Vánoce za trest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
31.12.22 13:28
@Russet píše:
Burian i Marvan v sokromí děsní morousové. Šimek pedant. Sobota když začne mluvit jinak než mektavě, mám pocit, že je nějaký divný. Svěrákův humor a pohled na svět je laskavý. Viděla jsi jeho filmy, ke kterým psal scénáře?

Viděla, a děsný slátaniny. Jako když byl mladý, ještě se dal ale teď fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
31.12.22 14:48
@Cosmopolitan píše:
Však mám ČID na psychiku.

A krom léků děláš něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.12.22 15:17

Částečně tvé pocity chápu, dělám to také, i když co jsem si to uvědomila, tak už mnohem míň. Opravdu to je hlavně v té hlavě. Ty máš pocit, že tě okolí nebere, že si tě neváží, ale nejvíc to děláš sama sobě. Přesně znám ty pocity, když mám depku, tak sama sebe srazím ještě víc. Jedu sebelitovačku a nic nemá smysl. Reálně vím, že jsem hezká, chytrá a snad i celkem oblíbená, ale jak mám depku, jsem hnusná, blbá a nikdo mě nemá rád. Ono nemá smysl, se do ničeho nutit, dělat něco na sílu, protože ti to prý musí pomoct, to je pak ještě horší, protože ti to nepomůže, jsi nastavená tak, že to prostě nepřijmeš. Nechceš. Já se dneska byla projet na motorce a svět se rozzářil, „nechápu“ proč jsem nevyjela už dřív…no protože jsem měla depku a nemělo nic cenu, ani na té motorce neumím, měla bych se na to vykašlat (to mi říkal můj saboter v hlavě). Já ty stavy mívám, mám je od malička, netuším proč, ale teď už vím, že když tomu nepropadnu, tak to za chvilku přejde. Netlač na sebe, že musíš to a to, začni „jen“ tím, že sama sobě přestaneš ubližovat. Když tě tedy nemají rádi ostatní, o to víc se měj ráda ty. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
31.12.22 15:38

Smyslem koníčků u tebe je, že se dostaneš mezi lidi, nebudeš sama, najdeš si partnera třeba, kamarády…člověk nemusí mít nutně xy zájmů na každý den jeden, ale žít jen mezi prací, uklidem a ležením na gauči - pokud to člověku nevyhovuje, je nic moc. A na netflixu ty lidi nepotkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.12.22 15:55
@Cosmopolitan píše:
Viděla, a děsný slátaniny. Jako když byl mladý, ještě se dal ale teď fakt ne.

Obecná škola je slátanina? Tmavomodrý svět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
31.12.22 20:34

Tak co, už lepší? Udělej si chlebíčky a pusť si něco hezkýho v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný