Vánoční kolotoč 2011 (volná diskuse)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
9.11.11 17:34
MonnyDee píše:
momi33 píše:
Já bych ráda,aby se dárek líbil,loni jsem kupovala náhradní holčině dárek na Fleru,a asi moc nepotěšil :think: :nevim:
jak to víš že nepotěšil? :think:

nic nenapsala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.11.11 17:35
sali78 píše:
Holky a musí se dárek koupit nebo se může vyrobit? :think:

můžeš i vyrobit :wink:
mě by taky vyrobený dáreček potěšil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.11.11 17:35
momi33 píše:
MonnyDee píše:
momi33 píše:
Já bych ráda,aby se dárek líbil,loni jsem kupovala náhradní holčině dárek na Fleru,a asi moc nepotěšil :think: :nevim:

aha… to urazí no :think: Jako mě třeba loni nic nepřišlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 17:36
valtřinka píše: á jo…sranda by byla, kdybych dostala někoho, koho znám, to by bylo parádní
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 17:36
MonnyDee píše:
momi33 píše:
MonnyDee píše:
momi33 píše:
aha… to urazí no :think: Jako mě třeba loni nic nepřišlo :roll:
:think: asi jsi zlobila :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
9.11.11 17:37

je jasný že musí odpovídat indiciím. Ráda šiju a tak doufám že mi vyberou někoho kdo by rád prostírání nebo polštářky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.11.11 17:38
rohlice píše:
MonnyDee píše:
momi33 píše:
MonnyDee píše:
momi33 píše:

hodně maminám nic nepřišlo… i vinou pošty asi.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.11.11 17:38
sali78 píše:
je jasný že musí odpovídat indiciím. Ráda šiju a tak doufám že mi vyberou někoho kdo by rád prostírání nebo polštářky :-)

prostírání :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 17:39
momi33 píše:
sali78 píše:
Holky a musí se dárek koupit nebo se může vyrobit? :think:
můžeš i vyrobit :wink:
mě by taky vyrobený dáreček potěšil :wink:
:palec: přesně :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 17:42

já spíš ani nevim co napsat do těch indicií pak,mě by třeba nenapadlo to prostírání a polštářky,ale vim,že by mě to potěšilo a líbilo :palec: mě asi ve finále potěší i úplná blbost jen že si někdo dal tu práci zabalil poslal a chtěl udělat radost :nevim: :palec: když to teda nebude hračka z kinder vejce nebo taky dopředu hlásím,že nesnáším křečky,morčata a takový všelijaký zvířátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 17:44
MonnyDee píše:
rohlice píše:
MonnyDee píše:
momi33 píše:
MonnyDee píše:
momi33 píše:
hodně maminám nic nepřišlo… i vinou pošty asi.. :nevim:
:jazyk: si to maluj naivko :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.11.11 17:44
rohlice píše:
já spíš ani nevim co napsat do těch indicií pak,mě by třeba nenapadlo to prostírání a polštářky,ale vim,že by mě to potěšilo a líbilo :palec: mě asi ve finále potěší i úplná blbost jen že si někdo dal tu práci zabalil poslal a chtěl udělat radost :nevim: :palec: když to teda nebude hračka z kinder vejce nebo taky dopředu hlásím,že nesnáším křečky,morčata a takový všelijaký zvířátka :mrgreen:

8-o 8-o 8-o
myslíš,jakože by někdo poslal hlodavce v krabici? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 17:47
momi33 píše:
rohlice píše:
já spíš ani nevim co napsat do těch indicií pak,mě by třeba nenapadlo to prostírání a polštářky,ale vim,že by mě to potěšilo a líbilo :palec: mě asi ve finále potěší i úplná blbost jen že si někdo dal tu práci zabalil poslal a chtěl udělat radost :nevim: :palec: když to teda nebude hračka z kinder vejce nebo taky dopředu hlásím,že nesnáším křečky,morčata a takový všelijaký zvířátka :mrgreen:
8-o 8-o 8-o
myslíš,jakože by někdo poslal hlodavce v krabici? :lol: :lol:
:lol: ježíši ne,ale já bych to nemusela ani plyšový nebo na obrázku :lol: nedejbože na hrnku,bych z toho nikdy nepila :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.11.11 17:48
rohlice píše:
momi33 píše:
rohlice píše:
8-o 8-o 8-o
:lol: ježíši ne,ale já bych to nemusela ani plyšový nebo na obrázku :lol: nedejbože na hrnku,bych z toho nikdy nepila :oops:

kolegyně měla hrnek od deratizační firmy,a na dně byl plastickej brouk-černej.
Vypadal jak opravdovej 8-o 8-o :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 17:51
momi33 píše:
rohlice píše:
momi33 píše:
rohlice píše:
8-o 8-o 8-o
:lol: ježíši ne,ale já bych to nemusela ani plyšový nebo na obrázku :lol: nedejbože na hrnku,bych z toho nikdy nepila :oops:
kolegyně měla hrnek od deratizační firmy,a na dně byl plastickej brouk-černej.
Vypadal jak opravdovej 8-o 8-o :poblion: :poblion:

8-o to jako fakt???fůůůůůj :poblion:
mamky kolegyně zase pila vždycky turka,když už měla skoro na dně,utopila se jí tam moucha,napila se a vcucla i tu mouchu a jak jí cejtila v puse tak jí rozkousla,protože si myslela,že měla blbě namletý kafe a že je to zrníčko :mrgreen: :pankac:
:oops: pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová