snažit víc a snad to tam už začnu dávat. Budu tam 5 měsíců, tak už je načase aby mi to tam začalo jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný