Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MonnyDee píše:momi33 píše:jak to víš že nepotěšil?
Já bych ráda,aby se dárek líbil,loni jsem kupovala náhradní holčině dárek na Fleru,a asi moc nepotěšil![]()
nic nenapsala ![]()
sali78 píše:
Holky a musí se dárek koupit nebo se může vyrobit?
můžeš i vyrobit ![]()
mě by taky vyrobený dáreček potěšil ![]()
momi33 píše:MonnyDee píše:nic nenapsalamomi33 píše:jak to víš že nepotěšil?
Já bych ráda,aby se dárek líbil,loni jsem kupovala náhradní holčině dárek na Fleru,a asi moc nepotěšil![]()
aha… to urazí no
Jako mě třeba loni nic nepřišlo ![]()
valtřinka píše: á jo…sranda by byla, kdybych dostala někoho, koho znám, to by bylo parádní
MonnyDee píše:momi33 píše:aha… to urazí noMonnyDee píše:nic nenapsalamomi33 píše:jak to víš že nepotěšil?
Jako mě třeba loni nic nepřišlo
je jasný že musí odpovídat indiciím. Ráda šiju a tak doufám že mi vyberou někoho kdo by rád prostírání nebo polštářky ![]()
rohlice píše:MonnyDee píše:momi33 píše:aha… to urazí noMonnyDee píše:nic nenapsalamomi33 píše:jak to víš že nepotěšil?
asi jsi zlobila
hodně maminám nic nepřišlo… i vinou pošty asi.. ![]()
sali78 píše:
je jasný že musí odpovídat indiciím. Ráda šiju a tak doufám že mi vyberou někoho kdo by rád prostírání nebo polštářky
prostírání
![]()
momi33 píše:sali78 píše:můžeš i vyrobit
Holky a musí se dárek koupit nebo se může vyrobit?
mě by taky vyrobený dáreček potěšil
já spíš ani nevim co napsat do těch indicií pak,mě by třeba nenapadlo to prostírání a polštářky,ale vim,že by mě to potěšilo a líbilo
mě asi ve finále potěší i úplná blbost jen že si někdo dal tu práci zabalil poslal a chtěl udělat radost
když to teda nebude hračka z kinder vejce nebo taky dopředu hlásím,že nesnáším křečky,morčata a takový všelijaký zvířátka ![]()
MonnyDee píše:rohlice píše:hodně maminám nic nepřišlo… i vinou pošty asi..MonnyDee píše:momi33 píše:aha… to urazí noMonnyDee píše:nic nenapsalamomi33 píše:jak to víš že nepotěšil?
asi jsi zlobila
rohlice píše:
já spíš ani nevim co napsat do těch indicií pak,mě by třeba nenapadlo to prostírání a polštářky,ale vim,že by mě to potěšilo a líbilomě asi ve finále potěší i úplná blbost jen že si někdo dal tu práci zabalil poslal a chtěl udělat radost
![]()
když to teda nebude hračka z kinder vejce nebo taky dopředu hlásím,že nesnáším křečky,morčata a takový všelijaký zvířátka
![]()
myslíš,jakože by někdo poslal hlodavce v krabici?
![]()
momi33 píše:rohlice píše:
já spíš ani nevim co napsat do těch indicií pak,mě by třeba nenapadlo to prostírání a polštářky,ale vim,že by mě to potěšilo a líbilomě asi ve finále potěší i úplná blbost jen že si někdo dal tu práci zabalil poslal a chtěl udělat radost
![]()
když to teda nebude hračka z kinder vejce nebo taky dopředu hlásím,že nesnáším křečky,morčata a takový všelijaký zvířátka
![]()
![]()
myslíš,jakože by někdo poslal hlodavce v krabici?![]()
rohlice píše:momi33 píše:rohlice píše:
![]()
![]()
![]()
ježíši ne,ale já bych to nemusela ani plyšový nebo na obrázku
nedejbože na hrnku,bych z toho nikdy nepila
kolegyně měla hrnek od deratizační firmy,a na dně byl plastickej brouk-černej.
Vypadal jak opravdovej
![]()
momi33 píše:rohlice píše:kolegyně měla hrnek od deratizační firmy,a na dně byl plastickej brouk-černej.momi33 píše:rohlice píše:
![]()
![]()
![]()
ježíši ne,ale já bych to nemusela ani plyšový nebo na obrázku
nedejbože na hrnku,bych z toho nikdy nepila
Vypadal jak opravdovej![]()
![]()
![]()
to jako fakt???fůůůůůj ![]()
mamky kolegyně zase pila vždycky turka,když už měla skoro na dně,utopila se jí tam moucha,napila se a vcucla i tu mouchu a jak jí cejtila v puse tak jí rozkousla,protože si myslela,že měla blbě namletý kafe a že je to zrníčko
![]()
pardon ![]()