Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, tak jsem se přesunula tady taky do diskuze ![]()
tak jsem hned dneska byla nakoupit dárečky, pro maminku i její děti. Chci tam taky přiložit dopis, budu ráda za zpětnou reakci ![]()
Já budu posílat taky tento nebo příští týden at to dojde co nejdřív. Jinak maminku nevím jak najít, ale popis mám
Tak mám taky přidělenou maminku (přímo zasloužilou maminku
), tak začátkem prosince vyrazím na lov dárečku a snad se trefím ![]()
Já budu posílat určitě hned. Loni jsem poslala 8.12. a dárek došel těsně. Pošta prostě na svátky nestíhá. Stejně tak nepošlu maince asi přesně to o co jsi řekla, protože loni hoodně křehkých dárků dorazila rozbitá i přes dobré zabalení. Nebudu riskovat smutek pod stromečkem ![]()
no, já jsem uvažovala nad nějakým čajem a hezkým hrnečkem, ale právě z důvodu rozbití jsem to zavrhla ![]()
Podle města jsem hledání vzdala jelikož mám Prahu 9
a těch je dostttt
MonnyDee píše:
já jsem maminku hledala podle města… ale nenašla
To budu určitě jááá
![]()
makakela píše:
Podle města jsem hledání vzdala jelikož mám Prahu 9a těch je dostttt
já zkoušela i porovnávat jméno s nickem a hledat souvislost
Z Prahy 9 jich pár znám ![]()
Stensa píše:MonnyDee píše:To budu určitě jááá
já jsem maminku hledala podle města… ale nenašla![]()
![]()
podle města, nejsi
![]()
MonnyDee píše:Stensa píše:podle města, nejsiMonnyDee píše:To budu určitě jááá
![]()
![]()
![]()
Sakra, no ale musela jsem to zkusit ![]()
Gábííí píše:
Zoubkytak to je škoda,bych třeba i věděla co poslatuž máš také tu svou maminku vylosovanou?
JJ, psala jsem na této stránce výše…a koukám, že jsem měla raději mlčet
Snad nebudou reklamace ![]()
Stensa píše:MonnyDee píše:Sakra, no ale musela jsem to zkusitStensa píše:podle města, nejsiMonnyDee píše:To budu určitě jááá
![]()
![]()
![]()
hmm,také jsem zkoušela hledat podle města,mám Brno a i podle data,kdy se jí má narodit mimi,ale také jsem to vzdala
,tak snad udělám radost,i když skoro nic nevím ![]()
admin píše:
Nicméně nevypisujte do jakékoliv diskuse, kdo koho má přiděleno. Jaké jsou vaše či vylosované iniciály či města - kazí to celý smysl Vánočního kolotoče.
Tereza
Tak ja to davam sem, i kdyz to patri do jine diskuze o kolotoci..
Cetla jsem zde cca dve posledni stranky a nevim proc se zde fakt holky bavite, kdo ma koho z jakeho mesta, kdo co komu koupi atd.
Vzdyt si to pak precte treba nekdo, kdo se v te osobe pozna a pak uz to zadne prekvapeni nebude, coz by byla urcita skoda. ![]()
Tereza psala, ze kdo ma neuplnou adresu, tak at ji napise..
Ale zjistovat si maminky podle nicku, ci jmena.. ![]()