Vánoční kolotoč 2011 (volná diskuse)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
9.11.11 17:51

:mrgreen: :mrgreen: já minulej rok dostala dáreček :-)

tak se těším, co budu moct poslat letos.. už budu asi pokukovat po něčem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.11.11 17:54
rohlice píše:
momi33 píše:
rohlice píše:
momi33 píše:
rohlice píše:
já spíš ani nevim co napsat do těch indicií pak,mě by třeba nenapadlo to prostírání a polštářky,ale vim,že by mě to potěšilo a líbilo :palec: mě asi ve finále potěší i úplná blbost jen že si někdo dal tu práci zabalil poslal a chtěl udělat radost :nevim: :palec: když to teda nebude hračka z kinder vejce nebo taky dopředu hlásím,že nesnáším křečky,morčata a takový všelijaký zvířátka :mrgreen:
8-o 8-o 8-o
myslíš,jakože by někdo poslal hlodavce v krabici? :lol: :lol:
:lol: ježíši ne,ale já bych to nemusela ani plyšový nebo na obrázku :lol: nedejbože na hrnku,bych z toho nikdy nepila :oops:
kolegyně měla hrnek od deratizační firmy,a na dně byl plastickej brouk-černej.
Vypadal jak opravdovej 8-o 8-o :poblion: :poblion:
8-o to jako fakt???fůůůůůj :poblion:
mamky kolegyně zase pila vždycky turka,když už měla skoro na dně,utopila se jí tam moucha,napila se a vcucla i tu mouchu a jak jí cejtila v puse tak jí rozkousla,protože si myslela,že měla blbě namletý kafe a že je to zrníčko :mrgreen: :pankac: :oops: pardon :oops:
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.11.11 08:45

Já bych se ráda zůčastnila, sice nejsem na emiminunu nějakej diskutér, ale už druhým rokem se zůčastňuju kolotoče na patchworku na dámě. Je mi vesměs jedno co dostanu, protože hlavně ráda rozdávám a ráda bych dala taky něco šitýho. Rozhodně nešiju plyšový křečky a další zvířátka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
10.11.11 20:11

TAk nakonec jsem se zase přihlasila i ja,ikdyž bych vanoce vymazala nejraději z kalendaře.
Ale popis mam tzase jak pako

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
10.11.11 20:19
Dana26 píše:
TAk nakonec jsem se zase přihlasila i ja,ikdyž bych vanoce vymazala nejraději z kalendaře.
Ale popis mam tzase jak pako

A kde se přihlašuje??? mě nic nepřišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
10.11.11 20:22

Měla by ti přijít pozvaNKA do mailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8022
10.11.11 20:26
Dana26 píše:
Měla by ti přijít pozvaNKA do mailu

aha okiš, snad ještě dorazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.11.11 20:35

Ahojky, tak já píšu teda sem :-D

Ono to není tak, že jsou dvě maminky které si pošlou dárek vzájemně? Je to že já budu někomu posílat dárek a někdo jiný mě? Jako kdybych nějaké mamině poslala dáreček a ona se na mě vykašlala tak mi mě to teda nakrklo,ale když budu posílat jiné mamince tak mi to vadit nebude, pač ta za to nemůže. Doufám, že je to srozumitelný :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.11.11 20:36

Mrzí mě že odmítli maminky ze zahraničí :cry: :nevim:
Kolik vás tu holky je???? Klidně někomu něco pošlu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
10.11.11 20:49
annamat9 píše:
Ahojky, tak já píšu teda sem :-DOno to není tak, že jsou dvě maminky které si pošlou dárek vzájemně? Je to že já budu někomu posílat dárek a někdo jiný mě? Jako kdybych nějaké mamině poslala dáreček a ona se na mě vykašlala tak mi mě to teda nakrklo,ale když budu posílat jiné mamince tak mi to vadit nebude, pač ta za to nemůže. Doufám, že je to srozumitelný :lol: :lol:

„Uživatelky losujeme náhodně, nespojujeme je do dvojic, protože byste předem věděli, od koho Vám má přijít dárek a to se nám nezdá jako dobré řešení. Překvapení je o hodně větší, pokud netušíte, od koho dáreček dorazí…“

Viz info v druhé diskusi.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.11.11 21:04
admin píše:
annamat9 píše:
Ahojky, tak já píšu teda sem :-DOno to není tak, že jsou dvě maminky které si pošlou dárek vzájemně? Je to že já budu někomu posílat dárek a někdo jiný mě? Jako kdybych nějaké mamině poslala dáreček a ona se na mě vykašlala tak mi mě to teda nakrklo,ale když budu posílat jiné mamince tak mi to vadit nebude, pač ta za to nemůže. Doufám, že je to srozumitelný :lol: :lol:

„Uživatelky losujeme náhodně, nespojujeme je do dvojic, protože byste předem věděli, od koho Vám má přijít dárek a to se nám nezdá jako dobré řešení. Překvapení je o hodně větší, pokud netušíte, od koho dáreček dorazí…“

Viz info v druhé diskusi.

Tereza

Děkuji za odpověď, takhle je to super, pač by mě fakt štvalo, kdybych věděla, že já jí dárek poslala a ona mě ne. Takhle budu ráda, že jsem mamince udělala radost, bez ohledu na to, jeslti jsem sama byla obdarována, jelikož to s darovanou nesouvisí. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
10.11.11 21:30

Jak jste se tu bavili o tom, že dostanete jen adresu maminky, ne nick, tak já myslím že tam nick bude, protože třeba já jsem loni vyráběla dárek a použila do toho fotky které má ta maminka tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
10.11.11 21:33
Monica0 píše:
Jak jste se tu bavili o tom, že dostanete jen adresu maminky, ne nick, tak já myslím že tam nick bude, protože třeba já jsem loni vyráběla dárek a použila do toho fotky které má ta maminka tady.

Tak to sis asi našla tu maminku tady, protože nicky se nedávaly. Já jsem si taky potom našla tu svojí maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
10.11.11 21:37
jitka 11 píše:
Monica0 píše:
Jak jste se tu bavili o tom, že dostanete jen adresu maminky, ne nick, tak já myslím že tam nick bude, protože třeba já jsem loni vyráběla dárek a použila do toho fotky které má ta maminka tady.
Tak to sis asi našla tu maminku tady, protože nicky se nedávaly. Já jsem si taky potom našla tu svojí maminku.

Našla jsem si tě tady, ano :) Ale přeci jinak než podle nicku bych tě nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.11.11 21:54

Meilík přišel a zaregistrováno :dance: :dance: :dance: Doufám, že nějakou maminku nevyděsím popisem :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová