Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@debra.morgan píše:
Umíš číst? Přečti si ještě jednou, co jsem psala. Nejde o tvoji diskusi, ale o jinou diskusi, která tu souběžně běží. Nikdy jsem ani nepsala, že by měla být diskuse o pekárně tvoje…
Tak to se omlouvám, myslela jsem si, že jsi psala, že já jsem dala starou pekárnu rodičům.
@Cosmopolitan píše:
Tak to se omlouvám, myslela jsem si, že jsi psala, že já jsem dala starou pekárnu rodičům.
Ne.
@Lorre píše:
Taky nemam rad Vánoce a hrozně se mi ulevi, když je 27. Klidně bych je neslavil… a co se týče tebe, měla by ses to naučit brát jako běžný den. Ubližovat si je šílený. Nema ráda tvoje dárky? Kašli na ni, kup ji krabicak za 50 korun. Stejně se ji nezavdecis tak proč se snažit.
Začni u sebe a pracuj na tom, jak najít radost tady a teď a nehledat to v tom, že nikoho nemas, tak raději rezignujes a budeš v depkach ladovat zmrzlinou u televize. Musíš pracovat s tím co ted máš…
Ale ona mi vždycky dá peníze a nevzít si to, tak bych si proti sobě poštvala celou rodinu. Hádat se s nimi o vánocích nechci, taky jsem ráda, že už jsou ty vánoce za mnou. Jela jsem za rodiči jen kvůli neteři, jinak bych na to kašlala.
@Bubla Bůčková píše:
Tvl Vánoční Merci…a Albert snad konečně zrušil letos tu svojí pernickovou
Ta alberťácká byla ale krásná ![]()
@Lorre píše:
Je to tak. Jakmile ten člověk sám nechce a hledá spásu jinde než v sobe samotném, je to naprosto nezvladnutelna situace. A musím todle potvrdit co se týče partnerství… z toho co tu o ni vidím, tak bych se uzivatelce raději vyhnul, utíkal bych rovnou po všech čtyřech i kdyby vypadala jak nejkrásnější holka na planetě, protože by mě stáhla sebou ke dnu.
Ale já nikoho nehledám i toho partnera už jsem vzdala. Já jsem jen chtěla oslavit silvestra se známým ale nevyšlo no. Jo jsem nesnesitelná ludra. Ale víš co? Já si to klidně přiznám, že nemám co nabídnout, jsem nesnesitelná, blbá a hnusná a proto se mi každý vyhýbá a nebo mě šikanuje. Vím, že nemám co nabídnout a i té samoty je pro mě škoda. Vlastně kdybych nebyla, nikdo by si nevšiml. A já už jsem s tím smířená, budu navěky sama. Takových lidí je…
@Cosmopolitan píše:
Ale já nikoho nehledám i toho partnera už jsem vzdala. Já jsem jen chtěla oslavit silvestra se známým ale nevyšlo no. Jo jsem nesnesitelná ludra. Ale víš co? Já si to klidně přiznám, že nemám co nabídnout, jsem nesnesitelná, blbá a hnusná a proto se mi každý vyhýbá a nebo mě šikanuje. Vím, že nemám co nabídnout a i té samoty je pro mě škoda. Vlastně kdybych nebyla, nikdo by si nevšiml. A já už jsem s tím smířená, budu navěky sama. Takových lidí je…
Ale di do prcic s tímhle
. Nehledas nikoho, protože si rezignovala na sebe samou. Chceš, ale raději se utapis ve vlastních depresích. Je rozdíl v tom nehledat, protože nepotřebuješ, a rezignovat protože nemáš ráda sebe, což je tvůj případ. Máš nejakeho psychologa? Teď to nemyslím jako útok, ale mela bys na sobě sakra pracovat.
@Cosmopolitan píše:
Proč jsi vzdala život ve 34 letech? Jsi jen o pár let starší než já. Nechápu ten postoj
to teď budeš chodit celý život do práce a čekat na smrt? Nic k tomu? Upřímně, to bych ani živá být asi nechtěla.
@Lorre píše:
Ale di do prcic s tímhle. Nehledas nikoho, protože si rezignovala na sebe samou. Chceš, ale raději se utapis ve vlastních depresích. Je rozdíl v tom nehledat, protože nepotřebuješ, a rezignovat protože nemáš ráda sebe, což je tvůj případ. Máš nejakeho psychologa? Teď to nemyslím jako útok, ale mela bys na sobě sakra pracovat.
Nemám, měla jsem jich několik ale nevěřím jim a tak se raději vypovídám na emiminu. Stejně nevím, co bych mu tam asi tak říkala. Mám psychiatra, beru antidepresiva. Ale psychologa nemám. Možná se po nějakém poohlédnu. A máš pravdu, párkrát jsem padla na hubu a už jsem rezignovala. Já měla dlouholetý vztah, pak si našel jinou a rozešel se se mnou. Potom jeden půl roku, ten na mě zase dost kašlal a vůbec jsme se neviděli. Nakonec mě taky nechal. No a teď by mě chtěl spolubydlící ale toho zase nechci já. Mám k tomu své důvody a spíš to vypadá, že ho po novém roce vyhodím z bytu.
@Cosmopolitan píše:
Nemám, měla jsem jich několik ale nevěřím jim a tak se raději vypovídám na emiminu. Stejně nevím, co bych mu tam asi tak říkala. Mám psychiatra, beru antidepresiva. Ale psychologa nemám. Možná se po nějakém poohlédnu. A máš pravdu, párkrát jsem padla na hubu a už jsem rezignovala. Já měla dlouholetý vztah, pak si našel jinou a rozešel se se mnou. Potom jeden půl roku, ten na mě zase dost kašlal a vůbec jsme se neviděli. Nakonec mě taky nechal. No a teď by mě chtěl spolubydlící ale toho zase nechci já. Mám k tomu své důvody a spíš to vypadá, že ho po novém roce vyhodím z bytu.
Tak to asi nebudeš tak hnusná a blba, když o tebe mají zájem
.
No vidíš, to je první správný krok na práci sama se sebou Už jen to si ho najít je signál, že ses nevzdala
jen do toho.
@debra.morgan píše:
Proč jsi vzdala život ve 34 letech? Jsi jen o pár let starší než já. Nechápu ten postojto teď budeš chodit celý život do práce a čekat na smrt? Nic k tomu? Upřímně, to bych ani živá být asi nechtěla.
@debra.morgan píše:
Proč jsi vzdala život ve 34 letech? Jsi jen o pár let starší než já. Nechápu ten postojto teď budeš chodit celý život do práce a čekat na smrt? Nic k tomu? Upřímně, to bych ani živá být asi nechtěla.
Tak nějak nevím, proč bych se měla dál snažit, když mi stejně nikdy nic nevyšlo. Ani v té práci mi to nejde a to se snažím ale ani tak tam normy nedávám. Pořád jen koukám jak kolegové nosí krabice s hotovou prací a já… Já makám, jedu rychle a nic, normu nedám ani náhodou, Ale zkušební dobu jsem tam zvládla, tak kdyby se mnou nebyli spokojení, tak by mě v té zkušební době vyhodili. Vedoucí mi říkala, že mi něco jde a něco ne a že takových lidí tam má plnou dílnu. Tak snad to dopadne a budu se snažit abych to tam dala co nejlíp.
@Lorre píše:
Tak to asi nebudeš tak hnusná a blba, když o tebe mají zájem.
No vidíš, to je první správný krok na práci sama se sebou Už jen to si ho najít je signál, že ses nevzdalajen do toho.
Děkuji, je pravda, že v nové práci mi první měsíc bylo hodně ouvej, Měla jsem chuť se tam na to vykašlat a jít zpět do té staré práce ale pak jsem si řekla, že v té staré práci bych už byla leda k smíchu a kdybych tuto práci vzdala, brala bych to jako osobní prohru a to jsem nechtěla. Tak jsem se kousla a dala to. Teď už je to celkem dobrý i když ty mé výkony i přes veškerou snahu jsou na hranici průměru, snažím se zlepšit. První měsíc jsem ořvala a chodila do práce každý den s tím, že to je ten den kdy mě vyhodí. Zatím se tak nestalo a snad ani nestane.
@debra.morgan píše:
Ta alberťácká byla ale krásná
Vloni jak sel ten starší bracha nakupovat na pernicky pro ségru…uz jsem vytahovala kapesník ![]()
@Cosmopolitan píše:
Práci jsem měnila, mám novou a kolegové nejsou úplně moje krevní skupina, ve staré práci jsem si s kolegy rozuměla víc ale nikdo nechtěl ve svém volnu nikam s kolegyní. Každý byl raději s rodinou. Jo, s těmi dárky je to divný, nechápu to, nemají mě rádi, tak to je. Neváží si toho, co jim dám, holt jsem se jim asi neměla narodit.
Mně to přijde, že to máš v hlavě nějak divně nastavený („komplikovaná osobnost“ je eufemismus přesně pro co?). Dáváš dárky proto, aby si Tě vážili? Normální je dávat dárky proto, že chceš druhým udělat radost. Ono ta motivace se z toho tak nějak pozná. A jestli dárky od Tebe ani nechtěj rozbalit, tak to asi taky nebude jen tak samo sebou, ne? Není tam nějaká špatná zkušenost z předchozích let? Urazit se na rodiče, protože se k Tobě (možná) nezdvořile zachovala babička? Celý to zní strašně zvláštně a paranoidně a asi by to chtělo nějakou terapii. Možná třeba i skupinovou - seznámíš se s dalšími lidmi. ![]()
Nemyslím si, ze by tě rodice neměli rádi. To se projevuje jinak nez jasanim/ nejásanim nad drobností pod stromkem.
@Cosmopolitan píše:
Jeden konec roku jsem trávila sledováním Anglického pacienta. Ten film zbožňuju. A přesto jsem se zmohla na chlapa a rodinu. Neházej flintu do žita. A do života. Začni v novém roce něco nového.